Şimdi Ara

İsrobot ve skill vurmama sorunu! :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, isrobotu yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum ama bu kadar sinir etmemişti! Charım 83 wizz/bard..Atak skillerini yerleştiriyorum ve eğitime başla diyorum. Genelde ilk vuruşu skil ile yaptıktan sonra,yaptığı 10 vuruşun 5 i skilsiz. Ne yaptıysam düzeltemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Skill sırası

First attack : Fire Bolt
    Second Attack : Frozen spear

Earth Quake
    Snow Wind
    Fire Blow
    Meteor

• fire bolt yada frozen spear kullanıcaksan devamlı bu 2 skili kullan eart quake ve snow wind ekleme. denemelerimden çıkardığım nokta bu 2 skilin süreleri çok kısa ve devamlı bot bu skilleri vurmak istiyor diğer skillere geçerken basic çalışıyor( saçma gelebilir ama böyle genellikle) ya sadece fire bolt ve frozen spear kullan yada ilk skili meteor ile yer değiştir fire bolt kullanma .

benim skil dizlimim şu şekilde :

meteor
    frozen spear
    eart quake
    snow wind
    fire blow

bu şekilde ayarlayıp bir dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

fire bolt yada frozen spear kullanıcaksan devamlı bu 2 skili kullan eart quake ve snow wind ekleme. denemelerimden çıkardığım nokta bu 2 skilin süreleri çok kısa ve devamlı bot bu skilleri vurmak istiyor diğer skillere geçerken basic çalışıyor( saçma gelebilir ama böyle genellikle) ya sadece fire bolt ve frozen spear kullan yada ilk skili meteor ile yer değiştir fire bolt kullanma .

meteor
    frozen spear
    eart quake
    snow wind
    fire blow

• quote:

fire bolt yada frozen spear kullanıcaksan devamlı bu 2 skili kullan eart quake ve snow wind ekleme. denemelerimden çıkardığım nokta bu 2 skilin süreleri çok kısa ve devamlı bot bu skilleri vurmak istiyor diğer skillere geçerken basic çalışıyor( saçma gelebilir ama böyle genellikle) ya sadece fire bolt ve frozen spear kullan yada ilk skili meteor ile yer değiştir fire bolt kullanma .

meteor
    frozen spear
    eart quake
    snow wind
    fire blow

Gereksiz mana israfı olduğu görüşündeyim. Ayrıca uzun vadeli düşündüğümüzde casting time'dan da kaybın oluyor.

Bütün ayarları yapmak zahmetli gelicektir biliyorum ama botu tekrar kurmanı öneririm.

• Zaten bende o yüzden ya sadece 2 skill kullan yada dediğim sekilde kullan diyorum.Yoksa bot hata veriyor. Basic vuruyor.
  • quote:

Zaten bende o yüzden ya sadece 2 skill kullan yada dediğim sekilde kullan diyorum.Yoksa bot hata veriyor. Basic vuruyor.

Doğru fire bolt ve frozen spear yap sadece hiç sorun olmadan atack yapıyor
  • cevaplarınız için teşekkürler,şuan sorunsuz çalışmakta :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.