Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
589.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar eğitimler basladı bundan sonra araması cok zor olur bılıyorum ama nasıl dayanacagımı bılmıyorum acaba sızın yakınlarınız arıyorlarmı . nopasaran , Komutanları bundan oncekı kol'u hakkarıye dagıtmıs acaba bu koludamı oraya verır . komutandan komutana degısır mı bılgı verırsen sevınırım sımdıden tesekkurler
  • benimki arıyo gizem ya günde 2-3 kez arıyo.ama refüze birliğinde ondan rahatım bayağı diyo.moralini bozmak gibi olmasın ama refüze olmayan taburların canlarını çıkarıyolarmış.nişamlım görüyorum sürekli eğitimdeler.silahla atışlara bile başladılar biz daha silah görmedik diyor..hakakri yazmışsın da hakari olur mu bilmem ama 40.alaydan doğudan başka birşey bekleme alıştır kendini,en iyi ihtimal hatay olur ki orası da bize 16 saat:(:(
  • benim nişanlımda ıspartada refüze birliğinde ama eğitim alıyolar atış bile yapmışlar demekki değişiyo hepsi yani refüze olmakla eğitimden pek yırttıkları söylenemez eğitimleri almak zorundalar her şekilde o eğitimi alacaklar allah sağ sağlim yapmalarını nasip etsin sağlıklı olsunlarda hepsi ne gerekiyosa yapacaklar mecburen...
  • konuştum ben de eğitim alıyoruz dedi ama çok ağır değilmiş,birde benimkinin spor istirahati var,omzundan problemi var onun için pek yormuyorlarmış.hatta bölük komutanı istersen koğuş nöbetçisi yapayım seni bütün gün koğuşda dur demiş ama canı sıkılır diye kabul etmemiş..gene üzerine düşeni yapacak biliyorum ama en azından refüze olması içimi rahatlatıyor..
  • bnde haber aldm ama bnmki böle güsel sayılbilicek haberlerden deil sıra dayağına çekmişler ee doal olarak oda dayak yemiş ve alışamamış ne saçma bişi hem onlar askere alıyo hemde dövüyo çok gereksiz işler yapıolar başka türlü cezalar versinler alışamamış insanlara vuruyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizem01

arkadaslar eğitimler basladı bundan sonra araması cok zor olur bılıyorum ama nasıl dayanacagımı bılmıyorum acaba sızın yakınlarınız arıyorlarmı . nopasaran , Komutanları bundan oncekı kol'u hakkarıye dagıtmıs acaba bu koludamı oraya verır . komutandan komutana degısır mı bılgı verırsen sevınırım sımdıden tesekkurler

dağıtımların doğu ve g.doğua ya oldugu malum. bir kolu üstüste aynı birliğe göndermezler sanırım. hakkari olmaz ama başka bir doğu birliği olacaktır..
    önemli olan gidilen yer değil, oradaki komutanlardır. buna emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopasaran -- 26 Aralık 2008; 22:43:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: az_8784

benimki arıyo gizem ya günde 2-3 kez arıyo.ama refüze birliğinde ondan rahatım bayağı diyo.moralini bozmak gibi olmasın ama refüze olmayan taburların canlarını çıkarıyolarmış.nişamlım görüyorum sürekli eğitimdeler.silahla atışlara bile başladılar biz daha silah görmedik diyor..hakakri yazmışsın da hakari olur mu bilmem ama 40.alaydan doğudan başka birşey bekleme alıştır kendini,en iyi ihtimal hatay olur ki orası da bize 16 saat:(:(

biz hataylıyız onun için hataya yolluyacaklarını sanmam bıde tek li dagıtım degıl bunlar 23 kişiler biri nereye gıderse hepsı oraya gıdıyor. evet silahla atıs yapmıslar 400 kişiden sadece 2 kişi 3 te 3 yapmış birisi benim ki biri de adanalı biriymiş. biliyorum cok yoruluyorlar ama bi söz vardır egıtımde ter dokmeyen cephe de kan doker onun için yorulsunlar ama inşallah kötü bişey olmaz. kendimide doguya alıştırdım şırnak hariç :( nedense oradan cok korkuyorum Allahtan bişey olmaz inşallah nopasaran cok teşekkür ederim zaten anca inşallah birliği iyi olur komutanları iyi olur diye dua edıyorum Allah herkesın yardımcısı olsun inanın ki cok zor bi durum Allah sabır versin.

