Şimdi Ara

ISPARTA KYK'DA KALAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yurtlarda kalan veya önceden kalmış olanlar var mı? kaç kişiliktir imkanları nasıldır,kalınacak gibi midir ?

• Ispartada yurtta kalmak saçma bul birini 2 arkadaş 1+1 apart tutun tüm şehir aparttan ibaret zaten gayet ucuz
  • burak1237 B kullanıcısına yanıt
    apart fiyatları nedir tahminen? yemek sorun olur diye yurtlara biraz daha yakınım.
  • Abim kalıyor

Odalar 4 kişilik.
    Okula 10dk yürüme mesafesinde..
    Yemekleri güzel diyor.

Sorunuz olursa sorarım kendisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yehenebe -- 30 Temmuz 2014; 0:52:44 >
  • Kardeş sen geçen de abim kalıyor yazmıştın ama ben pek ciddiye almamıştım biraz goygoycu birine benzediğin içi kalıyor mu gerçekten kyk'da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerperest1881

Kardeş sen geçen de abim kalıyor yazmıştın ama ben pek ciddiye almamıştım biraz goygoycu birine benzediğin içi kalıyor mu gerçekten kyk'da ?

Yinemi aynı konu. Nicki konu dışı için böyle seçtim. galiba o yüzden ciddiye almadınız. Gerçek hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekemeleddin İslamoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerperest1881

Kardeş sen geçen de abim kalıyor yazmıştın ama ben pek ciddiye almamıştım biraz goygoycu birine benzediğin içi kalıyor mu gerçekten kyk'da ?

Yinemi aynı konu. Nicki konu dışı için böyle seçtim. galiba o yüzden ciddiye almadınız. Gerçek hocam

Haa iyi o zaman,şeyi merak ettim abin kaçıncı sınıf bir de kaldıgı yurt yüksek ücretli mi genel mi? yurtlarında 6 kişilik veya 8 kişilik odalar da var mı ?

• Fenerperest1881 F kullanıcısına yanıt
    3.sınıf olacak gelecek dönem. Yüksek ücretli galiba onu bilmiyorum :) odalar 4 kişilik hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekemeleddin İslamoğlu

3.sınıf olacak gelecek dönem. Yüksek ücretli galiba onu bilmiyorum :) odalar 4 kişilik hep

eyvallah hocam sagol,bu sene yüksek ücretli-genel olayını kaldırdılar da acaba genel yurtlar kaç kişi diye merak ettim.zira 8 kişilik odalarda kalınmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.