Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Yakası Cam filmi Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
21.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maslak oto sanayıde kuzenler oto. var biraz tuzlu ama işçilik ve malzeme iyi
  • merhaba barış bey,
    Bende arabama cam filmi taktırmak istiyorum,
    Şirinevlerde HOÇ oto cam filmine gitmeyi düşünüyorum.Sizin tavsiye edeceğiniz bir yer vbarmıdır.
  • HOÇ oto cam uzun süredir bu işi yapıyor. daha önce llumar solargard solarmaster kullandılar.
    ama şimdi ne kullanıyorlar bilmiyorum. 3m CS serisi llumar ATR serisi solargard HP serisi ya da solarmaster HP serisi ise kullandıkları malzeme gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.
    Şirinevler tarafında mı oturuyorsunuz?
  • BEN ÖZELİKLE BİR ŞEYİ BELİRTMEK İSTİYORUM KALİTELİ MALMIŞ DEĞİLMİŞ ORASINI BİLMEM BEN UYGUN BULDUM STEYŞİN ARACIMA 55 TL FİLMİ CANDER OTO AKSARAY'DA YAPTIRDIM... Evt film 40 tl uygulama yapan arkadaş eline sağlık gayet işini güzel yaptı fakat Yptırdığım film ön camda köşeden açılma yaptı yapmasıda gayet doğal birşey her zaman her şey çok iyi olacak diye bir şey yok...! her neyse işin sonunda 2 YIL GARANTİ VERİLDİ 29.11.2013 yani bugun filmi değiştirmeye gitiim ZONGULDAK ta oturuyorum durum gereği İSTANBULA gitmem gerekti gitmişken dedim nasıl olsa filmin garantisi var... DEĞİŞTİRİRLER dedim ama GARANTİ KAĞIDINI ALMAYI UNUTTUM VE DÜKKANA GİTTİĞİm de DURUMU İZAH ETTİM SÖYLEDİKLERİNİ AYNEN YAZIYORUM: 1: NE BİLELİM BURDA YAPTIRDIĞINI ( FİLMİ YAPARKEN KAYIT DEFTERİNE KAYDEDİLDİĞİNİ BİZZAT GÖRDÜM) 2:OTURUP MUHAPBET ETTİĞİM ve MEMLEKETTE İŞİNİ ŞÖYLE SAĞLAM BÖYLE SAĞLAM YAPIYO DEdiğim öve öve bitiremediğim firma yetkilerinin söylediği BİZ HERKESİ TANIMAK ZORUNDAMIYIZ ( AMACINIZ SADECE PARA KAZANMAK MIYDI BU İŞİ YAPARKEN ) 3:İşi yaptırana kadar ağa paşa sizsiniz SONRA SİZ KİMSİNİZ... ONLARA TEK KELİME SÖYLEDİM İŞİ YAPTIRIRKEN VERMİŞ OLDUĞUM ÜCRETİ GÜLE GÜLE HARCAYIN... SONUNa kadar helal olsun DEDİM neden Mİ ( İŞİ YAPAN ARKADŞIN EMEĞİNE LAFIM YOK TEKRAR SÖYLÜYORUM ELİNE KOLUNA SAĞLIK AMA MÜŞTERİ OLARAK HİÇ BİR DEĞERİNİZ YOK CANDER OTO KARŞISINDA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol6791 -- 3 Aralık 2013; 0:10:41 >

• UCUZUNDA Bİ SIKINTISI VAR DEMEK Kİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol6791 -- 3 Aralık 2013; 0:05:47 >
  • arkadaşlar Cam sökmeden sağlıklı bir şekilde kaplanabiliyor mu camlar ? Sonuçta dört cam otomatik sürekli açılıp kapanıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hc_tr

arkadaşlar Cam sökmeden sağlıklı bir şekilde kaplanabiliyor mu camlar ? Sonuçta dört cam otomatik sürekli açılıp kapanıyor ?

