Şimdi Ara

İstanbul'a kargo yollayacağım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul'da çok sevdiğim bir kız arkadaşım var. 26 Kasım'da doğum günü var. Adresini binbir türlü cambazlık yaparak aldım. Güzel bir kutu yapacağım ama önerilerinize ihtiyacım var.

Pb'deki Micheal gibi kuş yapabiliyorum. Üstelik benimkinde kuyruğunu çekince kanatlarını çırpıyor.xD Neyse bu kuşlardan bi 50-60 tane yapıp bir kutuya koyacağım. Kabarık duracaklar tabii. Kuşların arasında, en alta benim çok sevdiğim özel yapım kolyemin aynısından yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl fikir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 27 Ekim 2009; 1:10:15 >

• SS varmı hocam? Güzel bir fikire benziyor.
  • Daha yapmadım... Fikir bu ama. Ha bir de yaptıracağım kolye tabii ki gümüş olacak...
  • Şu kuşlara örnek var mı googleda? :)
  •  İstanbul'a kargo yollayacağım ama?

Buna benziyor. Tabi burda çizim olduğu için kötü. Kaliteli kağıttan yapacağım.xD
  • Anladım bence yap sonuçta kendin el emeğiyle yapacaksın ve değeri daha fazla olur bence :)
  • Babacım ilişkine müdahil olmak gibi olmasın da bu tarz romantik hediyeler ilk etapta "ayyy canıııımmmmm" etkisi yaratsa da sonra sonra başına bela olur demedi deme. Bu tür incelikler bir süre sonra ödev haline gelir yapmadığında suçlu çıkarsın. "Tuluğcan sen çok romantik bi adamdın iyice öküzleştin son zamanlarda farkında mısın?" gibisinden argümanlara maruz kalırsın. Anında siliyolar geçmişi o zamana kadar ne yaptığının zerrece ehemmiyeti kalmıyor neden yine yapmıyorsuna takılıyorlar. Tecrübe ile sabittir. Kadın milleti romantizm romantizm diye tutturur, romantizme girdiğinde de karizman sarsılır. Tuhaf...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptığım modellerden birkaç resim çektim. Hangisi en güzeli acaba? Bir de ilk defa kargo yollayacağım için bazı sorularım var. Mesala arkadaşımın direk evine değil de en yakınındaki bayiye gitmesini istiyorum kargomun. Bunu ayrıca belirtmem gerekecek mi? Kargo ücreti ne kadardır? Tavsiye edebileceğiniz kargo şirketleri nelerdir?

• Yok kardeşim meraklanma. Sevgilim değil. Arkadaşım. Arkadaşım da değil. Kardeşim. Yok o da değil. Bilmiyorum neyim. Tarif edemem. Ama bu tür şeyler demiyeceğine eminim. Üstelik burada olsa yaparım hergün sorun değil ama o İstanbul'da ben Ankara'da hergün hergün olmaz. Sorun olmaz yani. x)
  • Ha ok o zaman sorun yok. :) Güzel olmuş bence eline sağlık. Yolda pörsümesinler diye üzerlerine saç spreyi sıkmayı deneyebilirsin.
  • kargo ücretinin fazla bişey tutucagını sanmıyorum max 10TL verirsin.Evine gitmesini istemiyorsan arkadaşının semtini söyleyeceksn nasılsa adres teslim değil de bayii teslim dediğin zaman arkadaşın kimliğini göstererek istediği zaman alabilir.senin gibi bende izmire böyle bir paket yollamıştım oradan biliyorum.7.5TL kargo ödemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

kargo ücretinin fazla bişey tutucagını sanmıyorum max 10TL verirsin.Evine gitmesini istemiyorsan arkadaşının semtini söyleyeceksn nasılsa adres teslim değil de bayii teslim dediğin zaman arkadaşın kimliğini göstererek istediği zaman alabilir.senin gibi bende izmire böyle bir paket yollamıştım oradan biliyorum.7.5TL kargo ödemiştim.

Aynen bu şekil taş çatlasın 10 lira tutar.
  • Saç spreyi güzel fikir teşekkürler... Kargo için de aydınlattığınız için ayrıca teşekkürler. 10 lira ne ki.
  • quote:

Babacım ilişkine müdahil olmak gibi olmasın da bu tarz romantik hediyeler ilk etapta "ayyy canıııımmmmm" etkisi yaratsa da sonra sonra başına bela olur demedi deme. Bu tür incelikler bir süre sonra ödev haline gelir yapmadığında suçlu çıkarsın. "Tuluğcan sen çok romantik bi adamdın iyice öküzleştin son zamanlarda farkında mısın?" gibisinden argümanlara maruz kalırsın. Anında siliyolar geçmişi o zamana kadar ne yaptığının zerrece ehemmiyeti kalmıyor neden yine yapmıyorsuna takılıyorlar. Tecrübe ile sabittir. Kadın milleti romantizm romantizm diye tutturur, romantizme girdiğinde de karizman sarsılır. Tuhaf...

evet haklısınız

bu arada kuş yapmak çok yaratıcı değil. herkes yapıyor. misal ben kuyruguna basınca zıplayabilen kurbaga da yapabiliyorum değişik model uçaklar vs.Renkli Kağıttan yaparsan güzel olur ama.

zaten asıl hediye kolye ama kagıt uçakları düşünerek yap. asıl hediyeyi dandik göstermesin

ptt ile 3 tl tutar ama ne zaman gideği belli olmaz. mng aras vs. ile 5-10 arası tutar ertesi gün gider.

Not: sakın alıcı öder yapma.

• Alıcı öder mevzuusunu biliyorum. xD Bizim burada Aras kargo var. Ona vereceğim. Ha bir de onu sorayım, yaptığım kuşların hepsi bembeyaz mı olsun yoksa renk renk mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Alıcı öder mevzuusunu biliyorum. xD Bizim burada Aras kargo var. Ona vereceğim. Ha bir de onu sorayım, yaptığım kuşların hepsi bembeyaz mı olsun yoksa renk renk mi?

renk renk tabiki dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Babacım ilişkine müdahil olmak gibi olmasın da bu tarz romantik hediyeler ilk etapta "ayyy canıııımmmmm" etkisi yaratsa da sonra sonra başına bela olur demedi deme. Bu tür incelikler bir süre sonra ödev haline gelir yapmadığında suçlu çıkarsın. "Tuluğcan sen çok romantik bi adamdın iyice öküzleştin son zamanlarda farkında mısın?" gibisinden argümanlara maruz kalırsın. Anında siliyolar geçmişi o zamana kadar ne yaptığının zerrece ehemmiyeti kalmıyor neden yine yapmıyorsuna takılıyorlar. Tecrübe ile sabittir. Kadın milleti romantizm romantizm diye tutturur, romantizme girdiğinde de karizman sarsılır. Tuhaf...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.