Şimdi Ara

İstanbul ( And. yakası) İftar Buluşması | BULUŞTUK. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ahmet kardeşim 10 numara organizasyon olacağından eminim ancak şehir dışında olacağım katılamayacağım,sizlere iyi eğlenceler, sur ocakbaşından mehmet reyizi çağırmayı ihmal etmeyin esas onur konuğu odur yoksa locoo mocoo yalan

ahmet kaymakçı nerden buldun bole konuşma cesareti loco falan yalan dıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

Beni de yazabilirsiniz "ucnoktabir" le birlikte gelicem.Maltepe den gelen arkadaşlar varsa birlikte gidebiliriz.

KADIR bende maltepeden geliyorum beraber gidelim istersen maltepenin neresindesin ben tam olarak idealtepedeym minibüs yoluna yakın

Yüzevlerdeyiz bende minibüs yoluna yakınım.Yerini pm den söyle bana , bide numaranı bırak.Yarın saat en geç 6.30 gibi orda olunca bi alo deriz sana buluşuruz. Not: Bu arada adım Kadir değil

yüz evler mi eray kent sitesindeym biliyormusun orayı

Yeni mi yapıldı orası , sahilden e-5 e çıkan bi yol var hatta.O yoldan karşıya geçince mi eraykent , yoksa geçmeden yüzevler tarafında mı

toprak saha vardıya onun yerıne sahile baglanan yol yapıldı onun öbür tarafında kalıyor orası işte yüzevelere yakın altayçeşmede okudum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Beni de yazabilirsiniz "ucnoktabir" le birlikte gelicem.Maltepe den gelen arkadaşlar varsa birlikte gidebiliriz.

Telefon numaranı pm olarak at.

ahmeD gkayaalp BU arkadaşıda listeye eklermisin konuya mesaj atamıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Government

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Government

Ben Kadıköy'u hiç bilmiyorum . Birinizin beni gelip alması lazim :) Bir de pek tanıdık yok sanırım bu sefer yanlız kalırım gibime geliyo

Yusuf sen kesin gelicekmisin kardeşim ? Geliceksen ben alırım seni iskeleden yalnız kalmazsın merak etme biz orda olucaz

Zyx beni yarın ekmezse geliyoruz dostum :) gelirsek o gece Kadıköy de kalacağız sanırım . he bir de Onur konuğu olursam gelirim tabi :)

Arkdaşlar @ahmed arkdaşlığınız, dostluğunuz daim olsun. yanlış anlamayın ama şimdi böyle organizasyonda kişiye özel sen gel ben seni alırım demek ne kadar mantıklı olabilirki?:) bunu genel olarak düşünmek daha güzel olabilir:) ve yalnızlık ilk defa gelenler ne yapcaz:) şimdi ben diyorumki avp yakasın'dan gelecek olanlar beşiktaş iskelede toplanalım bunu biri organize edebilir aslında veya @ahmed sen veya @locoo yada ikiniz:D bir saat belirleyip beşiktaş'a gelin orada toplanıp hep beraber gidelim. hem adres aramayalım hem'de ilk defa gelen bizler yalnızlık çekmeyelim yani. Bu sadece bir fikir. Ve bunu 3.kez yazışım ya:)

Ben Zyx ile geliyorum . Beşiktas iskelesine nasıl gidildiğini bilmiyorum yalnız .

• K.çekmecede miydin unuttum ama eğer oradaysan metrobuse gidişi bulursun heralde. Metrobus direkt zincirlikuyu'ya geliyor zaten. Zincirlikuyu'da inip çıkış tarafı beşiktaş yönüne çıkarsınız zaten tek çıkış. Merdivenlerin'den yukarı çıktığınızda durak var beşiktaş minibuse binin son durak iskele görürsünüz zaten. orada indiğinizde avrasyatur üsküdar vapur iskelesi var oranın hemen aşşağı sağ tarafı beşiktaş-kadıköy iskelesi. Birine veya büfe'ye falan sorsanız gösterir. Umarım doğru şekilde anlatabilmişimdir:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağara Adamı -- 22 Ağustos 2011; 18:04:59 >
  • quote:

Ben Zyx ile geliyorum . Beşiktas iskelesine nasıl gidildiğini bilmiyorum yalnız .

