quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendik köprüsünde buluşacak arkadaşlar telefon numaralarımızı alsak birbirimizden. Adamlar iki mesaj attı kayboldu Köprüden hangi otobüsle gidicez Kadıköy'ün içine ?
ne kadar pendikli varmış bende anadolu yakası diyince aklıma direk pendik geldi nedense bende tuzlada oturuyorum daha dogrusu şifada
quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendik köprüsünde buluşacak arkadaşlar telefon numaralarımızı alsak birbirimizden. Adamlar iki mesaj attı kayboldu Köprüden hangi otobüsle gidicez Kadıköy'ün içine ? pendikten 130A 130 rıhtıma gider. gerçi kadıköy yazan tüm araçlar rıhtıma gider
quote:Orijinalden alıntı: goodfalles quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendik köprüsünde buluşacak arkadaşlar telefon numaralarımızı alsak birbirimizden. Adamlar iki mesaj attı kayboldu Köprüden hangi otobüsle gidicez Kadıköy'ün içine ? pendikten 130A 130 rıhtıma gider. gerçi kadıköy yazan tüm araçlar rıhtıma gider Ben de akbil bilet yok sizde varsa benim yerime de bassanız olur mu? Yada gelecek herhangi bir arkadaşımız. Parasını veririm.
quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: goodfalles quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendik köprüsünde buluşacak arkadaşlar telefon numaralarımızı alsak birbirimizden. Adamlar iki mesaj attı kayboldu Köprüden hangi otobüsle gidicez Kadıköy'ün içine ? pendikten 130A 130 rıhtıma gider. gerçi kadıköy yazan tüm araçlar rıhtıma gider Ben de akbil bilet yok sizde varsa benim yerime de bassanız olur mu? Yada gelecek herhangi bir arkadaşımız. Parasını veririm. ben gelemiyorum başka davet var mecbur gidilmesi gereken ama gelsemde maltepede oturuyorum akbil konusunda yardımcı olamazdım
Evet pendikliler aranızda anlaşın sıkıntı olmasın yarın bi sıkıntı olursada numaram yazıyo zaten konunun başında hadi bakalım yarın görüşücez
quote:Orijinalden alıntı: AhmetD* quote:Orijinalden alıntı: izmirli_öğretmen İSTANBULDA YANGIN !!! TIKLA ÖĞREN. Ne alaka birader ? Kesker alaka birader! Genel bilgi niyetine, Allah korusun o taraflara iftara gitmeyin diye...
Pendiklilerden cevap gelmezse biner 16k ya son durakta inerim. Oradanda alabilirseniz artık yaparsınız bir iyilik.
quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendiklilerden cevap gelmezse biner 16k ya son durakta inerim. Oradanda alabilirseniz artık yaparsınız bir iyilik. swat en iyisi biz ikimiz beraber gidelim
quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendiklilerden cevap gelmezse biner 16k ya son durakta inerim. Oradanda alabilirseniz artık yaparsınız bir iyilik. swat en iyisi biz ikimiz beraber gidelim Yarın 4e kadar falan cevap beklerim.
quote:Orijinalden alıntı: swat57 quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendiklilerden cevap gelmezse biner 16k ya son durakta inerim. Oradanda alabilirseniz artık yaparsınız bir iyilik. swat en iyisi biz ikimiz beraber gidelim Yarın 4e kadar falan cevap beklerim. hocam 5.30-6 gibi buluşup gitsek?
quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendiklilerden cevap gelmezse biner 16k ya son durakta inerim. Oradanda alabilirseniz artık yaparsınız bir iyilik. swat en iyisi biz ikimiz beraber gidelim Yarın 4e kadar falan cevap beklerim. hocam 5.30-6 gibi buluşup gitsek? Diğer arkadaşlarla bir saat ve yer ayarlamıştık aslında. Ama bugün göremedim onları. Yoksa vardı 2 kişi daha.
quote:Orijinalden alıntı: swat57 quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 quote:Orijinalden alıntı: Miklo* quote:Orijinalden alıntı: swat57 Pendiklilerden cevap gelmezse biner 16k ya son durakta inerim. Oradanda alabilirseniz artık yaparsınız bir iyilik. swat en iyisi biz ikimiz beraber gidelim Yarın 4e kadar falan cevap beklerim. hocam 5.30-6 gibi buluşup gitsek? Diğer arkadaşlarla bir saat ve yer ayarlamıştık aslında. Ama bugün göremedim onları. Yoksa vardı 2 kişi daha. Neyse inşallah sabah yazarlar hiç bakmıyorlarki. Sabah ola hayrola
ben maltepeden kadırlack ve ucnoktabirle geliyorum minibüs yolundan başka gelicek varsa bizle gelebilir
quote:Orijinalden alıntı: AhmetD* Evet pendikliler aranızda anlaşın sıkıntı olmasın yarın bi sıkıntı olursada numaram yazıyo zaten konunun başında hadi bakalım yarın görüşücez ahmet alihamza arkadaşımızın adınıda yazarmısın daha önce yazacaktım fakat yazamadım listeye eklermisin bu arkadaşıda