Şimdi Ara

işletme 3. sınıf kredili sistem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunu olarak aöf işletmeye kaydımı yaptırdım. 4 dersi veremedim :) sonrasında 3. sınıfa aktarıldım. Şuan 3. sınıftayım. 3. sınıfın derslerin ve veremediğim 4 dersim var, toplamda 8 tane.
    Kredili sisteme geçildiğinde, 4. sınıf mı olacağım, yoksa şuan ki derslerimin en az 6 tanesini vermem mi gerekiyor? Bir de bu derslerin öncelik sırası var mı ? Yani önce hazırlık dersleri olanları mı vermem lazım ?
     işletme 3. sınıf kredili sistem hakkında

• Benim 1 dersim var hazırlık sınıfından, verebilsem bende 4. sınıf olacağım. Veremezsem 1 ders yüzünden tekrar edeceğim. Bu konuda kimsenin bilgisi yok.
  • arkadaşlar normal üni kredili sisteminde üst sınıfa geçebiliyorsunuz. Ama bazılarında ortalama 2.00dan yüksek dğeilse üstten ders alamıyorsunuz. Yakında belli olur
  • Ben de bu yıl kaydoldum ve muhasebe isletme vergi finansal ve işletmeden kaldım. 4. Sınıf kredili muhabbeti var. 4 olmam için napmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir soru ilave etmek istiyorum bir de;
    Ben bütünlemede bu derslerden hangilerini verebilirsem 4. sınıfın bütün derslerini önümüzdeki yılda alabileceğim. Amacı okulu uzatmamak.
    Eğer okul uzayacak olursa tecili bozdurup askere gitmeyi planlıyorum. O yüzden benim için önemli okulun uzayıp uzamayacağı. Bilen arkadaşlardan bilgi talep ediyorum mümkünse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.