Şimdi Ara

İSOHUNT SİTESİNDEN ARTIK FİLM İNDİRİLMİYOR ACİL YARDIM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şaşırdım ki ne şaşırdım teknik bir sorun değil ama nereye yazsam bilemedim ****.com dan her zaman film dizi indiriyorum film indirimek için yne girdim ki ne göreyim sol üst ortada Download yazısı vardı o artık yok filmimi de indiremedim hatta daha önce indirdiğim filmin artık indirilemediğni fotografladım size bakınız

Mavi büyük Download yazısının tam üstünde solda farklı bir download yazısı olmalıydı artık yok, mavi büyük download yazısı ıse dızıyı fılmı yani dosyayı ındırmıyor farklı bir program gibi bir sey iniyor, durumu acıklayabılecek bilgili bir arkadasmız varsa lütfen yardım etsin ben braz cahilimdir bu konularda ama aklım hiç almadı bunu

• (bknz) http://zamunda.net (www.suz) Artık iso hunt gibi birşey kalmadı.

Ama filmin ingilizce ismini yazmalısın. Atıyorum niyorkta 5 minare türçe film olması na rağmen. Five minatets in the new york diye geçiyor. Dİkkat etmek lazım.
  • iso hunt paralımı oldu yaa bende birşey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellionx -- 17 Mart 2013; 14:38:15 >
  • sanırım geçici bir durumdu şuan herşey normal
  • ## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##

2] İllegal içerik paylaşımında ve isteğinde; özelden ya da konu içinden, bulunmayınız. İllegale yol göstermek,program ismi vermek kesinlikle yasaktır. (Crack,serial,lisans,key vs.). (Forum ve bölüm üzerinden Torrent , Emule, Usenet ile ilgili her türlü paylaşımın yapılması da yasaktır.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.