Selamlar herkese, İstanbul Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinde Covid testi yaptırmak için sıra bekliyorum. Saat 17:18 geçe sıra numarası aldım. Önümde benim gibi 600 kişi sıra bekliyor. Sırada ortalama 2-3 dakikada bir ilerliyor. Dışarıdaki insanlar durumun farkında değil ve umursamadan hayatlarına dikkat etmeden devam ediyolar. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. EDIT: Sıra 580 küsürlere geldi. Sırayı çok bulan beklemeden çekip gittiği için biraz hızlı ilerledi. EDIT 2: Telefonumun şarjı bittiği için başka bir şey paylaşamadım. Sıra bana geldikten sonra muayane edip sürüntü testine yönlendirdiler. Tüm yaptırdığım işlemler 21:45 de bitti, eve şimdi girdim. Allah içerideki doktorların da yardımcısı olsun. EDİT 3: Arkadaşlar böyle bir şey başınıza gelirse parası olan devlet hastanesini katiyen gitmesin! Çevrenizdeki özel hastaneleri arayın, fiyat bilgisi isteyin. İki özel hastane aradım, birinde 250₺ diğerinde 180₺ gibi bir meblağ talep ettiler. Ben o kadar sıra bekledim, şimdi geri dönersem o kadar sırayı boşuna beklemiş olurum dedim. Ben beklemekle hata yaptım, siz yapmayın. Hepinize sağlık günler, iyi forumlar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmiFRT34 -- 12 Ekim 2020; 22:28:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul Acil Durum Hastanesindeki Covid-19 Yoğunluğu!
-
-
17 Ekim 2020 yazıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 gün sonrasına mı randevu vermiş
-
Sıra numarası veren makine bile şaşırmış, hesabını siz yapın
-
Sıra numarası veren makinenin tarih kısmı yanlış, ülkece neyimiz doğru ki bu da doğru olsun
-
Gelecekte tedavi olacak olmanın bedeli bu hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu eski Türkiye arkadaşlar yıldıramazsınız.
Kesin fotoğraf ssg kılıştarın döneminde çekilmiştir shopla renkleştirdiniz talan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. Ciddi fena.
-
Sağ'ol Allah razı olsun.
Özele gidin orda beklemek bile riskli devlet hastaneleri felaket gerçekten
Özeller ucuz olsa yoğunluk kalmaz birilerine ya para lazım yada fazla test yapılmasını istemiyorlar diye düşünüyorum başka bir neden aradım bulamadım
-
ben cuma gecesi saat 11 civarında başakşehir devlet hastanesine gittim covid testi olmaya. önümde 15 kişi vardı. 30 dakika da sıra geldi. sonuç da 24 saatte e nabıza düştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 13 Ekim 2020; 0:19:37 > -
Özele gitseydin, hem sürüntü test sonucu 2-3 güne çıkıyormuş. Özelde kan testi ile 2-3 saat çıkıyor diyorlar.
-
10 gün önce, ankara ymah devlette kayıt+doktorla görüşme+kan+pcr total 15dk sürdü. sürüntüde önümde 3 kişi vardı.
saat öğlen 12 suları
hastaneden hastaneye aşırı fark ediyor. bilkent şehirde aşırı kalabalık diye duyum aldım
-
Ben acıbadem bursaya gitmişti kulkak burun boğaza. Adam test alalım dedi. Akşam 5 gibi sürüntü aldılar gece 1de enabıza düştü sonuç. Şehirden şehire de farklılık gösteriyor.
Dış güçler 2020 Türkiyesiymiş gibi photoshop yapıp servis etmiş de olabilir, gerçek olma ihtimali asla mümkün değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 13 Ekim 2020; 10:24:15 > -
Ankarada 9 ağustosta en büyük ikinci ilçe olan Keçiören de test için 4 saat 45 dakika sıra beklemiştim. Evim yakındı belirtiler gösteriyordum eve gidip 3 saat uyuduktan sonra gittiğimin yarım saat sonrasına sıra geldi. Bu ay ekim başında sakin olacağını düşünerek çevre ilçelerden Çubuk devlet hastanesinde test yaptırdım kan ciğer röntgeni pcr sürüntü testi 1 saat sürdü sıra 5 dakika bekledim beklemedim. Biraz zamana biraz da hastaneye bağlı sanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu eski Türkiye arkadaşlar yıldıramazsınız.
Kesin fotoğraf ssg kılıştarın döneminde çekilmiştir shopla renkleştirdiniz talan |
Benzer içerikler
- çiğ süt içilir mi
- plaquenil kullananlar yorumları
- cetryn kullananlar
- mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X