Otomasyon firmamız var babam kurdu ben iş koşturuyorum 1 senedir içerdeydik ama sonunda işler peş peşe gelmeye başladı şuan tanınmış bir lastik üreticisinden iş aldık bu bizim için çok iyi oldu şimdi de 2 tane iş teklifi aldık kadromuza 2 muhendis ekledik geçen günde kocaeli iş adamlarının kurduğu bir derneğe katıldık tanıdık aracalığı ile tarikat gibiydi şimdi 55K borç var bu sene kesin kapanıcak bu borçlar
borç yiğidin kamçısıdır
1 senede 55k kazanma hedefin var işlerim hayırlı gitmeye başladı diyosun :D 55k 1 ayda kazanılsa bile hayırlı denmez :D
quote:
Orijinalden alıntı: samilton
borç yiğidin kamçısıdır
Kapatıcak dükkanı ama şimdi sayısalda 6 tuturmuş gibiyim
quote:
Orijinalden alıntı: torres10
1 senede 55k kazanma hedefin var işlerim hayırlı gitmeye başladı diyosun :D 55k 1 ayda kazanılsa bile hayırlı denmez :D
Dün hesabımıza 35K gönderdiler var olan borcumuzu sonra ödiyicez
quote:
Orijinalden alıntı: Barney Stinson
quote:
Orijinalden alıntı: torres10
Dün hesabımıza 35K gönderdiler var olan borcumuzu sonra ödiyicez
Hı iyi kanka o zaman
Kanka kocaeli de oturuyorum. Sen zengin bi abiye benziyorsun ya da o ışığı gördüm senden neyse orasını boşver. Yazılımcıyım ne lazım iletişime geç benimle İzmit/yuvam akarca adres belli. İhtiyaç varsa konusalım
İşlerin
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
İşlerin
hayırlı
Kardeş iyi hoş güzel de. Bu paraları buraya yazma, birilerinin gözü değer falan, aman ha taklaya gelme.
Kocaelide oturuyorum acil isci felan lazim olursa iletisime gecin
Benimkide evetli kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: CyberFree
Benimkide evetli kardeş
Bi yilda o kadar para kazanıyosanız evlenelim mi ben çok beğendım seni
quote:
Orijinalden alıntı: Kisilikli adam
Bi yilda o kadar para kazanıyosanız evlenelim mi ben çok beğendım seni
Alıntıları Göster
Allah nazardan saklasın.MAŞALLAH
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E8C38219
Allah nazardan saklasın.MAŞALLAH
Alıntıları Göster
elinden bu kadar fazla para geçiyorsa bilgim yok bu konularda ama parayı elinizde tutmak yerine faize yatırsanız en azından para değer kazanır sizede yarar
quote:
Orijinalden alıntı: gokhangokhan33
elinden bu kadar fazla para geçiyorsa bilgim yok bu konularda ama parayı elinizde tutmak yerine faize yatırsanız en azından para değer kazanır sizede yarar
arkadaşı tanıyorum haram yemez asla üstelik harama yönlendirmeniz çok yanlış umarım haram olursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: -Reikokuna
quote:
arkadaşı tanıyorum haram yemez asla üstelik harama yönlendirmeniz çok yanlış umarım haram olursunuz
kardeş şu mantık düşün birde eğer açık hesaba yatırırsa para yine faize gidiyor durduğu süre içinde üstüne hesap işletim ücreti alınıyor parayı faize yatırırsan hesap işletim ücretinden kurtulursun faizden gelen parayı isterse çöpe atsın
Hayırlı olsun dostum deneyimli teknisyen ihtiyacınız olursa gelirim tabi Ankarada iseniz Gerçi bu senenin sonunda mühendis oluyorum
benimkide evetli gidiyor esprisini kimse yapmamış.
quote: