Arkadaşlar askerim usta birliğim Balıkesir/burhaniye düştü şimdi istda oturuyorum ido ile yenikapıdan burhaniyeye direk gidiş yok sormak istediğim şey burhaniyeye otobüsle direk gidiyor otobüslemi gitsem yoksa İDOyla mı ?
Eskiden Ulusoy'un İDO'lu seferi vardı. Halen devam ediyorsa en uygunu odur. Diğer türlü Bandırma'da otobüs bulman gerekecek, daha zahmetli olur.
quote:Orijinalden alıntı: unsal07 Eskiden Ulusoy'un İDO'lu seferi vardı. Halen devam ediyorsa en uygunu odur. Diğer türlü Bandırma'da otobüs bulman gerekecek, daha zahmetli olur. İDO ile çok uğraş =) metrodan aldım hemen evimin ordan kalkıyor 12 de kalkıyor 7 de burhaniyedeyim =) 50 tl
quote:Orijinalden alıntı: slipknot_34 quote:Orijinalden alıntı: unsal07 Eskiden Ulusoy'un İDO'lu seferi vardı. Halen devam ediyorsa en uygunu odur. Diğer türlü Bandırma'da otobüs bulman gerekecek, daha zahmetli olur. İDO ile çok uğraş =) metrodan aldım hemen evimin ordan kalkıyor 12 de kalkıyor 7 de burhaniyedeyim =) 50 tl 94 liraya uçak vardı bi ara