Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, dün sınavdan çıktık ama finale kaldı 3 hafta. En kötüsü de bi ders kalsa net 1 yıl beklemek... Nasıl hazırlanıyosunuz kaynak ve yöntemlerinizi paylaşın arkadaşlar.Bu arada Karacan Akademi'nin Nokta Atış Soruları'ndan ders başı 3-4 tane net soru çıkmıştır vatana millete duyurulur.
Merhaba Benim hiç çalışasım yok ama son bir hamle yapıp bitiricem 3 dersim var ilk sınavlar güzel.Ben ilk aöf kitaplarından çalıştım sonra murat yayınlarından soru çözdüm bütün ünite sorularını muratta da gördüğüm birebir aynı 3 4 soru vardı. Özellikle stratejk yönetim 4 üniteden 3 soru birebir aynıydı.
arkadaşım bende murattan çalıştım 1tane soru gelmedı işletme 3.sınf bu dersin çıkmışi soruları kendı sayfasındada yok bulamadım ne biçim iş ya
Kitaptaki sorulardan kesin çıkıyor. Murat'ın yaptığı kitaptaki soruları alıp kendi kitabında basmak. haliyle aynı soru çıkınca murat çıkan soruları biliyor oluyor. Dikkat etmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Kitaptaki sorulardan kesin çıkıyor. Murat'ın yaptığı kitaptaki soruları alıp kendi kitabında basmak. haliyle aynı soru çıkınca murat çıkan soruları biliyor oluyor. Dikkat etmek lazım.
aynen ,
Ya hocam alınmayın ama okulu bitirmek için ekstra bir kitap almak müsrifliktir benim gözümde. Zaten son dönemimiz konulara aşinayız artık zamanı olan aöf'ün kitabına göz gezdirebilir, zamanı olmayan netteki özetlere bakabilir rahat rahat 70 alabilir, kendimden biliyorum. Vizelere son 4 gün, günde 2 saat çalıştım çok güzel notlar aldım. Şimdi de aynısını yapıyorum. Keza vize sınavında formül ve hesap gerektiren sadece 1-2 soru çıktı.
En iyisi özetlere çalışın 65-70 gibi notlar alın yeterli. Çanı yükseltmeyelim daha fazla