Arkadaşlar, isrobotu yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum ama bu kadar sinir etmemişti! Charım 83 wizz/bard..Atak skillerini yerleştiriyorum ve eğitime başla diyorum. Genelde ilk vuruşu skil ile yaptıktan sonra,yaptığı 10 vuruşun 5 i skilsiz. Ne yaptıysam düzeltemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Skill sırası
First attack : Fire Bolt Second Attack : Frozen spear
fire bolt yada frozen spear kullanıcaksan devamlı bu 2 skili kullan eart quake ve snow wind ekleme. denemelerimden çıkardığım nokta bu 2 skilin süreleri çok kısa ve devamlı bot bu skilleri vurmak istiyor diğer skillere geçerken basic çalışıyor( saçma gelebilir ama böyle genellikle) ya sadece fire bolt ve frozen spear kullan yada ilk skili meteor ile yer değiştir fire bolt kullanma .
benim skil dizlimim şu şekilde :
meteor frozen spear eart quake snow wind fire blow
bu şekilde ayarlayıp bir dene derim
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
fire bolt yada frozen spear kullanıcaksan devamlı bu 2 skili kullan eart quake ve snow wind ekleme. denemelerimden çıkardığım nokta bu 2 skilin süreleri çok kısa ve devamlı bot bu skilleri vurmak istiyor diğer skillere geçerken basic çalışıyor( saçma gelebilir ama böyle genellikle) ya sadece fire bolt ve frozen spear kullan yada ilk skili meteor ile yer değiştir fire bolt kullanma .
quote:
Gereksiz mana israfı olduğu görüşündeyim. Ayrıca uzun vadeli düşündüğümüzde casting time'dan da kaybın oluyor.
Bütün ayarları yapmak zahmetli gelicektir biliyorum ama botu tekrar kurmanı öneririm.
Zaten bende o yüzden ya sadece 2 skill kullan yada dediğim sekilde kullan diyorum.Yoksa bot hata veriyor. Basic vuruyor.
quote:
Zaten bende o yüzden ya sadece 2 skill kullan yada dediğim sekilde kullan diyorum.Yoksa bot hata veriyor. Basic vuruyor.
Doğru fire bolt ve frozen spear yap sadece hiç sorun olmadan atack yapıyor
cevaplarınız için teşekkürler,şuan sorunsuz çalışmakta :)