Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
589.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ne kdr raht olursa olsun en çok şehit doğudan weriorus we bu gerçekten insanı korkutuo yany en azından bn korkuorum we belli olana kdrda çok tedirgin olucam.
  • gamze nişanlın refüze değil de normal bir birlikteyse kendini hazırla bence yüksek ihtimalle dağıtımı doğuya olucak.kol olarak dağıtım yapılcak ve en yakın hatay diye biliyorum.. süpürman benim değidim refüze birlikler 40.alaydaki refüze birlik.benim nişanlım şu anda 3.tabur 2.bölükte refüze bölüğünde yani..hala revire çıkmadı bekliyorum revire çıkmasını.inşallah hakkında hayırlısı olur...
  • ya yok biz sizin gibi nişanlı deiliz sefgiliyis yany en azndn gitmeden 2 gün önce öyleydik onun için bölüğünü fln örenmedim tam ama 2 yada 3 müş bilmiorum ama tam gitmeme ihtimali de var bnde o ihtimalle kndimi motive ediorum
  • ıspartada refize bölüğü yo diye biliyorum refize kesin olacakları toplarlar otobislerle antalya veya manisa batı kışlaya gönderirler oralarda 1 ay acemilik yaparlar ve dağıtım olurlar ama nere olurlar bilemiyorum
    en çok şehit değil çoğu doğuda şehit düşmektedir eğer kaderinde varsa batıdada şehit olabilir kaderin kimse önüne geçemez korkunuz yersiz askerliğin en iyisi doğuda yapılandır en güzel hayat okulu sınır nöbeti tutmaktır bu herhese nasip olmaz
  • ewet her kula nasip olmas ama inasn öle düşünemiyo bu durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

ıspartada refize bölüğü yo diye biliyorum refize kesin olacakları toplarlar otobislerle antalya veya manisa batı kışlaya gönderirler oralarda 1 ay acemilik yaparlar ve dağıtım olurlar ama nere olurlar bilemiyorum
    en çok şehit değil çoğu doğuda şehit düşmektedir eğer kaderinde varsa batıdada şehit olabilir kaderin kimse önüne geçemez korkunuz yersiz askerliğin en iyisi doğuda yapılandır en güzel hayat okulu sınır nöbeti tutmaktır bu herhese nasip olmaz

3.taburun 2-3-ve 4. bölüklerinde refüze olarak nitelendirilen ancak iç güvenlik eğitimi almalarına sağlık bakımından engel olmayan askerler toplanıyor artık. ve bu bölüklerdeki dağıtımlar kol kol değil de tek tek yapılıyor. ancak iç güvenlik eğitimi alamayacak derecede sağlık sorunu olanları da refüze edip antalya başta olmak üzere burdur ve manisaya gönderiyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: nopasaran

quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

ıspartada refize bölüğü yo diye biliyorum refize kesin olacakları toplarlar otobislerle antalya veya manisa batı kışlaya gönderirler oralarda 1 ay acemilik yaparlar ve dağıtım olurlar ama nere olurlar bilemiyorum

3.taburun 2-3-ve 4. bölüklerinde refüze olarak nitelendirilen ancak iç güvenlik eğitimi almalarına sağlık bakımından engel olmayan askerler toplanıyor artık. ve bu bölüklerdeki dağıtımlar kol kol değil de tek tek yapılıyor. ancak iç güvenlik eğitimi alamayacak derecede sağlık sorunu olanları da refüze edip antalya başta olmak üzere burdur ve manisaya gönderiyorlar.

bizden sonra epey değişmiş 3. tabur eskiden 81 ve 120 mm havan bölükleriydi silah taburuydu

