Şimdi Ara

İşlemcim İntel Core Duo 2, ben 256 bitlik ekran kartı kullanabilirmiyim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcim İntel Core Duo 2, ben 256 bitlik ekran kartı kullanabilirmiyim. 256 Bit kullanmak için 4 çekirdekli işlemcimi lazım ??? Lütfen yardımcı olun

Ayrıca ben DDR 2 Ram kullanıyorum , GDDR5 ekran kartı alsam çalışırmı ???

• Kullanabilirsin, DDR olayı ramlerde geçerlidir. Ama ekran kartında istediğin gddryi kullanabilirsin.

Gddr5 almanı öneririm, eğer oyunları ultrada oynama gibi bir derdin yoksa senin ilacın hd 5770
  • yani önemli olan anakartın PCI olması değilmi ?
  • kardeş 256 bit ekran kartı ile işlemcinin bir alakası yok. 4 çekirdek de gerekmez. p4 işlemci ile bile kullanırsın tabi performans almassın o ayrı bir konu. diger soruna geçecek olursak ddr2 ram ile ekran kartının gddr5 olması arasında bir bağ yok. yani uyumsuzluk gibi bir sorun olmaz.
  • Benim sistem İntel Core 2 Duo , 2 Gb DDR2 Ram var . SAPPHIRE HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı almayı düşünüyorum . Nasıl sizce iyimi??
  • Dogru bi karar işini görür. Biraz daha bütçen varsa 6850 de Alabilirsin.
  • yanlız ekran kartı özelliklerine baktığımda PCI-Express 2.1 slotu yazıo . Benim anakart özelliklerinde sadece PCI-Express yazıo . Slotta bir fark olurmu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

Dogru bi karar işini görür. Biraz daha bütçen varsa 6850 de Alabilirsin.

Kesinlikle 6850 alma yani en azından bu sisteme.. Hiçbir verim alamazsın o süper kartdan, senin ilacın 5770

Evet. Kartın anakartla uyumlu olmasının koşulu pcı olmasıdır.
  • Ben 128 bit almak istemiyorum fakat 192 bit alsam nasıl olur ??? Mesela : ZOTAC GTX550 Ti GDDR5 1GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Kesinlikle 6850 alma yani en azından bu sisteme.. Hiçbir verim alamazsın o süper kartdan, senin ilacın 5770

Dostum O senin görüşün ben kullanmış biri olarak söylüyorum ki burda halen bilinmeyen bişey var işlemcinin modeli. Ben E8400 İle 5850 Toxic kullandım gayet rahat Bf3 Oynatabiliyo (6GB RAM) 1680x1050 de Medium da. :D Ama Adam 256Bitlik kart istemiş.
  • İşlemcimin modeli İntel Core 2 Duo E7200 @ 2.53 Ghz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Dostum O senin görüşün ben kullanmış biri olarak söylüyorum ki burda halen bilinmeyen bişey var işlemcinin modeli. Ben E8400 İle 5850 Toxic kullandım gayet rahat Bf3 Oynatabiliyo (6GB RAM) 1680x1050 de Medium da. :D Ama Adam 256Bitlik kart istemiş.

6950 ye kötü demdim benn canavar gibi bir kart bende o kartdan alıcam, ama dediğim arkadaşın sistemi kötü onun 6 gb rami yok. Oyunlardan zevk alamaz diyorum.

Sisteminindde iyi olması lazım..

eğer bu kartı alırsan külüstür bir arabaya çook lüks bir motor takmış olursun. buda ister istemez seni zor durumda bırakır. Öreneğin benzin yetişmez arabaya. burdaki benzin psu oluyor.

Düzenleme : 6950--> 6850 ****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 18 Haziran 2012; 12:11:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LionelMessi_Yusuf10

İşlemcimin modeli İntel Core 2 Duo E7200 @ 2.53 Ghz

6790 al.yanında 500 w psu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 6790 alcam ya da Zotac GTX550 1gb 192 bit alcam hangisi daha iyidir benim için ??
  • Dostum 6790 al Psu da yeterliyse sorun yok.
  • ekran kartı önemli ama monitöründe önemli monitörde ekran kartı hd ise ekranda hd yada ful hd ise ekranın güzel olur dicem o ki monitörüne göre ekran kartı al ve para buharlaşmasın elinde kalsın
  • 550 ve bulasma zayif bir oart...
    6790 veya 6850 al islemciye oc yap 3 ghz in ustune cik... sonra da ac 1366x768 de istedigin oyunu higt da aa filan da qcarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.