Şimdi Ara

İşlemci ve RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.59GHz 3,7 Derecelendirme
    1,00 GB RAM

Arkadaşlar bilgisayarım bu özelliklere sahip ve çok yavaş.
    Ben Ram eklersem düzeleceğini umuyordum bir arkadaşım bu işlemci varken 10 gb ram de eklesen fark etmez dedi sizce ram eklersem düzelme olur mu yoksa işlemciyi mi değiştirmem gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chappie

Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.59GHz 3,7 Derecelendirme
    1,00 GB RAM

Arkadaşlar bilgisayarım bu özelliklere sahip ve çok yavaş.
    Ben Ram eklersem düzeleceğini umuyordum bir arkadaşım bu işlemci varken 10 gb ram de eklesen fark etmez dedi sizce ram eklersem düzelme olur mu yoksa işlemciyi mi değiştirmem gerek ?

Genel anlamda bir iyileştirilme yapılması gerektiği kesin.

Ama ne için upgrade yaptığınıza bağlı olarak değişir. Modern sistem isteyen oyunlarla haşır neşir değilseniz, az miktarda para harcayarak idare eder hale getirilir.

Anakart, güç kaynağı, ekran kartı bilgilerinizi ve bütçenizi yazın yardımcı olayım

• Ram düşük, öncelikle onu değiştir en az 2 gb. uyumlu ram bulursan 3 gb olarak kullanırsın. Islemciye bahane bulma ben pentium d 805 islemci ile 64 bit sistemde 2 islem yapmadikca zorlanmiyodum lol dahi oynuyordum. Sorun ekran kartindan da olabilir. Pc ozellikleri neler ve kac bit sistem kullaniyorsun.

Edit: bende 2 gb ram var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacebi -- 20 Haziran 2015; 13:58:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece internete falan girceksen 1 gb daha ram alırsan iyi olur ama oyun oynamayı düşünüyorsan boşa masraf yapma.
  • ömrümü yedi be bu bilgisayar.Artık bi ayar çekmek istiyorum bütçe 100 - 150 arası böyle uçsun istemiyorum biraz hızlansa idare ederim
     İşlemci ve RAM
  • Ekran kartı ve ram yükseltmen yararlı olacaktır. Günlük kullanım için bu parçalar yetersiz kalıyor. Anakartın modeli nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.