Şimdi Ara

İşlemci Yanıyor Ben Yanıyorum :-((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 531 kodlu p4-3.0Ghz/1mb/800mhz işlemci var. İkinci el aldığım bir işlemci . Bu işlemciyi bugün boarduma taktım ve gözlerime inanamadım. Sıcaklık biosta 78C gözüküyordu. Sistem kurmaya bile korkuyorum. Ne dersiniz ne gibi bir önlem alabilirim. LGA lar ısınır ama bu kadar değil. Kullandığım işlemci fanı oem orta ayarda bi fan. Termal macun yok. Fanın kendi termal pastası mevcut heatsink altında. Bi yardım..

• dostum sana diyebilceklerim ilk olarak işlemcinin üzerine termal macun sür o dereceyi baya bir düşürcektir daha fazla inndirmek istiyorsan thermtake vb. iyi bir soğutucu al derim
  • Tamam macun sürelim. Fanıda değiştirelim ama 78C ne kadar düşebilirki. Bu biosta görülen sıcaklık. Makineyi biraz zorlayıp oyun falan oynamaya kalkıldığında ne olur tahmin bile edemiyorum. İşlemci fanı + termal macun bo sorunu kesi olarak çözecekmidir?
  • Artic Silver 5 İşini görür dostum

Buradan satın alabilirsin

http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm
  • dostum sana diyebileceğim başka birşey yok çünkü ısıyla ilgili bir durum termal macun ısıyı baya düşürür ama biraz paran varsa sanırım dergiden okumuştum 80 veya 90 dolardı thermaltake in su soğutma sistemi ondan al ama bu ısı baya bir yüksek termal macun işini görür büyük bir ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Framcis_Ryan -- 28 Kasım 2006; 18:57:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Framcis_Ryan

dostum sana diyebileceğim başka birşey yok çünkü ısıyla ilgili bir durum termal macun ısıyı baya düşürür ama biraz paran varsa sanırım dergiden okumuştum 80 veya 90 dolardı thermaltake in su soğutma sistemi ondan al ama bu ısı baya bir yüksek termal macun işini görür büyük bir ihtimalle

+1
  • heatsink teki macunu silip temiz bir macunu sürürsen çok fark edecek.çok fazla sürme ince bir tabaka yeterli.kağıt inceliğinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.