Şimdi Ara

İşlemcim darboğaz yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar :) Hayırlı ramazanlar.

İntel Q6600 İşlemci kullanıyorum. Şuan ki ekran akrtım Amd hd6570. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Amd5850 almayı düşünüyorum veya Nvidia 750 Ti Gibi bir seri alıcam acaba işlemcim bir sıkıntı çıkartır mı ? Teşekkür ederim şimdiden :)

• Genel olarak bir sorun olacagini zannetmiyorum. Ama unutmayin ki bu sorunuzun her durumda gecerli olacak bir cevabi yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ookami O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bu arada iki ekran kartı için hangisini önerirsiniz ? 5850 vs 750 Ti ?
  • 750 Ti mumkunse cok daha az enerji harcar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ookami O kullanıcısına yanıt
    Şuan elimde 5850ye daha yakınım aralarında oyunda fazla bir fark olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stark11

Şuan elimde 5850ye daha yakınım aralarında oyunda fazla bir fark olur mu acaba ?

Salt performans olarak 750 Ti az farkla da olsa daha iyi performans verecektir ve çok daha az enerji çekip muhtemelen daha sessiz çalışacaktır.

AMA HD 5850 iyi oranda daha ucuz ise düşünebilirsiniz. Unutmayın ki eski bir kart alıyorsunuz yeni teknolojileri, örneğin gelmek üzere olan Directx 12 desteğini bulundurmamakta.

Bildiğim kadarıyla 750 Ti ile r9 270 benzer fiyatlara sahip oysa r9 270 daha kuvvetli bir kart o da düşünülebilir.
  • Overclock şart o işlemciye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.