Şimdi Ara

İşlemcim 1 ghz düşmüş gözüküyor neden ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Öncelikle 2 gün önce olan bir tür sorunla karşılaştım.Bu sorunu size resimle gösterecem ve size sebebini soracam ?????? İmdiden teşekkürler :) saygılar :)birde ram düşmüş onuda cevaplarsanız sevinirim ram da 4 gb dan 3.80 e düşmüş onuda cevaplarsınz sevinirim.İşlemcim 1 ghz düşmüş gözüküyor neden ??

• 1 ghz değil 10 mhz fark var. Ayrıca düşme değil önemsiz bir hatadır dikkate almaya değmez. Rame'e gelince bios ayarların değişmiş olabilir oraları kurcala.
  • Peki önemsiz değilse sadece merakımdan soruyorum neden böyle oldu bide bios ayarlarınızdan kastınız daha ayrınıtılı açıklar mısınız bios ayarlarını bilmiyorum da :)
  • Kardesim büyük ihtimal bilmeyerek İşlemcindeki entegre grafiği etkinleştirdin.Bu ramden de kısar işlemcidende .Çünki ekran kartsiz çalıştıgında işlemci ram ı kullanarak entegre grafiği oluşturur.

Sen bi attığın fotodaki sol üstte aygıt yöneticisine gir ve görüntü bağdaştırıcılarına tıkla ve tekrar foto at. Yardımcı olabiliyim.
  • Burak Yovyov kullanıcısına yanıt
    aynen kardeş çok iyi bildin ekran kartım yok onboarda takıp driverlerini indirdim onu kullanıyorum yeni ekran kartı alana kadar ancak ram eski ekran kartım bozulmadan öncede öyle kullanıyordu ancak 3.80 deil di 3.83 filan dı ram işlemci hiç değişmemişti[simage]İşlemcim 1 ghz düşmüş gözüküyor neden ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gg1237gg -- 28 Haziran 2017; 15:48:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.