Şimdi Ara

İSRAİL'DEN Gelen telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok garip bi şekilde İsrail kaynaklı bi telefon beni arıyo,bu bir aydan uzun süre öncede olmuştu,geçende 2 kez aradı,bi kere yakaladım 1 kontörünü yedim şaka bi yanada 5-6 saniye dinledi ve kapattı..Veee geri aradığımda böyle bi numara yok veya numara kullanımda değil gibi bişeler yazdı ekranda...Çok atıp tutuyoruz İsraile,mossada falan,peşimdeler Ya İsrailden ne arkadaşım var ne tanığım,garip bi olay

Harbiden yok mu başka böyle İsrailden tel gelen yaa,bi kader arkadaşı bulasım var

numarasıda bu sapığın : +972 447 59 61 36 643

• hmm çok ilginç..
  • baktım tel kodlarına israilin,cep değil,3-4 adet şehrin sabit telefon kodu o 972'den sonraki 4 rakamı...Ama gel gör ki israilin tüm numaralarından 3 hane fazlası var beni arıyan numaranın...Yani bu numaranın standartta var olması imkansız.
  • Seçilmiş kişisin
  • ya bide şöyle bişe ekliyim,,bu 5-6 saniye görüştükya,,kaç gün geçti bilmiyorum ama bugün telefonuma mesaj geldi : YASAL UYARI diye,,telefonumun imei numarasını vermiş ve demişki işte telefonunuz 28 ocakta kapanıcaktır...YAni ben bu telefonu geçtiğimiz haziran kıbrıstan getirdim,orda öğrenciydim,,ama telimi kaydettirdim ve yaklaşık 7-8 aydır standart çalışan telefona kaçak diye mesaj geliyo..Alet n95,gps'de var,koordinatta belli,,kafama füzeyi indirirler yakında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahi_13

ya bide şöyle bişe ekliyim,,bu 5-6 saniye görüştükya,,kaç gün geçti bilmiyorum ama bugün telefonuma mesaj geldi : YASAL UYARI diye,,telefonumun imei numarasını vermiş ve demişki işte telefonunuz 28 ocakta kapanıcaktır...YAni ben bu telefonu geçtiğimiz haziran kıbrıstan getirdim,orda öğrenciydim,,ama telimi kaydettirdim ve yaklaşık 7-8 aydır standart çalışan telefona kaçak diye mesaj geliyo..Alet n95,gps'de var,koordinatta belli,,kafama füzeyi indirirler yakında

Kıbrıs giriş çıkış kağıdı ile yapılan kayıtları kabul etmiyorlar niyeyse, bi kere ettirdim bi kaç ay sonra yasal uyarı diye mesaj geldi inat ettim yine kıbrıs kağıdıyla ettirdim yine bi kaç ay sonra kapandı telefon. En sonunda arkadaşın eniştesi saolsun kaydettirdi pasaportuna telefonu

• jerusalem +972
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

jerusalem +972

vallahi kardeş ben israilin iletişim ile ilgili bakanlığına girdim..Bir İsrail telefonunda ülke kodunu çıkardığında kalabilicek rakam sayısı en fazla 9.Beni arayan numarada ülke kodu hariç 12 rakam mevcut..Ayrıca sadece jerusalem değil mesela hayfada 4 ile başlıyo,3-4 şehir var kodu 4 ile başlayan...Ama maksimum 9 hane diyo bakanlık numaralandırma sisteminde..

edit :http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/3/383.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahi_13 -- 24 Ocak 2009; 7:03:28 >

• Benide 1 ocakta Bulgaristan dan tanımadığım biri aradı numara ise +359893261277
  • dinlerken

kafanı levyeylen kırarım deseydin kardeş :)

konuşursada konuşma lan deyip kapatrdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

Benide 1 ocakta Bulgaristan dan tanımadığım biri aradı numara ise +359893261277

sana yemin ediyorum bu bulgaristandan banada tel geliyodu ama onlar vazgeçti..Ama isimsiz dikkat et önce bulgaristan sırada israil var,sonumuz aynı olucak gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

Seçilmiş kişisin
    />

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.