Şimdi Ara

İsrail, Linet'i erken eledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz üzere Linet İsraili Eurovision'da temsil etmek için Xfactor İsrail'e katılmıştı. Eurovision şarkılarına göz atarken farkettim Linet yok :(
    Kesin birinci olur olmadı final gözüyle bakıyordum yarışmaya erken veda etmiş.

Michael Ben David adlı şarkıcı birinci seçilmiş. Ukrayna'dan İsrail'e göç eden gürcü yahudi bir ailenin çocuğuymuş.

Linet'in erken elenmesi garip değil mi? Kazanan kişinin ukrayna ile ilişkisinin olması tesadüf mü?

Aha bu da israilin eurovision şarkısı:
    The X Factor Israelyoutube
    מיכאל בן דוד – I.M | 💙🤍💙 אקס פקטור לאירוויזיון 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=nqu3-CHeOWM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 13 Mart 2022; 3:40:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Linet'in İsrail'deki X Factor Yolculuğu: Erken Ayrılış

İsrail X Factor'ın 2015 sezonunda yarışan şarkıcı Linet, yarışmadan beklenmedik bir şekilde erken elendi. Linet, yarışmanın ilk haftalarında etkileyici performanslar sergilemesine rağmen, daha sonraki turlarda elenme adayları arasında gösterildi.

Linet'in İsrail X Factor'da kaçıncı olduğu konusu net değil ancak erken elendiği biliniyor. Yarışmanın ilerleyen aşamalarına kalamadığı için yarışmaya katılımı kısa sürdü.

Linet daha önce Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsrail'i temsil etmiş ve yarışmada yüksek bir başarı elde edememişti. X Factor'daki erken ayrılışı, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

X Factor'daki başarısızlığına rağmen Linet, müzik kariyerine devam etti. Birkaç albüm çıkardı ve İsrail'de popüler bir şarkıcı olmaya devam ediyor.

Linet'in İsrail X Factor'daki erken elenmesi, yetenek yarışmalarının doğasının öngörülemeyenliğini gösteriyor. Performansların yanı sıra jürilerin tercihleri ve halk oylamaları da sonuçları etkiliyor. Bu nedenle, yetenekli yarışmacıların bile yarışmadan erken elenebileceği gerçeğini göz ardı etmemelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.