Şimdi Ara

ist/bakırköy khalkedon hkk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün ( 04 / 08 / 2010 - çarşamba ) itibariyle dükkanlarına gittim, ancak kepenklerinde 02 / ağst / 2010 a kadar KAPALI diyor.

etrafa sorduğumda 3 haftadır DÜKKAN KAPALI , hergün 10 - 15 kişi uğrayıp geri dönüyormuş bilginize

EĞER ANKARA da iseniz size ÇOK GÜVENİLİR , BİR DH ÜYESİ ARKADAŞ ı önerebilirim. isim / tf ve adres bilgisi var ( ank / demetevler / kızılay a gelebiliyor )

kARGO ile her konuda yardımcı oluyor.

• khalkedeon 2-3 haftalığına tatile çıktı.(Sitesinde belirtmiş)
  • Şuandan itibaren Khalkedon dükkanını açmıştır. Fiyatlarda değişmeler olmuş. Bugün ki güncel fiyatlar PSP 3004 için 500 TL dir. Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Şuandan itibaren Khalkedon dükkanını açmıştır. Fiyatlarda değişmeler olmuş. Bugün ki güncel fiyatlar PSP 3004 için 500 TL dir. Bilginize

Yuh, o ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Şuandan itibaren Khalkedon dükkanını açmıştır. Fiyatlarda değişmeler olmuş. Bugün ki güncel fiyatlar PSP 3004 için 500 TL dir. Bilginize

Yuh, o ne öyle

Ya hiç sormayın. Piyasada kırılabilen PSP sıkıntısı olduğundan beri fiyatlar dövizden hızlı yükselmeye başladı Almak isteyenler duyunca fiyatları şok oldular ama yakın bir zamanda düşer heralde...

• 2004 yılında çıkmış ve üst sınırına ulaşmış bir konsol için çok para bence. Yeni nesil lazım artık bize.
  • Vay anasını. Bir zamanlar 280 liraya PSP alabiliyorduk.

3000 serisinden arkadaşım 330 liraya almıştı ilk çıktığı zamanlar. 500 lira çok abartı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Bilişim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Vay anasını. Bir zamanlar 280 liraya PSP alabiliyorduk.

3000 serisinden arkadaşım 330 liraya almıştı ilk çıktığı zamanlar. 500 lira çok abartı.

250 - 300 tl ye sıfır a yakın az kullanılmış ürünler DH 2 ci elde görmekteyim , Khalkedon isim / firması bu kadar tanıdık bir yer ise neden DH de PSP başlığı altında bilgilendirmesi olmuyor ? belki kendine RESMİ site açmış olabilir ama DH. ve vb. bazı 3-5 site muhakkak vardır. yardım - bilgilendirme bizim tarafımızca değilde üye oalrak kendisince verilmemekte?

ben 1 hafta PSP versiyonla ilgili ne üye nede elinde PSP si olan birinden bilgi alamadım , PSP başlığı bu mu?
  • Arkadaşlar Khalkedon kesin olarak açıldı mı , iş çıkışı gidecem bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Vay anasını. Bir zamanlar 280 liraya PSP alabiliyorduk.

250 - 300 tl ye sıfır a yakın az kullanılmış ürünler DH 2 ci elde görmekteyim , Khalkedon isim / firması bu kadar tanıdık bir yer ise neden DH de PSP başlığı altında bilgilendirmesi olmuyor ? belki kendine RESMİ site açmış olabilir ama DH. ve vb. bazı 3-5 site muhakkak vardır. yardım - bilgilendirme bizim tarafımızca değilde üye oalrak kendisince verilmemekte?

ben 1 hafta PSP versiyonla ilgili ne üye nede elinde PSP si olan birinden bilgi alamadım , PSP başlığı bu mu?

Khalkedonun buluduğu bir site var , pspvadisi.com o siteden ayrıntılı bilgi alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 9 Ağustos 2010; 12:20:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.