Arkadaşlar ben bugün malesef gelemiyorum.. büyükler iftara davet etmiş bu yüzden bu buluşmaya gelemiyorum başka sefere inşallah.. şimdiden sizlere hayırlı iftarlar iyi eğlenceler
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
Arkadaşlar ben bugün malesef gelemiyorum.. büyükler iftara davet etmiş bu yüzden bu buluşmaya gelemiyorum başka sefere inşallah.. şimdiden sizlere hayırlı iftarlar iyi eğlenceler
sağol dostum artık seneye inş
Pendiklilerden ses soluk çıkmıyor. Ben 16k ile gelirim. Siz alırsınız artık, mekanı falan bilmiyorum kusura kalmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
Pendiklilerden ses soluk çıkmıyor. Ben 16k ile gelirim. Siz alırsınız artık, mekanı falan bilmiyorum kusura kalmayın.
kadıkoyde osmanağa camisinin oraya gelip mercan cafe nerde diye sor herkes gösterir içeri girince teras katına çıkıcaksın
quote:
Orijinalden alıntı: LOCOO
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
ahmet kardeşim 10 numara organizasyon olacağından eminim ancak şehir dışında olacağım katılamayacağım,sizlere iyi eğlenceler, sur ocakbaşından mehmet reyizi çağırmayı ihmal etmeyin esas onur konuğu odur yoksa locoo mocoo yalan
ahmet kaymakçı nerden buldun bole konuşma cesareti loco falan yalan dıyorsun?
hocam şaka yapıyorum ya
Beyler forumdan birbirinize mesaj bekleyeceğinize birbirinizin numarasını alsanız daha iyi olmazmıydı. Bu arada son gün işim çıktı gelemiyorum diyen arkadaşlarada burdan sesleniyim gerçekten yaptığınız büyük ayıp. madem gelemeyeceksiniz bize bunu son anda niye söylüyosunuz o kadar rezervasyon yapıldı. Herneyse ya bu da yaptıgım son organizasyon olur herhalde !!!
çık gel her taraftan insan geliyor yolda kalmassn sıkıntı değil gelmek isteyen gelir çocuk değilsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: RippedHeart
iyi de o saatte bi kızın tek eve dönmesi sıkıntı yaratır
o zaman durum farklı tabi =)
zaten kızları yanımıza almıyoruz üzgünüm =)
sizde kendi aranızda yapın hehehe
Hocam gelicem gelicem diyip son gün gelelemiyorum demeniz gerçekden çok ayıp.Ahmet kardeşim kaç gündür sizin için ugraşıyo mekan sahipleriyle görüşüyo herşeyi ayarlıyo sizin yapdığınıza bakın helal !!!
Ben 6 da falan çıkayım mekanı ararım biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
Ben 6 da falan çıkayım mekanı ararım biraz.
:D
Yetkili biri arasın beni ya :D
Kadıköy iskelede falan buluşmak isteyen veya kimler var beraber gidelim.
Buluşalım dostum yaş kaç
Hocam işler yeni bittide kartaldayım şimdi çıksam yetişirmiyim oraya
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetcan_34
Buluşalım dostum yaş kaç
22
nyse ben çıkıyorum e-5ten kadiköy -u.mumcu minibüsle gelicem köşedeki iş bankasının oraya geldimmi ararım biirisini alabilrse alır beni
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
nyse ben çıkıyorum e-5ten kadiköy -u.mumcu minibüsle gelicem köşedeki iş bankasının oraya geldimmi ararım biirisini alabilrse alır beni
buradan iş bankası görünüyor zaten. Bankanın karşısındaki vodafone'un olduğu ara sokaktan gir sola dön göreceksin. 5 katlı bi mekan. Mercan kokoreç 5 katlı diye sor gösterirler.
Kusura bakmayin gelemedim.
2 arkadasimada gelemeyecegimi iletmistim.
8 e dogru ancak eve geldim ve ondan sonrada ilk okul arkadasim Yozgata gidecekmis onu ugurladik.
Herkesten ozur dilerim.
Ben erken ayrılmak zorunda kaldım ama daha oturuyorlar şunu soyleyebilirim gelmeyen çok şey kaçırdı