Şimdi Ara

İŞLER REZALETİ!! KİTAP ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır işlere her gün soruyorum deneme gelmiyor ya da çoğu denemeyi sipariş etmemişler ve hemen bitiyor. İnternetten sipariş ettiğim denemeler desen 2 haftadır gelmedi. Ne yapacağımı şaşırdım bi fikri olan var mı 😔😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yerel kırtasiye varsa arayıp sorun isterseniz
  • yaw kardeşim yığılma olacağını bilmiyordunuz sanki aklı başında olan yerel kırtasiyelerden halletmeye çalışırdı işini olmadı n11,hepsiburada gibi sitelerden alırdı
  • Her gün ayrı bir işler başlığı açılmasından gına geldi. Madem bu kadar acil, almadan önce araştırsaydanız da ona göre alsaydınız be kardeşim.

• genmuhendisi G kullanıcısına yanıt
    Kitapseçten alıyorum ben hepsini yurtiçi kargoyla istiyorum ankaradan istanbula 3 günde falan getiriyolar şimdiye kadar en geç 5 günde geldi (geçen hafta) ama yeni denemelerin hepsi satışta değil tedarik aşamasında olanlar da var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • n11 den aldım sürat kargoya vermiş satıcı 8 gündür bekliyorum gelmedi daha, diğer kargolarım 3 günde geldi bu gelmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

yaw kardeşim yığılma olacağını bilmiyordunuz sanki aklı başında olan yerel kırtasiyelerden halletmeye çalışırdı işini olmadı n11,hepsiburada gibi sitelerden alırdı
    apotemi metin yayınları gibi denemeleri almaya çalışıyorum daha yeni çıktı nerden alabilirdim birkaç hafta önce bunları bir sen akıllısın zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dedim size.gidip kendiniz alın kardeşim.kaldırın popoyu
  • Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    internetten siparişimi işlerden yapmadım zaten yoğun olduğu için bkmkitaptan yapmıştım işlerin bayisi burada bir tane var ve orası da denemelerin çoğunu sipariş etmiyor birkaç yayını söylüyor sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.