• amin inşallah allah yardımcıları olur bu hafta 2 gün aramadı bizimkide refüze koığuşunda ama eğitimler aynı spor istiratide var ama yorucuymuş dünde aramadı bugün cmrtesi belki arar geçen hafta cmrtesi rahat bırakmışlar 1-2 saat yemin törenine 12 gün kaldı geri sayıyom mehtaba az kaldı yeminden sora usta birliği belli olucak heralde hep stres :( beklemeye alışığım allahtan çok dokunmuyo allah yardımcımız olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oznur_1001

amin inşallah allah yardımcıları olur bu hafta 2 gün aramadı bizimkide refüze koığuşunda ama eğitimler aynı spor istiratide var ama yorucuymuş dünde aramadı bugün cmrtesi belki arar geçen hafta cmrtesi rahat bırakmışlar 1-2 saat yemin törenine 12 gün kaldı geri sayıyom mehtaba az kaldı yeminden sora usta birliği belli olucak heralde hep stres :( beklemeye alışığım allahtan çok dokunmuyo allah yardımcımız olsun...

usta birliği yeminden hemen sonra belli olmayacak öznur. acemilik eğitimlernin son 15 günü falan belli olacak.
  • slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim nişanlımda ıspartada piyade olarak görev yapıyor ben konuşamıyorum yalnız ya çok ağırmış eğitimleri
  • öznur ya benimki de refüze ama günde hiç aramasa 2 kez arıyor.aramadığı gün 1 kere oldu o da ilk pazartesiydi.ve gayet rahatım diyor..benim nişanlım 3.tabur 2.bölükte.acaba bölükten bölüğe değişiyor mu eğitimleri..nişamlım da eğitim alıyor ama çok ağır olmadığını söylüyor.bugün hep serbestmişler eşofmanlarla gezdim bütün gün dedi az önce..seninkinin sağlık sorunu nedir?ziyanın omzu çıkıyor belki o yüzden onu zorlamıyorlardır..
  • ya bişi sorucam nopasaran en ii sn bilirsin yemin töreninden snra askeri 2 günlüğüne çıakrtabiliorus ya kalmk için uygun fiyatlı bildiğiniz bi yer var mı pansion uyugulama oteli veya konaklama yeri ama temiz bi yer eğer biliyorsan bana burda adını verebilir misin htta nolarnı biliyosan yazar mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: az_8784

öznur ya benimki de refüze ama günde hiç aramasa 2 kez arıyor.aramadığı gün 1 kere oldu o da ilk pazartesiydi.ve gayet rahatım diyor..benim nişanlım 3.tabur 2.bölükte.acaba bölükten bölüğe değişiyor mu eğitimleri..nişamlım da eğitim alıyor ama çok ağır olmadığını söylüyor.bugün hep serbestmişler eşofmanlarla gezdim bütün gün dedi az önce..seninkinin sağlık sorunu nedir?ziyanın omzu çıkıyor belki o yüzden onu zorlamıyorlardır..

3 tabur 2.bölüğün etrafında kullanıma uygun cok sayıda telefon var. daha öncelerde en iyi tabur 3. tb demiştim. zira gercekten her imkanı kullanmaya baya uygun bir yerde. net cafe bile var 3. tabura ait. su an kullandırırlar mi bilmiyorum ama yeminden sonra net e de girme sansı olabilir..

qamse, hatırlatmısken yemin töreninde askeri evci iznine cıkartabilecekleri tekrar yazayım da bilginiz olsun

eşi, annesi, babası evli abisi, yahut evli ablası gelen her asker yemin töreninden sonra gelen yakınlarının refakatinde evci iznine cıkabilir.

