Şimdi Ara

İŞLEMCİYE SU TEMAS EDERSE BOZULUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayır hiçbirşey olmaz ama anakarta takılı değilse tabiki İstersen al camsille pinlerini kırmadan fırçala ehüeheheh Bunu fx-55'e yapmış bir insan var karşında İçin rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonslairisback

Hayır hiçbirşey olmaz ama anakarta takılı değilse tabiki İstersen al camsille pinlerini kırmadan fırçala ehüeheheh Bunu fx-55'e yapmış bir insan var karşında İçin rahat olsun
    işlemci çekirdeğine direk su soğutma yapılıyordu zamanında moda idi biara da ben denemiştim direk çekirdeğe su verme işini ama pinlere gelmedikten sonra çalışırken sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbiter

işlemci çekirdeğine direk su soğutma yapılıyordu zamanında moda idi biara da ben denemiştim direk çekirdeğe su verme işini ama pinlere gelmedikten sonra çalışırken sorun olmaz

Alıntıları Göster
    kurut öyle çalıştır saç kurutma güzel gider arbiter'ında dediği gibi pinlere gelmedikçe birşey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

kurut öyle çalıştır saç kurutma güzel gider arbiter'ında dediği gibi pinlere gelmedikçe birşey olmaz

Alıntıları Göster
    ben p3 866 mın üstündeki çekirdeği cifleyip sonrada suyla temizlemiştim ardından kuruttum taktım cillop gibi çalışıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Solitude

ben p3 866 mın üstündeki çekirdeği cifleyip sonrada suyla temizlemiştim ardından kuruttum taktım cillop gibi çalışıyordu

Alıntıları Göster
    Çalışır durumdayken ıslanırsa büyük ihtimal vedalaşırsın, değilse kuruduktan sonra bişey olmaz.

Ancak saç kurutma makinasıyla kurutma yapacaksan çok dikkat etmen lazım fazla ısıtırsan bacakların buğday başağı gibi yasıldıklarını görürsün :)

• quote:

Orijinalden alıntı: real_kuru

Çalışır durumdayken ıslanırsa büyük ihtimal vedalaşırsın, değilse kuruduktan sonra bişey olmaz.

Ancak saç kurutma makinasıyla kurutma yapacaksan çok dikkat etmen lazım fazla ısıtırsan bacakların buğday başağı gibi yasıldıklarını görürsün :)

Alıntıları Göster
    emin değilimm ama bişi olmaz die tahmin ediorum.. tabi çalışırken su değerse bozulma ihtimali yüksek gibi bence de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_kuru

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: real_kuru

denedin heralde???!!

• quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Alıntıları Göster
    sac kurutma makinasını isin içine karıştırma derim benden solemesi ben ole celeronu elime lamıştım hafiften
    quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

• quote:

Orijinalden alıntı: orchun

sac kurutma makinasını isin içine karıştırma derim benden solemesi ben ole celeronu elime lamıştım hafiften
    quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

Alıntıları Göster
    Vapo ile kullanılan işlemcilerin pinlerindeki macunu temizlemenin başka bi yolu yok mu su dışında?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrRain

Vapo ile kullanılan işlemcilerin pinlerindeki macunu temizlemenin başka bi yolu yok mu su dışında?

Alıntıları Göster
    saf su kullan..

bence kolay bişey olmaz,anakartın kaliteli bişey ise (burda abit i örnek vereceğim) zaten ufacık bi kısa devre halinde kapatıyo kendini ve bişey olmuyo tabi bu durumda ısrarla çalıştırmayı denersen durum değişebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

saf su kullan..

bence kolay bişey olmaz,anakartın kaliteli bişey ise (burda abit i örnek vereceğim) zaten ufacık bi kısa devre halinde kapatıyo kendini ve bişey olmuyo tabi bu durumda ısrarla çalıştırmayı denersen durum değişebilir..

Alıntıları Göster
    walla bişeycik olmaz benim X1900XTX in üzerine geçen oto camsuyu döküldü antifirizli. kartı kurutma makinasıyla kuruttum kasanın içinde montajlıyken
    sonra çalıştırdım bi 15 dakka sonra görüntüler bozuldu, bios ekranında bile bozukluklar oldu. söktüm kartı bloğu da söktüm baktım ramlerin orada biraz su kalmış
    asetonla iyice fırçalardım ve kuruttum. sonuç: kart zımba gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

walla bişeycik olmaz benim X1900XTX in üzerine geçen oto camsuyu döküldü antifirizli. kartı kurutma makinasıyla kuruttum kasanın içinde montajlıyken
    sonra çalıştırdım bi 15 dakka sonra görüntüler bozuldu, bios ekranında bile bozukluklar oldu. söktüm kartı bloğu da söktüm baktım ramlerin orada biraz su kalmış

Alıntıları Göster
    ya onlar iletken değilmi???

• quote:

Orijinalden alıntı: InTerCeptor

ya onlar iletken değilmi???

Alıntıları Göster
    az iletken heralde bişey olmadı sonuçta..
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben ekran kartı demiyorum işlemci diyorum arada biraz naziklik farkı var iki donanım arasında

ayrıca antifrizli su iyi de olmustur daha bi o/c olur gibime geliyo
    quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

• quote:

Orijinalden alıntı: orchun

ben ekran kartı demiyorum işlemci diyorum arada biraz naziklik farkı var iki donanım arasında

ayrıca antifrizli su iyi de olmustur daha bi o/c olur gibime geliyo
    quote:

Alıntıları Göster
    ekran kartının açık devrelerine bişey olmadıysa üzeri metal kaplı işlemciye hiç bişey olmaz demek istiyorum ben de zaten

• quote:

ekran kartının açık devrelerine bişey olmadıysa üzeri metal kaplı işlemciye hiç bişey olmaz demek istiyorum ben de zaten

Alıntıları Göster
    donanım fark etmez arkadaşım :)
    ben anakartı bır güzel yıkadım sonra güzelcene kuruttum performansı arttı uzerindekı statık gidiyor :) tafsiye ederim arkadaşlar yenı gibi oluyor kart.. Çalışır durumda denemeyin yeter

burdan aynı mantıkla işlemciyide yıkayabılırsın ben uzerindekı macunu suyla temızlemıstım..

• quote:

Orijinalden alıntı: sentanoo

donanım fark etmez arkadaşım :)
    ben anakartı bır güzel yıkadım sonra güzelcene kuruttum performansı arttı uzerindekı statık gidiyor :) tafsiye ederim arkadaşlar yenı gibi oluyor kart.. Çalışır durumda denemeyin yeter

burdan aynı mantıkla işlemciyide yıkayabılırsın ben uzerindekı macunu suyla temızlemıstım..

Alıntıları Göster
    evet anakartı sabunla yıkayıp, iyice duruladıktan sonra sonra kurutma makinasıyla kurutmak çok faydalı..

• quote:

evet anakartı sabunla yıkayıp, iyice duruladıktan sonra sonra kurutma makinasıyla kurutmak çok faydalı..

Alıntıları Göster
    quote:

Şaka gibi yaa
    Bi yaşıma daha girdim valla

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

şaka mı bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.