merhaba arkadaşlar sizden işlemci fanı ve kasa fanı tavsiyesi istiyorum bilgisayarım çok fazla ısınıyor. özellikleri i7 960, 8GB ram, nvidia quadro 4000 ekran kartı. fotoğraflarını da ekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. kasa CM 960 II.
bir sorum daha olacak size, ekran kartım acayip ısınıyor güncellemesini temizliğini yaptım hala aynı. bunun için ne yapabilirim?
teşekkür ederim, işlemci fanını değiştirmeme gerek yok mu? 80 100 tl arasında bir işlemci fanı almayı düşünüyorum açıkcası. marka ve model olarak öneriniz var mı acaba? bir de ekran kartımın ısınması macundan mıdır?
Macunları yenilerseniz muhtemelen ısı genel olarak düşecektir. Ama bütçeniz varsa işlemci için soğutucu alabilirsiniz.. Kasanızın eni en az 18.5cm ise bunlar f/p olarak iyi ürünlerdir:
ilginize teşekkür ederim. en kısa zamanda macunları yenileyeceğim ve tavsiye ettiğiniz soğutuculardan alacağım. sonucu sizinle de paylaşırım.
Rıca ederim. Şimdiden hayırlı olsun..
bişey daha sormak istiyorum pohuman, benim kasayı gördün yukarıda işlemcinin yanında ram soğutucum var. işlemci soğutucu takmam için yeterli alan var mı sence? ram soğutucu engel olabilir mi işlemci soğutucusuna?