Şimdi Ara

ISPARTA TAYFA TOPLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler şehir hakkında bilgi verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uppp
  • Takip

• Cafelerden Sdü ye kadar 15 km saglı sollu ful kumarhaneler var köşe başlarında gangstalar bekliyor hocam
  • Doğduğumdan beri ıspartada yaşıyorum;doğal yerler hariç gezmeye,gitmeye değer bir yer yok.
  • AlanTuring A kullanıcısına yanıt
    Herkes öğrenci şehri ayakları çekiyor ya

• FBI yoksa ben de yokum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baaaksi B kullanıcısına yanıt
    hocam seçeceksen okumak hariç pek beklentin olmaması lazım,beklentin varsa sosyallik konusunda pişman olabilirsin şehir hakkında.
  • Daha önce Manisa'ya geldin mi hiç

• Hocam küçük bir yerdir.Büyük şehirden gelmiyorsan çok sıkıcı gelmez.Gezilecek görülecek yeri yoktur ama antalyaya gayet yakındır.
    Öğrencilere hitap eden kafeler caddesi yer alır bir sürü kafeden oluşur;kafe harbiden sadece ama çok da büyük bir alan değil burası.Avmsi vardır bir öğrenciye yetecek kadar mağazası mevcut içinde.Az miktarda sosyal aktivite olur.Muhafazakar adlandırılır fakat kimsenin kimseye karıştığını görmedim tabi her yerde olduğu gibi takıldığın ortamlara bağlı bu.Şort giyen de vardır kapalı kesim de yaygındır.Ama bir sorun olduğunu görmedim tekrar söylüyorum.Ev kiraları pahalıdır.Öğrenci şehri denemez ucuz bulmuyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolphinlerce -- 13 Temmuz 2017; 13:45:34 >
    Manisa best.
  • dolphinlerce kullanıcısına yanıt
    Yurt imkanları nasıl? mühendislik fakültesi diğer fakültelerle aynı yerde mi? Şehire uzaklığı ne kadar fakültenin acaba?

yurt imkanlarını bilmiyorum ama okula otobüs mesafesi ile kalacağınız yerler var.Daha çok etrafta apart gördüm ama araştırmanıza bakıyor bu konuda fikrim yok.Okula yakın yerde de kalınacak yerler mümkün ama merkeze uzak kaçabilir diyebilirsiniz otobüs kullanmanız gerekecek.Mühendislik de aynı yerde diye biliyorum.Merkeze 10 km uzaklıkta kampüsten otobüs kalkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.