• refüze olan erlerin bir kısmı manisa, antalya veya burdura gönderildikten sonra kalanlar acemi eğitimlerini ıspartadamı tamamlar ve ıspartada kalma şansları nedir.Teşekkürler......
  • merhaba arkadaşlar,nişanlımla konuştum az önce yarın revire çıkcakmış inşallah hakkında hayırlısı olur...refüze birliğinde olduğu için sınıfı piyade er olarak belirlenmiş.diğer refüze olmayan askerler piyade komando biz piyade eriz dedi..batıya gitme şansımız da var her 3 kişiden 2 si doğu 1 kişi batı dedi.burda kol komutanı oldum başımızdaki komutanlarıma sevdirdim kendime ıspartada kalma ihtimalim de olabilir dedi..piyade olması onun için iyi değil mi?yani doğuya da düşse geri hizmette olacak değil mi nopasaran yoksa ben mi yanlış biliyorum?
  • merhaba arkadaşlar...2-3 haftadır burayı okumaktayım yalnız olmadıgımın farkına vardım. üye olmamın nedeni süpürman ve noparasan a teşekkür etmek için oldu. cewapları sayesinde birçok şey öğrenmiş oldum. Allah razı olsun sizlerden. benim nişanlım da 40. piyade er eğitim alayında 1. tabur 4. bölük de. okuduğum kadarıyla bu bölük hakkında birşey yazan olmadı. ilk defa böyle birşey başıma geldiği için bilemiyorum o yüzden sormak istiyorum taburların ya da bölüklerin birbirinden bir farkı oluyo mu acaba ???? mesela 3. bölük refize bölüğü diye biliyorum yanlış diilse. bi de orada askerlik yapmış olan bir arkadaşım taburunu ve bölüğünü sordu bana ona göre cewap vereceğini söyledi. şimdi yeni öğrendim taburunu ve bölüğünü o yüzden sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmt_dmt -- 22 Aralık 2008; 3:23:46 >
  • nişanlım aradı bugün revire çıkmış refüze koğuşundaydı zaten rahatsızlığı nedeniyle spor istirati vermişler düztaban sorunu vardı zaten terlik istirati verilmiş acaba şu durumda nasıl bir işlemö uygulanır merak ediyorum bilgisi olanların bilgilendirmesini rica edicem sizlerden acaba ıspartadan başka bir ile geçme şansı olabilirmi ayaklarında ağrılar çokmuş zaten iki ayağındada düztaban sorunu var birinde ileri derecede istirat vermeleri başka birliğe kaydırma olasılığı nedir ??
    teşekkürler ediyorum şimdiden
  • az_8784 - nişanlınızın söylediği şekilde " onlar piyade komando, biz piyade er" iz diye bir sınıflandırmayı ben hiç duymadım. ordaki bütün askerler " iç güvenlik askeri " yani piyade komando olarak sınıflanıyorlar. diğer komandolar ki onların 40. alayla alakası yok, onlar dağcı eğitimi de alıyorlar ayrıca. neyse yani ben " piyade komando ve normal piyade diye bir ayrım görmedim duymadım 40. alayda. herkes aynı, sadece bazıları refüze oluyorlar ancak refüze de olsalar iç güvenlik eğitimi alıp, doğu ve g.doğuya gönderiliyorlar, orada operasyonlara katılan kollara girip girmedikleri kesin değil benim tahminim operasyona çıkmayıp, geri hizmette görev alabildikleridir.

öznur, nişanlınızın mevcut sağlık sorunları sebebi ile başka bir ildeki başka bir birliğe kaydırılma ihtimali yok. spor istirahati, terlik istirahati gibi istirahatler alır en çok.
  • teşekkürler nopasaran anladım olsun ıspartada kalsın hayırlısı neyse ona razıyız biz iyimiş ya sağlık olsunda geris boş
  • bendede hafif düz tabanlık vardı hastaneye çıktıp 3 ay spor istirhati verdiler zaten spor yapabiliyodum mg3 alsalardı bari onuda almadılar mg3'le yardırdık neyseki bitti allah geridekilere kolaylık versin
  • ya bişi sorucam sefgilimin bölüğünü ve taburunu ona ve ailesine sormadan nerden örenebilirim yany örenebilirmiyim
  • öğrenemezsin fakat alayda rütbeli tanığın falan yoksa
  • peky eğitim yerini falan arayıp sorsak genede örenemzmiyis
  • erkek arkadaşına sorsan daha kolay olmaz mı
  • 88/4 1. tabur 4. bölükte nişanlısı sevgilisi abisi kardeşi akrabası olan var mı ????????????
  • arkadaşlar nişanlım askeri hastaneye gitti bugün,20 gün spor istirahati vermişler bu ne demek oluyor??eğitim yapmıcak mı şimdi??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.