Şimdi Ara

İspanya gezisi için tavsiye edeceğiniz yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mayıs ayı için 1 haftalık ispanya bileti aldım (pazar günü barselona gidiş, cumartesi madrid dönüş)

Aklımda 3 gün barselona, 1 gün valencia, 1 gün toledo, 2 gün madrid şeklinde bir rota var.

Nasıl bir rota izlememizi önerirsiniz, kesinlikle git diyeceğiniz yerler nerelerdir. Tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak isterim.

Teşekkürler

• 21 nisandada been gidecegim barselonaya..6 gun barselonada kalmayi dusunuyorum. Benimde planimyok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barselona da katolonya meydanında "el corte ingles" mağazası var dev gibi. Boyner türü bir mağaza. En üst katında lokantası var. Dışarıya göre uygun ve manzarası süper. Bir uğrayın bence. Havaalanından aerobus la gelebilirsiniz. Metroya, taksiye gerek yok. Bizim havaş gibi. Şehir merkezine geliyor 15 dakikada.
  • hemen hemen aynı tarihlerde madrid varış barcelona dönüş şeklinde planım var.forumlardan bilgi topladım.burayı da takip edeyim.yazan olursa bende nasiplenirim.
  • Gidiş gününü ve dönüş gününü saymazsak, 5 tam gün var.
    Barselona 3 günde gezilebilecek bir şehir değil, mümkünse bütün programı barcelona üzerinden planlayın, gidince ne demek istediğimi anlarsınız.
    Dönüş bileti madrid'ten olduğuna göre bu mümkün değil;
    4 gün barcelona, 2 gün madrid olarak gezilebilir. Gün kısıtından ve ne madrid'e ne barcelona'ya yakın olmaması nedeni ile Valencia çıkartılabilir, Toledo tren ile 30 dk Madrid'e. Görülmeye değer evet ama sınırlı günden ötürü ertelenebilir.
  • Bu arada ispanya turları için uygun fiyatlı yer aramaktayım tavsiyesi olan vr mıdır?
  • Toledo ya gittiğinde ne kadar antika dükkan varsa gir. Yüzüklerin efendisinin kılıç ve eşyalarının yapıldığı yer eğer ilgin varsa inanılmaz ürünler bulabilirsin. Masal gibi bir kent dar sokaklar mütevazi restorantlar. Bol bol yürümenizi tavsiye ederim. Şehrin bi ucunda çok güzel bi köprüsü var. Onun dışında müzeleride iyidir. Madridde ise mutlaka bernebau turuna katıl. Miktar fazla gelebilir belki ama kesinlikle değer inanılmaz bi yer. Sol meydanı ve gran via caddesinde vakit geçireblrsn. Kraliyet sarayına bi uğra derim. El retiro park var bol bol yeşillil alanı var uzanıp kafa dinlenebilir ayrıca park ortasıdna sandalla gezilen minik yapy gölet var. Metro sistemini çözdüğünüz zaman şehri 2 günde memleketinmiş gibi gezersin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla Barcelona Madrid arasını kendi imkanlarınızla gezeceksiniz.

Endülüs bölgesini gezmenizi tavsiye ederim

Alicante, Granda ve Endülüs'ün başkenti Sevilla.

Elhamra ve Alcazar sarayları, Santa Maria katedrali Cordoba'da Kurtuba ulu camii,

Zaragoza şehri ve Del Pilar Bazilikası, La Seo Katedrali, Aljaferia Sarayı

Barcelona'da park guel ve Gotik mahalleyi mutlaka ziyaret edin. Girona'ya gidin Dali Müzesini gezmeden gelmeyin zaten :=)
  • ben tatili yaptım geldim,belki siz de oralarda olabilirsiniz.Ben Madrid-toledo-Bilbao-San Sebastian-Barcelona(Tabiiki Barca-Real maçına gidildi) şeklinde yaptım.Çocuklarımla birlikte olduğum için kasmadan ve heryeri göreceğim kaygısına düşmeden dolaştım.İspanya, İtalya gibi mutlaka görülmesi gereken yerlerin çok olduğu bir ülke değil.O yüzden orayı görmeliyim,burayı görmeliyim diye kendinizi yıpratmayın.Sokaklarında dolaşsanız bile mutlu hissettiren şehirler.Barcelona günlük hayatı olan bir şehir.Madrid nispeten daha tarihi.Çocuk olunca bizim günler Retiro parkında geçti.Ben Toledo,Bilbao ve San Sebastian üçlüsüne bayıldım.İspanya'da yaşamak istesem sanırım Bilbao benim şehrim olurdu.Gittiyseniz iyi tatiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.