Şimdi Ara

İşletim Sistemi Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim PC'de bi sorun var. dilim döndüğünce size anlatayım. bilgisayarda acemi oldugum için nasıl başlayacağımı bilemedim. neyse. bilgisayarımı ilk açtıgımda hani klavye imleci yanıp söner ya sürekli ekranın tepesinde öle yanıp sönüyör. öle yapıncada bilgisayar açılmıyor. sonra bilgisayarı kapatıyorum yine açıyorum öle yapıyor. üçüncü defada bilgisayar açılıyor. bu sık sık olmaya başladı. birde restart attıgımda öle yapıyor. buda benim canımı sıkmaya başladı. acaba PC'min neresinde sorun var. sorunumu bilgisayar doktorlarının bilgilerine sunulur. YARDIMlarınız ve ilginiz içiniz şimdiden size teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• pekbirşey anlamadım,
    ekranın üstünde ne yanıpsönüyro
    fare işareti mi?
  • [Deleted by Admins]
  • ingbaronchugon arkadasımın dediği gibi işte power a basınca gelen siyah ekranda ki alt çizgi. hani yazı yazarken klavyenin imleci kursoru var yaa onu diyorum ve windows ekranı açılmadanki hali. inşallah anlatabilmişimdir. öle yapınca windows ekranı gelmiyo. bilgisayarım açılmıyo bilgisayarı kapatıp tekrar açıyorum. o sorunu yapmıyor. bilgisayara program kurduğumda restart atması gerekiyor. restart atarkende bilgisayar açılmıyor. PC yi kapatıp yeniden açıyorum. sorun düzeliyor. acaba sorun nedir ki. formatta attım ama yinede yapıyo. acaba yalnış formatladım. pek de anlamam ya:D benim aklıma bişi geliyor ama ben ekran kartımı değiştirdim atinin 9550 ekran kartını aldım. internette dolaşırken yeni sürümünü catalist diye bi güncellemesi var bilirsiniz belki onu kurdum. sonralarda bu sorun cıktı galiba. eski ekran kartımda öle yapmıyordu. böyle bi sorun yaşmadım. o güncellemedemi bi sorun var acaba.
    YARDIMINIZ tekrar teşekkürler.

• ekran kartının driverini kaldırıp kendi cd sindeki driveri yüklemeyi dene .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Torrent için işletim sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.