Şimdi Ara

İşlemci Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.gucenmez.com/index.php?do=catalog/product&pid=9396

bU işlemciyi Almak İstiyorum Ekrna KARTIM MSı 9500Gt 1gb 128 BİT Sizce Kaldırırmı?

• arkadaşlar yeni üyeyim çaylağım yani bir konuda yardımlarınızı bekliyorum.bir bilgisayar toplamak istiyorum.
    uyumlu olup olmadığı ile ilgili görüşlrinizi bekliyorum.
    işlemci: intel core i5 2400 lga 1155
    anakart: intel h67 clb3 intel h67 lga 1155 ddr3 usb3 sata3 atx anakart yada asus h61 lga 1155 uyumlu
    ekran kartı: sapphire atı hd 6870 1gb ddr5 256 bit pcı express ekran kartı
    ram: kingston volue 6gb ddr3 1333 mhz cl9 trıple kit yada kingston hyperx 6gb ddr 3 3x2 gb yada geil plus 6gb
    ddr3 cl9 soğutuculu ( hangisini tavsiye edersiniz bilmiyorum)
    hdd : samsung 500 gb 7200rpm
    kasa olarakta a kasa freedom xone x2 600w uyumlu olurmu w yeterlimi bilmiyorum .teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingofDewil33

Arkadaşlar 250W Bir PowerSupllym Var

http://www.gucenmez.com/index.php?do=catalog/product&pid=9396

bU işlemciyi Almak İstiyorum Ekrna KARTIM MSı 9500Gt 1gb 128 BİT Sizce Kaldırırmı?

İşlemci alacaksanız Ekran kartı değil Anakartınızın marka ve modelini belirtiniz o zaman daha mantıklı yorumlar gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

arkadaşlar yeni üyeyim çaylağım yani bir konuda yardımlarınızı bekliyorum.bir bilgisayar toplamak istiyorum.
    uyumlu olup olmadığı ile ilgili görüşlrinizi bekliyorum.
    işlemci: intel core i5 2400 lga 1155
    anakart: intel h67 clb3 intel h67 lga 1155 ddr3 usb3 sata3 atx anakart yada asus h61 lga 1155 uyumlu
    ekran kartı: sapphire atı hd 6870 1gb ddr5 256 bit pcı express ekran kartı
    ram: kingston volue 6gb ddr3 1333 mhz cl9 trıple kit yada kingston hyperx 6gb ddr 3 3x2 gb yada geil plus 6gb
    ddr3 cl9 soğutuculu ( hangisini tavsiye edersiniz bilmiyorum)
    hdd : samsung 500 gb 7200rpm
    kasa olarakta a kasa freedom xone x2 600w uyumlu olurmu w yeterlimi bilmiyorum .teşekkürler

Öncelikle kendin ayrı bir konu açsan daha iyi olurdu, hem bir başkasının konusunu kirletmemiş olurdun hem de karışıklık olmazdı.
    Sorularına kısaca şöyle yanıtlayayım,

1- Eğer bütçe belirtirsen daha farklı sistem önerisi alırsın.
    2- Sistem toplarken ben de sorduşturdum fakat forumda kimse Intel anakartlar hakkında al veya alma diye bir öneride bulunmadı, galiba Intel anakartlar pek tutulmuyor. Onun yerine başka bir marka almanı öneririm, örnegin Msi veya bir başka marka da olabilir.
    3- Kurduğun sistemde Ram'ler dışında bir sıkıntı görünmüyor, 1155 Socket Triple channel Ramleri desteklemez, Dual channel çalışır 3*2gb yerine 2*4 gb ram alabilirsin. Alacağın Ram'ler 1,5 volt olduktan sonra fark etmez hangisini alısan al. Ben oğluma topladığım sistemde Geilplus low voltage 2*4 Gb kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 13 Ekim 2011; 11:06:59 >

• teşekkürler fakat nasıl başlık oluşturmayı bilmediğimden bçyle yaptım açıklayıcı bilgiyle aydınlatırsanız sevinirim.yorumlarınız için sağol dikkate alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

teşekkürler fakat nasıl başlık oluşturmayı bilmediğimden bçyle yaptım açıklayıcı bilgiyle aydınlatırsanız sevinirim.yorumlarınız için sağol dikkate alıyorum

Pm attım gelen kutuna bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.