Şimdi Ara

İstanbul ( And. yakası) İftar Buluşması | BULUŞTUK. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke mesajı 24 saat önce görebilseydim.Değişiklik olurdu benim için,yaşım sizden biraz büyük ama arada kaynar giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiz

Keşke mesajı 24 saat önce görebilseydim.Değişiklik olurdu benim için,yaşım sizden biraz büyük ama arada kaynar giderdim.

yaş kaç aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney[F.A.]

quote:

Keşke mesajı 24 saat önce görebilseydim.Değişiklik olurdu benim için,yaşım sizden biraz büyük ama arada kaynar giderdim.

yaş kaç aga

30
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney[F.A.]

quote:

yaş kaç aga

30

7'den 70'e DH

buluşma gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SymPhoney[F.A.] -- 24 Ağustos 2011; 0:52:46 >

• ben hala yoldayım
  • Güzeldi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

ben hala yoldayım

Hocam karşıya geçecek olan senmiydin?
  • ama o sokağın kokusu iğrenççç genellikle o sokaktan geçmemeye çalışıyorum normalde
  • Az kişiydik (18 falan) ama bizim için daha iyi oldu 30 -40 kişi olsaydık eminim fazla kişi kaynaşamıyacaktı, ama şu an 18 kişinin 18 ide birbirini tanıdı güzel bi akşamdı eğlendik citi de kırmadı bizi geldi sağolsun forumun halinden dert yandık ona biraz böyle olucağını düşünmezdim ama gerçekten gelen herkes 10 numara insanlardı. hepsiylede tanıştığıma memnunum.gelicem diyip gelmeyenler ahmete ve remziye ayıp ettiler gerçekten bukadar kişide toplanamasaydık mekan sahibine ayıp olucaktı ve düzenleyenler zor durumda kalıcaktı, allahtan yakın bi sayı elde ettik. gelmeyenler gerçekten çok şey kacırdılar fazla söze gerek yok Eğlendik mutluyduk herkese teşekkürler. böyle buluşmalar dışındada görüşücez inş çoğu kişi yakındı birbirine.

• quote:

ama o sokağın kokusu iğrenççç genellikle o sokaktan geçmemeye çalışıyorum normalde

Ne hikmetse koku yoktu yada ben koku alma duyumu kaybettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

ben hala yoldayım

Hocam karşıya geçecek olan senmiydin?

evet geldim eve sonunda

• Evet gayet güzel ve eğlenceli oldu:) böyle güzel organizasyon uğraşan düzenleyen ve herkese çok teşekkürler. böyle güzel nice buluşmalar dileğiyle esen kalın.
  • evet arkadaşlar bizde gelen arkadaşlarımıza teşşekkür ediyoruz gelmeyen arkadaşlara sitem etmiyoruz fakat böyle durumlarda rezervasyon yapıldığı için mahcup duruma düşüyoruz %50 si gelmedi resmen 3 5 kişi tmm esnerde %50 olmayınca bıraz mahcup kaldık tabi.Gelen arkadaşlara tekrar teşşekkürler görüşmek üzere =)
  • 10 numaraydi..Az kişiydik ama öz kişiydik..Herkes tanımıştır hemen hemen birbirini..İyi hoş muhabbet sohbet..Gelen herkesin ayaklarına sağlık ben yatar hayırlı geceler
  • zamanında görsem gelirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepReSSive

zamanında görsem gelirdim

Bir daha ki sefere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

quote:

ama o sokağın kokusu iğrenççç genellikle o sokaktan geçmemeye çalışıyorum normalde

Ne hikmetse koku yoktu yada ben koku alma duyumu kaybettim

koku dedin de aklıma geldi. neydi o kedinin yüzünden çektiğimiz koku ya bide kapalı alan

• Gelen arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum öncelikle hepsi 10 numara insanlardı gelmeyen arkadaşlara bişey söylemek istemiyorum. Gerçekten işi çıkana sözüm yok ama keyfe keder gelmeyenler benim gözümde karektersiz insanlardır. Herneyse az olduk ama öz olduk iyide oldu böyle. Çok eğlendik çok güzel vakit geçirdik grup dağıldıktan sonra biz 5 kişi ( ben , loco , yucel a. , metin* ve bir arkadaş daha ) çok güzel bi cafede gece 2 ye kadar oturduk diğer arkadaşlar 11.30 gibi dağıldılar herneyse fazla uzatmak istemiyorum inşallah bu tür buluşmaların devamıda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 24 Ağustos 2011; 5:05:14 >
  • quote:

Gelen arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum öncelikle hepsi 10 numara insanlardı gelmeyen arkadaşlara bişey söylemek istemiyorum. Gerçekten işi çıkana sözüm yok ama keyfe keder gelmeyenler benim gözümde karektersiz insanlardır. Herneyse az olduk ama öz olduk iyide oldu böyle. Çok eğlendik çok güzel vakit geçirdik grup dağıldıktan sonra biz 5 kişi ( ben , loco , yucel a. , metin* ve bir arkadaş daha ) çok güzel bi cafede gece 2 ye kadar oturduk diğer arkadaşlar 11.30 gibi dağıldılar herneyse fazla uzatmak istemiyorum inşallah bu tür buluşmaların devamıda olur.

Evet kardeşim son oturdugumuz cafe gerçekden çok müthişdi,güzel zaman geçdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Yucel A.

quote:

Gelen arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum öncelikle hepsi 10 numara insanlardı gelmeyen arkadaşlara bişey söylemek istemiyorum. Gerçekten işi çıkana sözüm yok ama keyfe keder gelmeyenler benim gözümde karektersiz insanlardır. Herneyse az olduk ama öz olduk iyide oldu böyle. Çok eğlendik çok güzel vakit geçirdik grup dağıldıktan sonra biz 5 kişi ( ben , loco , yucel a. , metin* ve bir arkadaş daha ) çok güzel bi cafede gece 2 ye kadar oturduk diğer arkadaşlar 11.30 gibi dağıldılar herneyse fazla uzatmak istemiyorum inşallah bu tür buluşmaların devamıda olur.

Evet kardeşim son oturdugumuz cafe gerçekden çok müthişdi,güzel zaman geçdi.

aynen son mekan iyiydi o abinin çaldığı kemençe sesi hala kulaklarımda uyutmadı beni

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.