Sen gel dostum biz seni iskeleye götürürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Adamı

Arkdaşlar @ahmed arkdaşlığınız, dostluğunuz daim olsun. yanlış anlamayın ama şimdi böyle organizasyonda kişiye özel sen gel ben seni alırım demek ne kadar mantıklı olabilirki?:) bunu genel olarak düşünmek daha güzel olabilir:) ve yalnızlık ilk defa gelenler ne yapcaz:) şimdi ben diyorumki avp yakasın'dan gelecek olanlar beşiktaş iskelede toplanalım bunu biri organize edebilir aslında veya @ahmed sen veya @locoo yada ikiniz:D bir saat belirleyip beşiktaş'a gelin orada toplanıp hep beraber gidelim. hem adres aramayalım hem'de ilk defa gelen bizler yalnızlık çekmeyelim yani. Bu sadece bir fikir. Ve bunu 3.kez yazışım ya:)

Hocam böyle düşünmen beni çok üzdü.. Yusufla sadece önceden bi tanısmıslıgımız var yani oda orayı bilmediği için biz onu iskeleden alıcaz sende deseydin bana, beni x yerden alın diye alırız hiç sorun olmaz yani herneyse senide o zaman beşiktaş iskelesinden alırız. telefon numaramız zaten konuda yazıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 22 Ağustos 2011; 18:11:33 >

• internetten bakın yol tariflerine kadıkoye yakın dıyoruz zaten ozel olarak kimseyi almıyoruz yolu bilmeyen arkadaşlara yardımcı oluyoruz sadece
    beşiktaşa internetten bakabilirsin hang otobüsler geliyor diye sonucta beşitaş merkezi biyer kadıkyde ole rahat bulursunuz mekanda yolun kenarında zaten
  • ARKADAŞLAR REZERVASYON YAPILDI YERLERİMİZ AYIRTILDI ŞİMDİ GELİCEK OLAN HERKES BANA TELEFON NUMARASINI ATSIN Kİ SORUN YAŞAMAYALIM LÜTFEN DAHA FAZLA SÖYLETMEYİN ARKADAŞLAR GELİCEK OLAN ARKADAŞLAR ATSINLAR TELEFON NUMARALARINI YADA BENİ ARASINLAR NUMARAM VAR KONUDA
  • quote:

Hocam böyle düşünmen beni çok üzdü.. Yusufla sadece önceden bi tanısmıslıgımız var yani oda orayı bilmediği için biz onu iskeleden alıcaz sende deseydin bana, beni x yerden alın diye alırız hiç sorun olmaz yani herneyse senide o zaman beşiktaş iskelesinden alırız. telefon numaramız zaten konuda yazıyo

Sen böyle dersen ben senden daha çok üzülürüm.. ve tabiiki birliktede gelebilirsiniz ben buna neden karışayımki. ve kimseyi üzmeye ne hakkım olabilirki. inan ben o düşünceyle demek istemedim. içimde öyle bir düşünce yoktu. demek istediğimi tam anlamamışsın sanırım genel olarak demek istemiştim. ve ben bu toplanma işte şurada toplanım hep beraber gidelim diye 2 gün önce falan Goverment'e, Locoo'ya, msj olarak atmıştım ve dediğim gibi önceki sayfa'ya da buna benzer şurada toplanalım falan 2 kez yazmıştım bu da 3.yazışım oldu. böyle yani:) huzursuzluk yaptıysam özür dilerim:) benim tlfn; 05362742644

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağara Adamı -- 22 Ağustos 2011; 19:36:27 >

• Beraber geldiğim arkadas yolu biliyordur umarım :) Tartismaya hiç gerek yok . Sorun olacaksa ben bir sekilde yolu bulmaya çalışırım kendim
  • anlayışlı arkadaşlara teşşekkür ederim liste bu aşkam kapanacak kayıt olmak isteyen başka arkadaşlar varsa elini çabuk tutsun
  • Göztepe, Ümraniye civarından gelicek arkadaş var mı ?
  • Ekle hocam.

Saat 7 de Kurtköy havalimanında olacağım oradan çıkıp Ümraniye'ye.

Eğer trafik olmazsa planlarıma göre 20:00 20:30 civarı oradayım.

Buluşmaya gelecek 2 arkadaşımla irtibata geçtim onları ararım yerinizi öğrenirim.

Net bir şey söyleyemiyorum trafik durumlarına bağlı ama büyük ihtimalle oradayım.
  • Pendik köprüsünde buluşacak arkadaşlar telefon numaralarımızı alsak birbirimizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Ekle hocam.

Saat 7 de Kurtköy havalimanında olacağım oradan çıkıp Ümraniye'ye.

Eğer trafik olmazsa planlarıma göre 20:00 20:30 civarı oradayım.

Buluşmaya gelecek 2 arkadaşımla irtibata geçtim onları ararım yerinizi öğrenirim.

Net bir şey söyleyemiyorum trafik durumlarına bağlı ama büyük ihtimalle oradayım.

gel kardeşim gel kapımız acık yetişirsin inş sonradan gelsende soframız geniş
  • Evet beyler liste kapandı. Bundan sonra gelicek arkadaşlar bana telefonla söylesinler. listeye alım yok bu saatten sonra.
  • UP !
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.