Şimdi Ara

İstanbul - Ankara Otoban Hariç Yol Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilkdefa memlekete gideceğim kendi arabamla. Daha önceleri otobüsle gidiyordum.

Sizlerden, bilenlerden yol tavsiyesi ve yardımı istiyorum. Bugünlerde zaten dilovası civarında otobanda bakım varmış orada mecburi olarak d 100 karayoluna yönlediyorlarmış. Zaten hal böyleyken hiç otobana girmeyeyim direk D100 karayolundan basıp gideyim ta ki bolu tünelinden sonra otobana gireyim ya da Ankara'ya kadar hiç giremeyeyim diyorum.

Ne dersiniz nasıl yapayım? Yol tecrübem yok maalesef. D100 Ankaraya kadar iyi mi düzgün mü? Yoksa kötü mü? Otobana girmeye gerek var mı?

• Körfez'den otabana gir devam et eskı yolda yorulursun dur kalk polıs vs de cabası .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

Körfez'den otabana gir devam et eskı yolda yorulursun dur kalk polıs vs de cabası .

İl ve İlçe merkezlerine çok uğruyor mu? Polisler sık kontrol yapıyor mu? Radar da vardır. Bolu tünelinden sonra girsem nasıl olur peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelikuputis

Arkadaşlar ilkdefa memlekete gideceğim kendi arabamla. Daha önceleri otobüsle gidiyordum.

Sizlerden, bilenlerden yol tavsiyesi ve yardımı istiyorum. Bugünlerde zaten dilovası civarında otobanda bakım varmış orada mecburi olarak d 100 karayoluna yönlediyorlarmış. Zaten hal böyleyken hiç otobana girmeyeyim direk D100 karayolundan basıp gideyim ta ki bolu tünelinden sonra otobana gireyim ya da Ankara'ya kadar hiç giremeyeyim diyorum.

Ne dersiniz nasıl yapayım? Yol tecrübem yok maalesef. D100 Ankaraya kadar iyi mi düzgün mü? Yoksa kötü mü? Otobana girmeye gerek var mı?

sıkıntı yok. bu gün geçtim aynı yoldan. gebzeden e5 e zorunlu veriyor. sonra ilk girişten tem e geri girip ankaraya devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu tünelinden sonra d100 e abant kavşağından çıkıp devam edebilirsin . Gere deye kadar yol otoyoldan daha iyi .
    Ve daha kısa yakıt tasarrufu da yaparsın. Gerede den otoyola girip devam edersin. Dönüşte ise d 100 karayolunu bolu abant gisesine kadar gelebilirsiniz yol gayet güzel ve daha kısa. Bilenler bayram vb trafik yogunlugunda bu yoldan devam eder. Ayrıca manzara olarak daha güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vezir23

Bolu tünelinden sonra d100 e abant kavşağından çıkıp devam edebilirsin . Gere deye kadar yol otoyoldan daha iyi .
    Ve daha kısa yakıt tasarrufu da yaparsın. Gerede den otoyola girip devam edersin. Dönüşte ise d 100 karayolunu bolu abant gisesine kadar gelebilirsiniz yol gayet güzel ve daha kısa. Bilenler bayram vb trafik yogunlugunda bu yoldan devam eder. Ayrıca manzara olarak daha güzel.

Anladım İstanbuldan geredeye kadar d100, Gerededen sonra Ankaraya kadar otoyola çıkın oradan gidin diyorsunuz açıklamanızdan bunu anladım. Dönerkende aynı güzergahı kullanınız diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelikuputis -- 11 Mayıs 2014; 23:48:48 >
  • quote:

Bolu tünelinden sonra d100 e abant kavşağından çıkıp devam edebilirsin . Gere deye kadar yol otoyoldan daha iyi .

D100 Karayolundan gidince kaç km daha kısa bilginiz var mı ?
  • Ankaradan istanbula giderken ankara kazan kizilcahamam gerede bolu abant kavşağı otoyol ıstanbul yapabilirsiniz yol kaliteli ve keyifli sadece kizilcahamam da beş km kadar bozuk bir satıh var o kadar.
    Ankara gerede arası otoyola göre daha az rampa içeriyor dolayısı ile daha az yakıt yakiyorsunuz .
    Birde bolu merkezde d 100 dikine giderken otoyol bolu ovasinin çevresini dolanıyor. Boluda üç tane ışık var .

• D100 biraz tehlikeli bir yol. keskin virajlara dikkat edin, aşırı hız yapmayın.
    yol üstünde ara sıra trafik ışıklarına denk gelebilirsiniz bu yüzden önünüzdeki araçlar aniden durmaya çalışabilir ancak takip mesafesini korursanız sıkıntı çıkmaz. he birde o yollarda karşıdan karşıya geçmeye çalışan insanlar görüyorum bunu da dikkate alın. bunları yol deneyimim yok dediğiniz için yazıyorum. hayırlı yolculuklar .
  • hocam Boludan Nallıhana bağlanıp; Beypazarı, Ayaş ve Sincan istikametinden girebilirsiniz Ankaraya.
  • uzun yol tecrübeniz yok ise mutlaka otobandan gidiniz.
  • quote:

quote:

Anladım İstanbuldan geredeye kadar d100, Gerededen sonra Ankaraya kadar otoyola çıkın oradan gidin diyorsunuz açıklamanızdan bunu anladım. Dönerkende aynı güzergahı kullanınız diyorsunuz.

Hocam konuyu canladırmış gibi oluyorum ama,kullandınız mı arkadasın dediği yolu acaba,benımde Samsuna gitme durumum var haftaya.
    Zaman anlamında çok farkediyor mu ?

• bolu dağından geçip, abanta girin, abantın eşsiz güzelliğini görüp sırasıyla mudurnu, nallıhan, beypazarı, ayaş yolunu takip edin
    ya da adapazarı, bilecik, eskişehir yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgambo

quote:

quote:

Hocam konuyu canladırmış gibi oluyorum ama,kullandınız mı arkadasın dediği yolu acaba,benımde Samsuna gitme durumum var haftaya.
    Zaman anlamında çok farkediyor mu ?

Ben kaynaşlıya kadar otobandan gittim sonra otobandan çıktım tünele girmemek için. Bolu dağından normal yoldan -sanırım d100 yolu- dağı geçtim. Tekrar ilk girişten otobana gir devam ettim.

• pozitif man P kullanıcısına yanıt
    polistenmi kaçıyoruz hayırdır?
    ayrıca son yıllarda otobandaki trafik ve asayiş polisi kadar ücretsiz yolda o kadar polis yok.
    Ücretsiz yol gayet mantıklı.
  • Otoban suan acik durumdada giderkene canimdan bezdirdi yagmur cabasiydi cift yesil tabela vardi kamyonlar sol seritte otobusler kafa kafaya bide yol tikaliydi tirnan araba kaza yapmis sen de 40 bem diyeyim enaz45dakka oyaladi kocaelinde otoban trafigi yogun desem inanirmiydin daha bitmedi otoban tunelde hiz siniri70 otoban canavarlarini saymadim bile 220ynen su selektor yapanlar daa varda var aklima gelmiyor

Bu seferde yolu degistireyim eaki yoldan gideyim dedim aleyin bi kulu dorgu durust tarif etmedi yolu bilsem sirf merakimdan eski yoldan gelecemde sirf eski yolu tarif eden yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.