Şimdi Ara

İşletme okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yürüme zorlugum var, yani ayak uçlarına basarak yürüyorum. Ben ileride iyi bir işletme okusam özel sektör beni barındırır mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen yeter ki işini iyi yap dostum, o kadar da büyük bir sıkıntın yok ki. Sorun bile olmaz, akıllarına gelmez yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bir üst mesajdaki gibi iyimser şeyler yazabilsem.

İşletmenin muhasebe, finans, satış, satın alma ve pazarlama gibi ana departmanlarının mutlaka dışarıda işleri olur. Özellikle staj döneminde çok fazla ayakta kalınıyor. Bazen bütün gün dışarıda yürüyerek veya toplu taşımada geçiyor. Hevesini kırmak gibi olmasın ama zorlanma ihtimalin yüksek. Ayrıca özel sektör CV'de otomobil ehliyeti görmek de istiyor.

Şirketlerin hazine, vezne gibi bölümleri genellikle durağan geçer. Fakat buralara aldıkları kişiler genellikle tanıdık veya uzun yıllar şirkette çalışmış güvenilir kimseler olur. Bunlar dışında işletmecilikte birçok alan var. İşletme Enformatiği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Muhasebe Bilgi Sistemleri vb. daha yenilikçi, bilişimle iç içe ve özel sektöre yönelik bölümleri araştırabilirsin.

Allah şifa versin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURİZM OKUMAK
    5 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Mühendisliği okumak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.