Şimdi Ara

İşlemcim kendini 1.33 Ghz'e düşürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, belki başka bi konu açarsam ona cevap gelir diye bu konuyu açıyorum.
    Yeni bilgisayar topladım ve işlemcim çok ısınıyor. Amd fx 8320 kullanıyorum ve üstüne cooler master hyper tx3 evo taktım. Overclock yapmadığım halde işlemcim oyun oynarken 70 veya üstü derecelere gelince soğuması için hızını 1.33'e indiriyor,oyunda
    fps düşüşü yaşanıyor 5 10 saniyeliğine, ısı aniden 55lere falan düşüyor, kendi hızına yani 3.5 ghz'e gelince yine aynı ısılara doğru çıkıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor. Tamam odam sıcak oluyor ama akşam klima açıp oynasam da yine de yapıyor aynı şeyi, yine ısınıyor BIOSdan oc genie 2 diye birşey vardı onu açtım fanların sesi gelmeye başladı 4ghzde çalışıyordu ama yine aynı şeyi yaptı. Ne yapmalıyım sizce ?

• amd ler biraz daha fazla ısınır ısınmasını engellemek için iyi soğutuculu kasa lazım başka türlü kullanılmaz bence

http://www.tamindir.com/argus-monitor/

kasa almak istemezseniz bu programı kurun kurduktan sonra üstte mainboard çıkıcak ona basın ordan fan speedleri ayarlarken bios controlled yazıcak orayı manual yapıcaksınız sonra yazılar gelicek onaylacıaksınız ve artık siz kontrol ediyorsunuz bence 65-70 arası çalıştırın 100 çalışırsa hasar görebilir fan bu en azından ısınmayı birz azaltacaktır
  • Baba msi afterburner indirdim islemci fanini %80 yaptim yine de isiniyor yine de isiniyor ya ben bu sogutucuyu bosuna mi aldim kasanin onunde fan var arkadaki fan da bildigin egzoz gibi atiyor sicagi disariya sogutmasi guzel ama oyunda isiniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.