Şimdi Ara

ISPARTA??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımcı olabiliir miisiniz şehir konusunda ve SDÜ konusunda(diş).Listem Konya,Erzurum,Isparta,Kayseri,Trabzon,belki Denizli.Yer olarak diiğer yazdıklarıma göre kıyaslarsanız nasıl sıralarsınız? ıspartaya ve okul olarak kıyaslarsanız nasıl sıralarsınız?

• Hocam sıralamanız kaç? Benim de tercih listemde Isparta. Kadrosu baya sağlam görünüyor. Diğerleri hakkında pek bilgim yok benim de... Bilgilendiren olursa iyi olur.
    ISPARTA??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satisfacktion S kullanıcısına yanıt

26780 hocam seninki?

• up

• has2016 H kullanıcısına yanıt

29k hocam. Açıkçası sıralamanızı duyunca şaşırdım size daha da iyi yerler gelir hocam Çukurova, Ondokuz Mayıs bunları yazmayacak mısınız

• Isparta küçük bir şehir, insanlar biraz kabadır. Ama çarşı ortamı sadece ünililer için diyebilirim. Üni açıldığı zamanlar kafeler sokağında bir tane amca göremezsin sanırsın izmir barlar sokağı öyle bir hal alıyor. Onun dışında şehir temiz, mesirelik alan çok fazla. Ama aktivite sıfır diyebilirim. Ha Isparta'nın en güzel yanı dört bir yanına bisiklet ile gidebilirsin.

Denizli Isparta'ya göre daha büyük ve gelişmiş bir şehir, üniversitenin yeri güzel şehir merkezinde bile ev tutsan yürüyerek gitmesi 15 dk sürer. Pamukkale ve antik kent dışında gezilecek yer yok ama aktivite Isparta'dan daha fazla oluyor. Ayrıca denizli insanları daha nazik ve Isparta'ya göre kız arkadaşınla el ele yürüyünce tip tip bakan sayısı daha az :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Isparta 2.paristir sen düşün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12.802 afyon? muğla? ısparta?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satisfacktion S kullanıcısına yanıt

Hocam OMÜ önceliğim ama eğer gelmezse diye arkadaki garantiyi seçmeye çalışıyorum

• Anladım hocam teşekkür ederim.Peki diğer illerle kıyaslarsak yani Kayseri erzurum Trabzon'a göre tercih edilmesi bir sehir mi okulu bı yana biraksak

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.