Bildirim
İsogames hakkinda yardim eder misiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: EminCn
ArKadasLar isogamesin anti bot patchini indirdim ama benim pcde sorun oldugu icin acamadim zahmet olmazsa o setup icinden cikanlari biri bana upload ede bilir mi ?? cok buyuk hayra gecer
http://l2update.isogames.net/setup.exe
pacht bu eğer bunu indirdiysen
İnterlude yi kaldır tekrar sıfırdan kur ve pacht i tekrar kurmayı dene , bende de öyle olmuştu
Bu arada nerden buldun bu serverı merak ettim ?
-
walla bunu calistiramadim iste interludem yok sorun orda warsa setupdan kurmadim c4 wardi onu update ederek c6 yaptim
serwera suat abi cagirdi artik high rate sıktı dedim azcik normal oynuyam
eger icinden cikanlari upload edersen cok sewinirim -
quote:
walla bunu calistiramadim iste interludem yok sorun orda warsa setupdan kurmadim c4 wardi onu update ederek c6 yaptim
serwera suat abi cagirdi artik high rate sıktı dedim azcik normal oynuyam
eger icinden cikanlari upload edersen cok sewinirim
Suat demek ok.....
temiz bir interlude kurman lazım içinden ne çıkıyor tam bilmiyorum ama istersen system i upload ederim ! -
walla iyi olur denerim belki olur bekliorum -
http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/53658667/system.rar.html
hadi sana iyi oyunlar...... -
tesekkur ederim diyecem -
oyun acilio sonra anLam weremedigim sekilde kapanio -
quote:
oyun acilio sonra anLam weremedigim sekilde kapanio
İnterlude yi kaldırıp tekrardan kurman gerek , yoksa giremessin..... -
Emincan bana yardim edermisin ? Belki Beni tanirsin. Nick : MadLoveR ES benimde C6 (Interlude) ye ihtiyacim var. C4'u nasil C6(Interlude)'ye cevirebilirim.
Msn adresim : non.stop.dance@hotmail.com
Bekliyorum -
adas server kac x?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X