Senin kafaya yakın olduğu kesin zaten. |
İsrail Kürtleri çekmeye çalışıyor ne düşünüyorsunuz? (6. sayfa)
-
-
Bak yine sana yazdigim hakaret icermeyen bir mesajimi sikayet etmissin ve uyari verdirtmissin gecenlerde de bu sekil mesajlarim silindi sen mi sikayet ediyorsun hepsini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Ağustos 2024; 23:51:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakaret varsa şikayet ediyorum. Ama sen sadece bana değil, başkalarına da aynı şekilde konuştuğun için muhtemelen bu tarz her konuştuğun kişi seni şikayet ediyordur.
-
Ben bu forumda hic hakaret kullanmayan ornek uyeyim 😄👌
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakaret etmek, seviyesiz konuşmak sadece karşıdakine ana avrat küfür etmeyi kapsamıyor. Fazla gaza gelip atar gider oranını arttırdığın mesajlar sınırı aşmaya müsait.
-
Merakınızı gidereyim. Biraz doğaçlama, birazda eklektik olarak mevzuya, konu akışına ve kişiye özel bir cümleydi.
Normal cevap verdiğim biri, bana kalkıp üst perdeden konuşuyor, bilip bilmeden İslam düşmanı olarak yaftalıyorsa, hak edene hakkını vermek gerekiyor bazen. Üstelik o sinirle hız kesmiyor mevzuyu aile kurumuna getiriyorsa, işin vahameti daha da ortaya çıkıyor. Bu kişiyle aranız iyi olabilir, fikir birliğiniz olabilir, ama olay silsilesine bakarsanız, ne demek istediğimi daha iyi anlar ona göre yorum yaparsınız. Yaptığınız yorumlarda da ona göre dikkat edersiniz. Yoksa birisine destek çıkayım derken, diğerinin hakkını yerseniz, dikkat edin, sizde nasibinizi almayın. Bunu uyarı olarak kabul edebilirsiniz.
-
Bu elemanın bir kaç mesajına daha denk geldim, haliyle algıda seçicilik oldu bugünden ötürü. Adamın klasik yaptığı şu, birisine cevap yazıyor ve yazarken sen ne bilirsin havasında. Karşıdaki argümana göre cevap yazınca bu elaman dozajı attırıp ad hominem yapmaya başlıyor. Karşısına dişli biri çıkarsa, sinirlenip kontrolü kaybediyor. şekil 1a Neyse bugünde bu üyeyi tanımış oldum, uzun süre nasıl denk gelmedik ilginç. Akp trolü değil galiba kakukaa gibi. Nevi şahsına münhasır biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 10 Ağustos 2024; 0:27:12 > -
Hiç kimse kusura bakmasın fakat bu milletin büyük bir kısmının idrak yolları tamamen tıkanmış durumda.
Yaşadıkları yapay hayatlar ve üç kuruşluk endişeler/dertler ile gerçeklikten tamamen kopmuş sözde duyarlı, öz de ise bir çaput kadar farkındalığa sahip olmayan milyonlarca bencil sürüsü.
- Ortadoğu'nun tamamı yanıyor -ki- burası Norveç olmadığına göre yanan yer ön bahçeniz,
- Bakın dinini geçtim, ırkını geçtim, yahu tarihi bağ ve ilişkileri de geçtim ancak tam 40 bin sivil, 17 bini çocuk ve 11 bini kadın sadece 10 ay içinde (günde 133 insan) paramparça edilmiş,
- ABD/NATO, soğuk savaş döneminden beri ilk defa Akdeniz ve Ortadoğu'ya bu denli varıyla yoğuyla gelmiş,
- Yakılan ve ilerleyen ateş günden güne (Lübnan ile Hatay arası sadece 200 km) hızla Türkiye'ye yaklaşıyor,
- Dinini(!) insan kasaplığına adamış hasta ruhlu bir terör devleti peşine taktığı yüz milyonlarca evanjelist/desteği ile gözünü başta Türkiye olmak üzere tüm müslümanlara diktiğini adeta ilan etmiş,
- Kısacası tüm namlular başından itibaren hep olduğu gibi tamamen Türk yurduna dönmüş;
Bunlar size çok afaki, ütopik, deli saçması vs. gelebilir ancak Türk devleti gerek hızlandırılmış askeri üretimi, gerek enerji stoğu, gerekse ekonomi politikalarıyla hızla büyük bir savaşa hazırlanıyor.
Toplumların ekseriyeti uyur, buna tüm devletler alışkındır. Lakin bir toplumun büyük çoğunluğu uyanık olduğu halde bu denli saçma rüyalar göremez.
Yarın bu rüyalar kabusa döndüğünde (ki dönecek) kimse kafasını duvarlara vurupta 'ne oldu yahu?' demesin -ki- emin olun zaten buna vaktiniz dahi olmayacak.
Şu cümleyi duyar gibiyim:
'Bizene bizim meselemiz mi?'
Evet, bizim meselemiz süzme gafil !
Hemde tamamen ve çok net bir şekilde bizim meselemiz.
Gözünü açın ve kendinize gelin.
Aksi halde içinde yaşadığınız bu rüyanın sonu felaketiniz olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mesela biz İsveç'e, Belçika'ya, Fransa'ya karşı hangi örgütleri destekliyoruz da 50 senedir PKK'yı destekliyorlar?
Yunanistan'daki hangi örgütleri destekliyoruz da PKK'yı destekliyorlar?
ABD'de hangi örgütleri destekliyoruz da 50 senedir PKK'yı destekliyor?
Biz Hamas'ı elbette destekleyip kendi konforumuzu bozmamalıyız lakin bu sebep değil. Biz 1000 yıllık kadim düşmanız. 100 sene olmadı daha 7 düvel bir olup ülkemizi paramparça edeli.
Evet biz kendimize bakmak zorundayız. Dışarıya bu kadar taraflı yaklaşarak bir kazanç elde edemeyiz. Lakin PKK'yı desteklemeleri için bir bahaneye ihtiyaçları yok. Hiç olmadı.
-
Aynı şeyler bu ülkenin başına geldiğinde kafalarını duvara vurupta "ne oldu yahu" demezler ki.
Amacımıza ulaştık derler. Kendileri de acı acı gebereceklerini bildikleri halde bu ülkeye düşmanlık seviyeleri her şeyi göze alır hale gelmiş artık.
Bir köpek için bir instagram için haftalarca yaygara koparan bir topluluktan ne bekliyorsun? Her şey ülkenin yoluna taş koymak için bir araç bunlara.
Hele savunma sanayii mevzularına hiç girme, adamların en gıcık kaptığı şey savunma sanayii zaten.
-
İsrail ne zaman lübnanı komple aldı sonra suriyeyi aldı da türkiye sınırına dayandı? Bu meseleye herkesi ortak etmeye çalışan islamcılar her türlü duyguyu sömürmeye çalışıyor. Bu meselede siz yalnızsınız ve görüldüğü gibi birşeye yaradığınız yok. Ne gidip savaştınız ne de israil durdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X