Bildirim
İŞLER REZALETİ!! KİTAP ALAMIYORUM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yerel kırtasiye varsa arayıp sorun isterseniz -
yaw kardeşim yığılma olacağını bilmiyordunuz sanki aklı başında olan yerel kırtasiyelerden halletmeye çalışırdı işini olmadı n11,hepsiburada gibi sitelerden alırdı -
Her gün ayrı bir işler başlığı açılmasından gına geldi. Madem bu kadar acil, almadan önce araştırsaydanız da ona göre alsaydınız be kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitapseçten alıyorum ben hepsini yurtiçi kargoyla istiyorum ankaradan istanbula 3 günde falan getiriyolar şimdiye kadar en geç 5 günde geldi (geçen hafta) ama yeni denemelerin hepsi satışta değil tedarik aşamasında olanlar da var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
n11 den aldım sürat kargoya vermiş satıcı 8 gündür bekliyorum gelmedi daha, diğer kargolarım 3 günde geldi bu gelmiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
apotemi metin yayınları gibi denemeleri almaya çalışıyorum daha yeni çıktı nerden alabilirdim birkaç hafta önce bunları bir sen akıllısın zatenquote:
Orijinalden alıntı: adisdasdadas
yaw kardeşim yığılma olacağını bilmiyordunuz sanki aklı başında olan yerel kırtasiyelerden halletmeye çalışırdı işini olmadı n11,hepsiburada gibi sitelerden alırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dedim size.gidip kendiniz alın kardeşim.kaldırın popoyu -
internetten siparişimi işlerden yapmadım zaten yoğun olduğu için bkmkitaptan yapmıştım işlerin bayisi burada bir tane var ve orası da denemelerin çoğunu sipariş etmiyor birkaç yayını söylüyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X