ısparta asker şehri olmasına karşın çok fazla oteli olmayan bir yer. yani daha fazla otel olsa en azından insanların konaklayabilmeleri daha rahat olacaktır.

benim tam olarak bildiğim bir yer yok. zira benim o otelleri kullanma gibi bir durumum olmadi. bir akrabamız ısparta'da yaşıyordu ben gerek yemin töreninde gerekse çarşı izinlerimde akrabımızın evini kullanmıştım. ancak sizlere yardımcı olması acısından ıspartada faaliyet gösteren otellerin iletişim numaralarını ve adreslerini aşağıya çıkartıyorum. buralardan otelleri arayıp rezervasyon yaptırmanız faydanıza olur.

şayet öğretmen tanıdıgınız falan da varsa öğretmenevi ile de irtibat kurabilirsiniz. öğretmen tanıdıgınız olmasa da öğretmenevinden faydalanabiliyorsunuz tabi sadece öğretmenlere biraz daha hesaplı oluyor..

koyu renkli olanlar en azından benim bildiğim kadarı ile temiz olan oteller..

Altuğ Otel
    Tel : 0 246 232 26 24

Artan Otel

http://www.turkiyeotellerirehberi.com/artanotelispartaoteli.html
    tlf bulamadim.

Akdeniz Otel
    Tel: 0 246 223 45 54

Akkoç Otel
    Tel: 0 246 232 58 11

Basmacıoğlu Otel
    Tel : 0 246 223 79 00

Büyük Isparta Oteli

Tel : 0 246 233 01 76-77-78

Bolat Otel
    Tel: 0 246 223 90 01

Güleş Otel
    Tel : 0 246 218 29 49

Gülistan Otel
    Tel : 0 246 218 40 85

Isparta Konuk Evi
    Tel : 0 246 223 67 60

Kalem Otel
    Tel: 0 246 218 23 63

King Otel
    Tel : 0 246 218 31 22

Koç Otel
    Tel: 0 246 212 19 19

Mercan Otel
    Tel: 0 246 218 25 03

Otel Polat
    Tel: 0 246 223 76 86

Serkan Otel
    Tel: 0 246 218 13 62

Şehir Oteli
    Tel: 0 246 212 18 12

Ufuk Oteli
    Tel: 0 246 223 26 84

Yatbay Otel
    Tel: 0 246 218 12 88

Yunus Otel
    Tel: 0 246 218 78 78

http://www.ispartaogretmenevi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopasaran -- 27 Aralık 2008; 20:48:29 >

• peki bunlar merkezde olan oteller mi bize sadece merkezde olanlar lazım eğirdir falan deil eer merkesde olup olmadıklarınıda biliosan söleyebilir misin bunalrı ayzdıın içinde çok teşkkürler
  • Artan Otel
    Basmacıoğlu Otel
    Büyük Isparta Oteli
    Yatbay Otel
    Koç Otel

bunlar şehir merkezinde

öğretmenevi de şehir merkezinde..

diğerlerini bilemiyorum. açıp sormak lazım..

rica ederim.
  • keşke benim nişanlımda beni hergün arıyabilse benim nişanlımın sağlık sorunu yok çok şükür.
  • üniversitenin misafirhaneside var ünversite dışından alıyolarmı bilmiyoru ama süper hizmet veryolar sabah açık büfe kahvaltı temiz oda daha ne olsun
    bide bir çok pansiyon fahiş fiyat isteyecektir iyi pazarlık yapın
  • tmm çok saolun ikinizede çok teşkkür ederim ..
  • tabiki allah kimseye sağlık sorunu vermesin..bizde omzundan dolayı çok üzülüyorduk sürekli dikkatli olması lazım çünkü..ama her şerde bir hayır vardır derler,bu sorunu askerlikte rahat olmasını sağlıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.