İsrail Kürtleri çekmeye çalışıyor ne düşünüyorsunuz?
-
-
sen ısrailin terör örgütü dediği hamasa arka çıkarsan
ısrail de senin terör örgütü dediğin oluşumların hepsine arka çıkar
-
Görselin kaynağını tarattımı 2016 çıkıyor :D
Adamlar 8-9 yıl öncesinden bugünü görmüş dimi !
-
free kürdistan ezeli baş destekçisi belki 50+ yıldır israil nediyon sen yeni olmuş bir şey değil o.
-
Türkiye de 50 yıldır filistin gruplara destek veriyor. ümmetçilik yüzünden mehmetçiğe kurşun sıkılıyor
-
hamas 7 ekimden önce kimseye göre terörist değildi.
-
www.yeniakit.com.trTürkiye’nin partileri değil sanki Siyonistlerin partileri! Milli yas kararı Ümit ve Müsavat’ı hoplattıhttps://www.yeniakit.com.tr/haber/turkiyenin-partileri-degil-sanki-siyonistlerin-partileri-milli-yas-karari-umit-ve-musavati-hoplatti-1874427.html
-
Malum grup zaten yahudidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ağustos 2024; 20:9:54 > -
Avrupa Birliği 2001, ABD 1997den beri Hamasi terör örgütü olarak görüyor. Keza, Arjantin, Avusturalya, Japonya, Yeni Zellanda, Paraguay, Kanada ve Yeni Zellanda gibi ülkelerde görüyor. Kore gibi ülkelerde yasalar nedeniyle Hamas terör örgütü olarak görülemiyor. O tipte yasalari yok Korelilerin.
@kerimcem senin bu Hamas hakkinda en ufak bir fikrin yok ama nedense sürekli ayn şeyleri tekrar edip duruyorsun. Hamas, 30 yildir bebek, çocuk, kadin, yaşli demeden sivilleri katlediyor. Hamasin terör örgütü olarak ilan edilmesi, ABDde 1997de oldu.
-
Bu yüzden İsrail , bir gün askere gidecek kardeşin olursa ölmesine yol açacak imkanları sağlamakta haklı diyebilir miyiz?
-
Ne alaka bunasıl kıyas. İsail işgalci bir uydu - vekil yapılanması, kurulduğundan beri bölgede kanser üreten, yerini bulamamış yani henüz tam Varlığını bulamamış, er-geç oradan sökülüp atılacak bir UR. Türkiye Cumhuriyeti bağımsız, hür , 1000 yıldır bu topraklarda var olan bir devlet. Kıyasa bak...
-
Arkadası ya da forumdan kimseyi kastetmiyorum fakat genel olarak yani genel anlamda ülkeler ve gruplar icin vatansız vatansızı sever diyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ağustos 2024; 20:34:51 > -
uluslararası politikalar böyle
mesela 2000 öncesi ruslar çeçenlere terörist diyordu ama bize göre mücahitti... o dönem misilleme olarak ruslar da pkkyı destekliyordu bütün silahlar kalaşnikoftu
ısrailin hareket mantığını anlatıyorum sen onu yaparsan ben de bunu yaparım diyor kısasa kısas
-
hamasa destek verme... böylece ısrail de pkkya desteği kessin
mehmetçiğe kurşun sıkılmasın diyebiliriz
-
Yani bu hep böylemi olucak, israilin dediğinden çıktığında israil pkkyi alehimizemi kullanicak?
Ve sende bunu doğru mu bulacaksın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 7 Ağustos 2024; 20:57:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsraili devletler düzeyinde kıyaslıyorsun hala . Tasması başkasının elinde , yapay bir oluşum , Çete diyebiliriz . Sahipleri adına iş yapan bir organizasyon. Sahipsiz kaldığı an yok olup gidecekler. Abd gemileri Akdenizden çekilirse kımıldayamaz. İsrail olsa olsa Pyd ‘ nin daha kurumsal hali olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
doğru bulmuyorum ama bizim fikrimiz uluslararası politikalarda neyi değiştirir
mesela pyd yle mücadele edeceksek rusya ve suriyeyle yakınlaşmamız gerekecek..
Alıntı
metni:israilin dediğinden çıktığında israil pkkyi alehimizemi kullanicak? sadece ısrail değil bütün ülkeler pkkyı bizi köşeye sıkıştırmak için kullanıyor.
-
Büyük İsrail'in ilk ayağı BOP kapsamında Büyük Kürdistan'ın kurulması; bunu 10 yaşında çocuğa sorsan biliyor artık zaten.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türkiye de 50 yıldır filistin gruplara destek veriyor. ümmetçilik yüzünden mehmetçiğe kurşun sıkılıyor |
uluslararası politikalar böyle mesela 2000 öncesi ruslar çeçenlere terörist diyordu ama bize göre mücahitti... o dönem misilleme olarak ruslar da pkkyı destekliyordu bütün silahlar kalaşnikoftu ısrailin hareket mantığını anlatıyorum sen onu yaparsan ben de bunu yaparım diyor kısasa kısas |
Avrupa Birliği 2001, ABD 1997den beri Hamasi terör örgütü olarak görüyor. Keza, Arjantin, Avusturalya, Japonya, Yeni Zellanda, Paraguay, Kanada ve Yeni Zellanda gibi ülkelerde görüyor. Kore gibi ülkelerde yasalar nedeniyle Hamas terör örgütü olarak görülemiyor. O tipte yasalari yok Korelilerin. @kerimcem senin bu Hamas hakkinda en ufak bir fikrin yok ama nedense sürekli ayn şeyleri tekrar edip duruyorsun. Hamas, 30 yildir bebek, çocuk, kadin, yaşli demeden sivilleri katlediyor. Hamasin terör örgütü olarak ilan edilmesi, ABDde 1997de oldu. |
Benzer içerikler
- gerçek atatürk fotoğrafları
- yılmaz argüden mason
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- singapur pasaportu neden güçlü
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- reeder nerede üretiliyor
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- togg 800 bin kredi
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- en zengin ülke
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X