Şimdi Ara

İstanbul- Küçükçekmece nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar, atamam İstanbul, küçükçekmeceye çıktı, acaba oralar nasıldır, istanbulda yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir..
    Ev kiraları, insanları ortamı nasıldır acaba, bekar bi insan için en önemlisi kalacak yer, kiralarını çok merak ediyorum..
    Yardımcı olursanız çok sevinirim..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Küçükçekmece: İstanbul'un Canlı ve Çeşitli İlçesi

İstanbul'un batı yakasında yer alan Küçükçekmece, şehrin en büyük ve hareketli ilçelerinden biridir. Hem tarihi hem de modern özelliklere sahip olan bu semt, keyifli bir yaşam ve çalışma ortamı sunmaktadır.

Küçükçekmece'nin En İyi Semtleri

Küçükçekmece'nin en iyi semtleri arasında;

• Sahil şeridi boyunca uzanan ve muhteşem deniz manzaraları sunan Atakent
    • Yeşil alanları ve pek çok parkıyla bilinen Cumhuriyet
    • Lüks konutları ve alışveriş merkezleriyle ünlü Bahçeşehir sayılabilir.

Küçükçekmece'nin Özellikleri

Küçükçekmece, canlı ve çeşitli bir semttir. Geniş bir yelpazede sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapar ve çok sayıda kafe, restoran ve bara sahiptir. Semt aynı zamanda alışveriş için de popülerdir ve birçok alışveriş merkezi ve butik bulunmaktadır.

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi

Cumhuriyet Mahallesi, Küçükçekmece'nin en eski ve merkezi mahallelerinden biridir. Yeşil alanları, oyun parkları ve tarihi binalarıyla sakin ve aile dostu bir ortamdır. Mahallede çok sayıda mağaza, restoran ve kafe de bulunmaktadır.

Küçükçekmece'nin Avantajları

Küçükçekmece'de yaşamanın birçok avantajı vardır:

• İstanbul şehir merkezine yakınlığı
    • Geniş yeşil alanlar ve parklar
    • Canlı sosyal ve kültürel ortam
    • Çeşitli konut seçenekleri
    • Alışveriş ve yemek için çok sayıda seçenek

Eğer İstanbul'da yaşamak istiyor ve canlı, çeşitli ve dinamik bir semt arıyorsanız, Küçükçekmece sizin için mükemmel bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım Kiralar 600-700-800 Ytl Diye Gider.Senin Tutmak İstediğin Eve Bağlıdır.Küçükçekmece Güzel Yer Sıkılınca Göl Kenarına İnip Gezebilirsin Yada Oturup Çayını İçerken Güneşin Batışını Seyredebilirsin.İnsanları Ortamı Genellikle Benim Gördüğüm Kadarıyla İyi.......Yeni Görevinde Başarılar Dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 22 Ağustos 2007; 20:47:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

Arkadaşım Kiralar 600-700-800 Ytl Diye Gider.Senin Tutmak İstediğin Eve Bağlıdır.Küçükçekmece Güzel Yer Sıkılınca Göl Kenarına İnip Gezebilirsin Yada Oturup Çayını İçerken Güneşin Batışını Seyredebilirsin.İnsanları Ortamı Genellikle Benim Gördüğüm Kadarıyla İyi.......Yeni Görevinde Başarılar Dilerim

İnsanların iyi demişsin ama ben buna pek katılmıyorum kaç sene orada yaşadım ! İnsanlık ölmüş artık deNİlecek cinsden ! !
  • quote:

Orjinalden alıntı: castlewarder

quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

Arkadaşım Kiralar 600-700-800 Ytl Diye Gider.Senin Tutmak İstediğin Eve Bağlıdır.Küçükçekmece Güzel Yer Sıkılınca Göl Kenarına İnip Gezebilirsin Yada Oturup Çayını İçerken Güneşin Batışını Seyredebilirsin.İnsanları Ortamı Genellikle Benim Gördüğüm Kadarıyla İyi.......Yeni Görevinde Başarılar Dilerim

İnsanların iyi demişsin ama ben buna pek katılmıyorum kaç sene orada yaşadım ! İnsanlık ölmüş artık deNİlecek cinsden ! !

İnsanlık İstanbulun Neresine Gidersen Git Ölmüş...
    Ben Gördüğüm Kadarıyla İyi Dedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 22 Ağustos 2007; 20:59:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yusufpb

Mrb arkadaşlar, atamam İstanbul, küçükçekmeceye çıktı, acaba oralar nasıldır, istanbulda yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir..
    Ev kiraları, insanları ortamı nasıldır acaba, bekar bi insan için en önemlisi kalacak yer, kiralarını çok merak ediyorum..
    Yardımcı olursanız çok sevinirim..

öğretmenmisin
  • ben k.çekmecede oturuyorum gayet güzel bir yer
  • İstanbul'da insanlık öleli çok oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kiralar seni bitirir
  • Küçük çekmeceyi geçtikten sonra Beylikdüzü'nde Bizimkent diye biryer var. Güzel ve nezih bir yer sayılır. Bekârım demişsin. Orada 1+1 evler var. Kiraları 500-600 civarında olması lazım. Ya da Beylikdüzü'nde başka yerlere de bakarsın. Hep site tarzı evler. Yani en azından Küçükçekmece'nin mahalle aralarında oturmaktan iyidir diye düşünüyorum...
  • küçükçekmece büyük bir yer daha da açabilirsen yardımcı olurum ben cennet mah. tarafında oturuyorum

okul adı belli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 22 Ağustos 2007; 21:58:58 >
  • Öğretmen ataması, okul Halkalı doğa ilköğretim okulu, küçükcekmeceye 5 km diyor ama ilcesimi bilmiyorum artık, yoksa merkezde bir yer mi?Hiçbir bilgim yok..
  • beylikdüzüne bakabilirsin, sakin biryer birkaç hafta önce taşındım ordan

yol parasını dikkate almanı öneririm,
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufpb

Öğretmen ataması, okul Halkalı doğa ilköğretim okulu, küçükcekmeceye 5 km diyor ama ilcesimi bilmiyorum artık, yoksa merkezde bir yer mi?Hiçbir bilgim yok..

Güzel Bir Okul Benim Birçok Arkadaşlarım Ordan Mezun ........Halkalıdan Bir Ev Bulabilirsin
  • İstanbul' un haritasını çıkardım.

K.çekmeceden itibaren batıya doğru kızların güzellikleri ve paylaşımcılığı artar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.