Şimdi Ara

İşlemcim Darboğaz Olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler alttaki benim sistem bide 500w +80 psu var ben 6950 veya 560ti alsam sistemin işlemcisi darboğaz olurmu ?

İşlemcim Darboğaz Olurmu ?

• büyük ihtimal
  • Darboğaz olur.
  • arkdastlar 4 cekirdekli %100 darbogaz olurmu
  • darboğaz yapması demek o işlemci takılı iken oyun oynayamazsın anlamına gelmez, ne bilim bir 2500K, 2600K, FX8120, 1090T gibi işlemciler olsa daha verimli olur, işlemciye OC yaparsın yine fayda sağlar
  • darboğaz olmaz, darboğaz diye bir şey yoktur. işlemcin yaklaşık tüm oyunlar için yeterlidir. oyunlara yeterli olduğu sürece ekrana nasıl yetmez anlayamıyorum ?
  • 2.5 ghz olarak kullanirsan karttan tam verim alamazsin min fps duser bu da takilma yapar.o islemci fazla oc olmuyor 3 3.2 yaparsan ne ala o yuzden 560ti almazdim yerinde olsam.6870 aldin neye yetmedi her oyunu acar ki cozunurlugu yazmamissin 1920 degilse 6850 bile fazla fazla yeter.vatanin %25 kampanyalarinda 260 liraya 6850 veriyorlar para harcamaya merakli misin 600-700 vereceksin?cok guzel bir islemci degil elindeki 4 cekirdek diye buyutme gozunde 2.5 ghz ve cachesi de dusuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC darboğaz
    8 ay önce açıldı
    CPU DARBOĞAZ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunlarda fps düşüklüğü,kısa sürelik takılmalar yaşayabilirsiniz.o yüzden iyi bir işlemci soğutucusu alıp overclock yapın.ama o işlemciye 6950 fazla.en fazla 6870 alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 12 Nisan 2012; 11:04:28 >
  • arkadaşlar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim zaten bu pc ye hiç dokunmayacağım yeni bir pc toplayacagım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.