cam sökülerek daha iyi olur tabi ki.
    ama cam sökmeden de süper yapan ustalar var.
  • bariskaratas B kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım gidip baktım hocam bu sorunun cevabını arayan eminim ki bir çok arkadaşımız vardır onlar için söyleyeyim; doğru düzgün cam filmi için en az 250-300 lira verilmesi gerekiyor. Uzun ömürlü yani trafik veya muayeneden dolayı sökmek zorunda kalmamak için de koyu renk olmaması gerekiyor. Ben vazgeçtim belki başka bir zaman kararım değişir de film olayına girerim. Film yaptırsaydım ilk defa aracıma ekstradan ve orijinalinde olmayan bi şey yaptırmış olacaktım.
  • Selam arkadaslar. Beyaz 520 var bende. Istoc sonax yesil oto ile gorustum 400tl dediler amerikan ASWF marka kullaniyorlarmis. Bu marka ve burayi tavsiye edermisiniz? Bnm icin kaliteli olmasi onemli 400-500 tl verrbilirim...

• Istanbul fatihte oturuyorum tavsiye edebileceginiz yer var mi. Şimdiden teşekkür ederim...

Balat ziebarti aradim 550 tl dediler. Sizce ziebart mi sonax mi. Ziebart hangi subesi peki merter iyi diye duydum ama bilemicem marka kadar yepilan yerde cok onemli çünkü. ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eenn_eess -- 17 Temmuz 2014; 15:11:15 >
  • lütfen cevap...

• quote:

Orijinalden alıntı: eenn_eess

Istanbul fatihte oturuyorum tavsiye edebileceginiz yer var mi. Şimdiden teşekkür ederim...

Balat ziebarti aradim 550 tl dediler. Sizce ziebart mi sonax mi. Ziebart hangi subesi peki merter iyi diye duydum ama bilemicem marka kadar yepilan yerde cok onemli çünkü. ...

550TL araç filmine vermek kusura bakmayın sadece "AHMAHLIK" olur. Tarlabaşı beyoğlunda trt1 binasının az gerisinde Europlaze otelin yanında Scub Nur OTO aksesuar var. 50Tl 100TL 150TL 200Tl arası kalite farklılıkları film fiyatları değişiyor. Senin 550 TLlik dediğin filmin daha iyisini çekiyorlar 200 TL ye kalitelerine gelince; Kalitemi dedin? Hepsi KORE MALI. ziebarti yada sonax hepsi aynı ürünü kullanıyor. Sadece marka oldukları için +300 tl geçiriyorlar.
    ulaşım hakkında bilgi almak istiyorsan kötürüm bi tanıtım siteleri mevcut. www. camfilmicekilir . com
    Arabama yaptırdım tanıdık önermişti. Otur çayını iç 1 saat içinde camlar sökülmeden garantili filmini yapsınlar. Siteden tavsiye etti dersen özel incelik gösterirler :P

• yeni araba aldım arka camlara taktırmayı düşünüyorum bende cam filmi taktırmak yasak biliyorum amam onun böyle en açık olanından bi bakar mısınız sizde bu cam filmini taktırsam ceza yermiyim sizce ?cam filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecmfdn

yeni araba aldım arka camlara taktırmayı düşünüyorum bende cam filmi taktırmak yasak biliyorum amam onun böyle en açık olanından bi bakar mısınız sizde bu cam filmini taktırsam ceza yermiyim sizce ?cam filmi

senin şansına ve polis ile o anki ilişkine bağlı.
    biz de araca sonradan takılan her şey ( teyp bile) tadilat projesi onaylanıp yapılmalı.
    yoksa ceza yersin.
    ama ben 15 yıldır henüz cam filmden ceza yemedim. ama yaptırdığın hafta bile yiyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskaratas -- 19 Eylül 2014; 14:02:04 >
  • Açık yaptırırsan yani 1 numara yaptırırsan bişey demezler birde aile arabasıysa tabi. ama 2 veya daha koyu yaptırırsan geçmiş olsun şimdiden.
    Ama arka yan camlara yaptırırsan sorun olmaz.
  • artık yapmıyorlarmış...
  • Gmcfilm'i de önerebilirim Camfilmi ve seramik kaplamada oldukça iyiler denemenizde fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.