Şimdi Ara

İşlemcimi nasıl güçlendirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben reptimi76 size bir sorum olucak.

İşlemcim çok kötü gerçekten yıl 2014 olmuş hala 2005'in şeyini kullanıyorum parasızlık nedeniyle

İşlemci:Amd Athlon(tm8) 64 x2 Dual Core Processor 4200+ 2.1 GHZ

2.1 ghz işlemcim var ve artık 1080p videolardaki çubuk ne kadar dolarsa dolsun ses geliyor fakat video kasıyor bende haliyle 380p de izliyorum 480p bile az da olsun kasıyor

Şimdi arkadaşlar benim demek istediğim olay işlemcimi nasıl ghz konusunda arttırabilirim parasızlıktan ölüyorum son dönemlerde ve buda bana acı veriyor gerçekten
    overclock'u pek anlamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: reptimi76

Selam arkadaşlar ben reptimi76 size bir sorum olucak.

İşlemcim çok kötü gerçekten yıl 2014 olmuş hala 2005'in şeyini kullanıyorum parasızlık nedeniyle

İşlemci:Amd Athlon(tm8) 64 x2 Dual Core Processor 4200+ 2.1 GHZ

2.1 ghz işlemcim var ve artık 1080p videolardaki çubuk ne kadar dolarsa dolsun ses geliyor fakat video kasıyor bende haliyle 380p de izliyorum 480p bile az da olsun kasıyor

Şimdi arkadaşlar benim demek istediğim olay işlemcimi nasıl ghz konusunda arttırabilirim parasızlıktan ölüyorum son dönemlerde ve buda bana acı veriyor gerçekten
    overclock'u pek anlamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum

dostum hiç mi paran yok ikince el en düşük sistem bile bulursun 300-400 e şu ankinin 10-20 katı hızında. hatta sıfır bile 600 tl ye kasa toplanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 27 Temmuz 2014; 20:39:50 >

• Hiç bütçen yoksa OC yapacaksın şart. YouTube'da bile kasıyorsa güncellemen gerekli. Eline para geçince yeni bir tane alman gerekiyor. Hani tek çekirdekli Celeron falan olsa tamam da.. Bilgisayarında ne kadar RAM mevcut?
  • Bilgisayarının ramini ve ekran kartını güçlendirerek sorunu çözebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD 4200+ Kullandığımda 1080p Videolarda Sorunsuz İzliyordum, Bence Tarayıcıdan Dolayı Kasma Yapıyordur. Stok Soğutucun Varsa Overlock Yapmaya Değmez.

En İyisi Youtubeden İzlemek Yerine İndirip İzleyin. İnternet Download Manager Programı Kullanın 720p ve 1080p Videoları İndirebilirsin.
    K-Lite Codec Kurun, Media Player Classic Üzerinden Videoları İzleyin, Windows Media Playerden Kat Kat İyidir.
    17" ve 19" Monitörün Varsa 720p Videolar Yeterli Gelir. 1080p Gereksiz Kota Harcamış Olursun.
  • en ucuz 1150 anakart birde g3220 alsan bile rahatlarsan

ben celeron 420 1.6 ghz den pentiumg2030 geçtim fark acayip

çift çekirdekde olsa bazı oyunlarda yetmesede günlük tarayıcıda hiç kasma yok
  • sistemim

1,5 gb ddr2 ram
    amd Athlon(tm8) 64 x2 Dual Core Processor 4200+ 2.1 GHZ işlemci
    1 gb ati radeon hd 4300 series ekran kartı - directx 10 destekli

cokmu kotu :S
  • reptimi76 R kullanıcısına yanıt
    Windows 7 Kullanıyorsan RAM Yetersiz, 32bit İşletim Sistemde En Az 2GB RAM Lazım. Windows 7 64bit İse 4GB RAM

Ekran Kartı ve İşlemci Kötü Sayılmaz. O Zaman Sorun RAM'den Kaynaklanıyor Yukarıdaki Mesajda Yazdığım Gibi Videoları İndirip İzlersen Böyle Sorun Olmaz. Youtubede Videoları İzleyip Diğer Videoları Geçiş Yaparken RAM Şişirmeye Sebep Olur. Böyle Olunca 1.5GB RAM Yetersiz Kalıyor.
  • Aslında işlemcin 1080p videolar için yeterli.Daha önce oc denemen olmamışsa çarpan yerine çarpan hızı yükselteceksin.Bunu yaparken bellek ve kuzey köprüsü hızınıda ayarlaman lazım yani işin biraz zor.Şu an için yapabileceğin şey ramleri arttırmak ve youtube da video izlerken videonun üstüne gelip sağ tuşa basmak.Flash ile izliyorsan flash ayarlarından donanımsal hızlandırmayı açman gerek.Ekran kartında donanımsal hızlandırma zaten var.HTML5 ile izliyorsan o otomatik ayarlar zaten.Eğer html5 ile flash arasında seçim yapman gerekiyorsa flash player ile izle.
  • reptimi76 R kullanıcısına yanıt
    Windows xp 32 bit yükle. Windowsun gereksiz hizmetlerini kapat services.msc den Googleden bakabilirsin nasıl yapıldığına.disk birleştirme yap windowstan.1080p videoda sıkıntı yapmaması gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni sistem sart ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 liraya Amd 64 x2 6000+ satılıyor.Daha fazla masrafa girmeye gerek yok.Kendi işlemcini sat üstüne üç beş neyse ekle 6000+ yı al yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arno.mdr -- 31 Temmuz 2014; 22:47:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ram almak istiyorum 4 gb lik ama yakınımızda pek uygun fiyata satan yok internettende güvensiz alışveriş
    geçen telefon alim dedim internetten 2 güne bozuldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.