Şimdi Ara

ISPARTA 40'NCI P.ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
15
Favori
589.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A. KH. VE KH.TK. / ISPARTA MERKEZ / ISPARTA acemilik kaç gün buda komando değiliz yanlız hemen hemen komando eğitimi alıyomusuz.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Ispartada düşen uçak yüzünden bir süre kapanmış doğru şuan açık ama 2 önce uçakla geldim.Bende inzibatlarla geldim ama jandarmada indim yanyana olduğu içinParalı derken inzibat otobüsümü paralı dediniz?
  • İstanbuldan gidecek arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3458

İstanbuldan gidecek arkadaşlar var mı?

Ben varım :))
  • arkadaşlar bende kısa dönem piyade er olarak buraya çıktım usta birliğim de burası acemiliğimiz kaç gün sürecek ayrıca acemilik bitince aynı yerde nasıl bir görev alacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airsnow -- 23 Temmuz 2014; 2:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsnow

arkadaşlar bende kısa dönem piyade er olarak buraya çıktım usta birliğim de burası acemiliğimiz kaç gün sürecek ayrıca acemilik bitince aynı yerde nasıl bir görev alacağız ?

kISA DÖNEM OLARAK mı çıktınız benimde ayni şekilde acemi birlikte ayni usta birlikte ayni.

Isparta Merkezde hem acemi birliğini hemde usta birliğini yapanlarla irtibata geçelim arkadaşlar.. forum da çok az kişi var buraya düşen ona göre..

yazışalım konuşalım mutlaka cep tel falan filan.
  • Arkadaşlar bana demin mesaj geldi ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinden dolayı katılım tarihi 1 hafta öteye atıldı. Bende yol parasını felan almıştım hatta otobüs biletini bile almıştım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsnow

arkadaşlar bende kısa dönem piyade er olarak buraya çıktım usta birliğim de burası acemiliğimiz kaç gün sürecek ayrıca acemilik bitince aynı yerde nasıl bir görev alacağız ?

arkadaşım bende orada kısa dönem olarak askerlik yapmıştım. acemilikten sonrada orada kalanlardan birisiyim. acemilik normalde 4 hafta sürüyor sonra yemin töreni var ancak bizim dönemde komando birliklerinde olduğu gibi yemiş töreninden sonra 2 hafta daha acemilik yapacağımız söylendi tam yemin törenine gidecekken haberimiz oldu şimdi uygulama nasıl bilmiyorum.

acemilikten sonrada mesleğe göre ya çevredeki askerlik şubelerine ya da komutanlıklara dağıtım var yaklşaık olarak yarısı gidiyor yarısı kalıyor. kaldıktan sonra görevin düştüğün bölük astsb yada bölük k. na bağlı. ağır bir görev yok en ağırı eğitim çavuşluğu intikallere falan çıkar yazıcı yemekhaneci rdm ci revir ci falan olabiliyorsun boş kadroya göre.

• Askerlik 12 aya düşmeden evvel acemilik 60-70-75 gün arasında değişiyormuş şuanda durum nedir ısparta da acemilik ne kadar sürüyor.
  • Birde giderken yanımızda neler götürebiliriz iç çamaşırı traş seti vs. bunlara izin var mı yoksa boşa mı götürmüş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vllkntzcn

Askerlik 12 aya düşmeden evvel acemilik 60-70-75 gün arasında değişiyormuş şuanda durum nedir ısparta da acemilik ne kadar sürüyor.

45 di yanlis hatirlamiyorsam hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,
    benim nişanlım burada ve görüşemiyoruz. telefonu komutana verdiğini düşünüyorum, çünkü öyle demişti. benim internetten bulduğum tek bir numara var 0246-2328263 bu numarayı arıyorum acemi birliğinden askerle görüşmek istiyorum diyorum tamam o kısıma bağlıyorum diyor ama telefonu açan kimse yok sonra hat düşüyor. hatta gece üst üste aradığım için mesai saatlerinde arayın p.tesi santral düşmüyor falan dedi bu dediği doğru mu sadece hafta içi mi görüşebiliyoruz. bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun ben bu kol-bölüm vs. şeyleri hiç bilmiyorum. tek bildiğim ısparta merkez acemi birliği olduğu cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen :(
  • Istediginiz kadar arayin orada 8000 bin civari asker oldugundan dolayi nisanlinizi arayip telefona cagirmazlar onun yapabilcegi en guzel sey oradaki ptt subesinden telefon karti alip sizi aramasi ve orada telefonlar cok yogundur bilginize az telefon var . Bizim bulundugumuz yerde 900 asker vardi 30 telefon vardi dusunun

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    yani hiç şansımız yok mu diyorsun
  • Malesef yok

Kendim acemiligi orada yaptim oradan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 16 Ağustos 2014; 9:39:52 >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    :( anladım cevabın için teşekkürler :(
  • İsparta General İhsan Alper Kislasin'da Abim acemi birlik yapti.Bu aksam usta birligi Hakkari / Cukurca dustu :(
    Hakkari / Cukurca yazinca hep sehit haberleri geliyor.Moralim cok bozuldu.Cukurca usta birlik yapaniniz varmi nasil yer ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni adıyla İÇ GÜV.EОT. VE TATB.MRK.K.LIОI KOMD.EОT.A. / ISPARTA MERKEZ / ISPARTA da acemi birliğim,kısa dönem piyade olarak yazıyor e devlette

esas birlik gökçeada yazıyor,,

kimisi normal komando eğitimi alacaksınız davraz in çık bitmeyecek diyor,kimisi de siz kısa dönemsiniz biraz takılır gidersiniz diyor..

var mı bilgisi olan?
  • 7super7 7 kullanıcısına yanıt
    Kısa dönem de biraz takılır gidersiniz ama yinede gelebilecek en kötü acemi birliği gelmiş kardeşim geçmiş olsun. sıkma canını geçer.
  • Merhaba arkadaşlar, benimde askerliğim İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI KOMD.EĞT.A. / ISPARTA MERKEZ / ISPARTA çıktı herkes bir şey söylüyor, nasıl bir yer yeni yapan var mı? başka çıkan arkadaş var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.