Sanırım benim istediğim %20 oluyor bu durumda orta koyulukta film.
İsmim oktay kardeşim ilğili arkadaş Baturay bey kendisi yardımcı olacak
Bekleriz en açığın bir üstü en idaelidir hem dışarıyı iyi gösterir içeriden hemde dışarıdan içeriyi okadar net göstermez orta karar koyu ama aslında şeffaf bir filmdir
Kazasız belasız cezasız sürüşler.
quote:
Orijinalden alıntı: bariskaratas
eger cok koyu olmasin istiyorsaniz hp 25 ch yaptirin solarmasterin
normal oranlar %5 %20 ve %35 tir %35 acik olan(isik gecirme orani) bunlarin %15 %50 %60 %70 olanlari var ama piyasada herkeste bulamazsiniz.
Değerli arkadaşım bir sorum olacak aracıma cam filmi yaptırdım.Çok ufak tefek hava kabarcığı gibi şeyler var.Yapan usta birkaç gün güneşte kalsın bunlar kaybolacak dedi ama benim pek aklıma yatmadı.Siz ne dersiniz kandırılıyor muyum.?
hava kabarcıgı varsa gitmez ama suysa gider. olması normal bazı camlarda suyu tam cekemeyebilir ustalar su oldugunu rahat anlarsın elinle dokundugunda
arkadaşlar hiç gidip yüzlerce tl verip uğraşmayın aksarayda cander oto 23 tl yapıo cam filmini gayette güzel yapıolar ben yaptırdım ve memnunum bi ara fotolarıda koyarım şöle düşünün en kötü ihtimal söker atarsınız ama şunu unutmayın 23 tl olmasına ragmen adamlar 5 yıl garanti verio ve korktugunuz baloncuk kabarma vs. olursa gidin değiştirin en kötüde söküp atın hevesinizi alana kadar kullanın sonucta 23 tl....
not: kesinlikle cander oto ile hiç bir bağlantı yoktur..
nedir bu cander otomotiv furyası diye merak ettim. randevu aldıktan sonra 23 karşılığında ön cam hariç komple 23 liraya yaptırdık. film çeken elemanlardan biri ile kanki oldum. sorduğum soru şuydu neden siz 23 liraya çekiyorsunuz karşıdaki ve diğer esnaflar 50 liraya çekiyor.. onlar cam filmi toptancısı oldugunu ve tüm türkiyeye dağıtklarını söylüyor. benden hemen sonra silivriden randevu almış bir amcam geldi audi siyle :) hatta ordayken yurt dısından gelen müşterilere bile cam filmi satıyolardı :) tabelalarında import & export yazıyordu.. adamlar arı gibi profesyonelce işlerini yapıyorlar... farklı tonlar sizin terciğiniz.. açığı koyusu farklı tonları var. size rezervasyon numarasını veriyim isteyen faydalansın: 0212 633 01 48
BENDE TAKTIRICAM AMA POLIS BAGLARSA..
quote:
Orijinalden alıntı: heartache
nedir bu cander otomotiv furyası diye merak ettim. randevu aldıktan sonra 23 karşılığında ön cam hariç komple 23 liraya yaptırdık. film çeken elemanlardan biri ile kanki oldum. sorduğum soru şuydu neden siz 23 liraya çekiyorsunuz karşıdaki ve diğer esnaflar 50 liraya çekiyor.. onlar cam filmi toptancısı oldugunu ve tüm türkiyeye dağıtklarını söylüyor. benden hemen sonra silivriden randevu almış bir amcam geldi audi siyle :) hatta ordayken yurt dısından gelen müşterilere bile cam filmi satıyolardı :) tabelalarında import & export yazıyordu.. adamlar arı gibi profesyonelce işlerini yapıyorlar... farklı tonlar sizin terciğiniz.. açığı koyusu farklı tonları var. size rezervasyon numarasını veriyim isteyen faydalansın: 0212 633 01 48
Arka cam filmini çeken eleman çok cana yakın, hemen muhabbete giriyor Siz yine iyi randevuyla gitmişsiniz. Arkadaşımla beraber randevusuz gittim ve 3 saatten fazla bekledik
sök gitsin bağlarsa 23 liranı çöpe atmış olursun :) sanırm yeni yasa ile artık yasak değil ama tam bilmiyorum..
bende yarın cander otoya gidip film çektircem bakalım anlattıgınız kadar varmı gerçi 23 liraya pek fazla bişey beklemiyorum ama fazla göze batacak hata olmasın yeter gidip te 300 lira vermekten iyidir bana göre ögrenci olarak:)
quote:
Orijinalden alıntı: civices
bende yarın cander otoya gidip film çektircem bakalım anlattıgınız kadar varmı gerçi 23 liraya pek fazla bişey beklemiyorum ama fazla göze batacak hata olmasın yeter gidip te 300 lira vermekten iyidir bana göre ögrenci olarak:)
Kaybedilecek birşey varsa, sadece 23 lira. Bu arada gitmişken bu linkide verinde, adamların gögsü kabarsın
bugün gittim ve 2 numaralı filmden yaptırdım adamlar 23 liraya gayet güzel ve başarılı bir işçilik yapıyorlar camları 4 gün açmamı ve herhangi bir sorunda getirebilecegimi söylediler siteden de bahsettim abi biz işimizi düzgün yapmaya çalışıyoruz onun için bütün müşterilerimiz memnun diyor.İşlem bittiğinde hava kararmmıştı pek fazla bakamadım filmlere yarın gündüz gözüyle bakıp detaylı bilgi veririm ilgilenen arkadaşlara
Ben en alışkanlığı dolayısıyla daha o akşam açtım sürücü camını.. Ön sağ camıda ertesi sabah açtım.. Arkalarda 3. gün açıldı. Malesef yazın sıcağında, klimasız bir araçta normal karşılamak lazım Herhangibir sorun olmadı ama, 4 gün kapalı tutabilme olanağınız varsa uyun
bende arka camlar ve ön sağ cam kilitnebiliyor o yüzden sanşlıyım :) bende el alışkanlıgı istemeden de olsa yarın açılır herhalde
Arkadaşlar son zamanlarda trafikte filmli araçalrın sayısı arttı, eskiden polis aracı bağlıyordu artık göz mü yumuyor?yada yasa mı değişti net bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: garajyunni
sök gitsin bağlarsa 23 liranı çöpe atmış olursun :) sanırm yeni yasa ile artık yasak değil ama tam bilmiyorum..
yasayı tam olarak bilen birileri var mıdır ? ben de yaptırmayı istiyorum ama aksi bir polise denk gelip uğraşmak istemiyorum ...
quote:
Orijinalden alıntı: storm_runner
quote:
Orijinalden alıntı: garajyunni
yasayı tam olarak bilen birileri var mıdır ? ben de yaptırmayı istiyorum ama aksi bir polise denk gelip uğraşmak istemiyorum ...
Yasa çok basit. Tamamen yasak!
250-300 vericksen Şirinevler'de işin erbabı H.O.C.(Hüseyin Oto Cam) var.Nette bulursun.
23 tl ye kelebek cama bile film çekmezler aklım almadı pek
Valla yanlış anlamayın ama kazıklanmaya alışmışsınız, bu fiyatlar komik geliyor size. Altı üstü siyah naylon arkadaşlar ya..