Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Yakası Cam filmi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
21.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum fakat gidipde ziebart'da vs bu tarz yerlerde 500-600 Tl ödemekde istemiyorum daha uygun fiyatlara cam filmi yaptırabilceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz?
    İnternette 50 Tl'ye cam filmi diye ilanlar dolaşıyor fakat kalitesi nasıldır bilmiyorum.

Bazı filmler çok kısa sürede solma,atma vs yapabiliyormuş ve ne kadar doğru bilmiyorum fakat cam filmi çok kalitesiz olduğunda aracın dışından içi nasıl gözükmüyorsa içerindede dışarısı doğru düzgün gözükmüyormuş.

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Cam filminde bir sürü filmler dönüyor kimisi kaliteli diye kalitesiz filmlerde kullanabliyor burda kalite nedir
    çizilmez olması vede ultraviyele zararlı güneş ışınlarından koruması

5 Sene garantili Film Uygulamasını İstanbul Garajda yaptırabiilirsin Ön cam hariç 300 TL ön cam dahil 400 TL ye uygulama yaptırabilirsiniz

Adres Yenibosna Çobançeşmede
  • Merhaba Omer Bey,

Nerede oldugunuz soyleyin. guvenirlir ve uygun fiyatli bir yer soyleyeyim size.

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar yakın zamanda aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum fakat gidipde ziebart'da vs bu tarz yerlerde 500-600 Tl ödemekde istemiyorum daha uygun fiyatlara cam filmi yaptırabilceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz?
    İnternette 50 Tl'ye cam filmi diye ilanlar dolaşıyor fakat kalitesi nasıldır bilmiyorum.

Bazı filmler çok kısa sürede solma,atma vs yapabiliyormuş ve ne kadar doğru bilmiyorum fakat cam filmi çok kalitesiz olduğunda aracın dışından içi nasıl gözükmüyorsa içerindede dışarısı doğru düzgün gözükmüyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

Merhaba Omer Bey,

Nerede oldugunuz soyleyin. guvenirlir ve uygun fiyatli bir yer soyleyeyim size.

quote:

Arkadaşlar yakın zamanda aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum fakat gidipde ziebart'da vs bu tarz yerlerde 500-600 Tl ödemekde istemiyorum daha uygun fiyatlara cam filmi yaptırabilceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz?

İstanbul Avrupa Yakası Fatih'deyim.

• bahcelievler de semcar var
    hem film konusunda hem boya karouma hem de kaput filmi konusunda
    cok tecrubeliler

seref beyle gorusebilirsiniz:
    05323648517
  • Aksarayda cander oto aksesuar var. 23 liraya komple çekiyorlar. Bir arkadaşıma çektirdik ucuz diye. Gayet memnun kaldı. Çizilmiyor falan güzel bişey yani. Sıkıldığınız zaman sökün atın 23 lira o kadarda çok bir miktar değil. Denemenizi tavsiye ederim. Aksaray polis karakolunun sokağında.
  • 23 liralık film yaptırıp gozlerinizi bozmayın.
    ucuz gunes gozlugu kullanmak gibi bir sey.

eyupte de mar oto var
    ercan veya omer beyle gorusun orda
    boya koruma bolumunde

0212-417 29 29
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi tavsiye (istanbul)
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BARISKARATAŞ anadolu yakasında uygun fiyatlı bildiğiniz yerler varmıdır? ucuza öle 300-400lük değil.

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uazro

Aksarayda cander oto aksesuar var. 23 liraya komple çekiyorlar. Bir arkadaşıma çektirdik ucuz diye. Gayet memnun kaldı. Çizilmiyor falan güzel bişey yani. Sıkıldığınız zaman sökün atın 23 lira o kadarda çok bir miktar değil. Denemenizi tavsiye ederim. Aksaray polis karakolunun sokağında.

Sırf denemelik bile yaptırırımda 23 liraya arabayı kaplicak alüminyum folyo bile vermezler adama cidden çok ucuz bir rakam.

Ben kapıları vs söktürmeden yaptırmak istiyorum bu şekilde mümkünmü acaba?Birde ben 100 lira civarında bişeyler yaptırım diyorum hani 1-2 sene güzel güzel dayansın diye.

Birde o 23 liralık filmde içeriden dışarısı ne derece net gözüküyor?Bi sorun yaşıyormu arkadaşınız?

@bariskaratas

Baris bey filmlerin fiyatları hakkında bi bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 3 Ekim 2009; 0:53:20 >

• hangi semttesiniz.
    uygun olarak pendik te, bostancı da filan var
    nereye yakınsanız orayı soyleyeyim.

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

BARISKARATAŞ anadolu yakasında uygun fiyatlı bildiğiniz yerler varmıdır? ucuza öle 300-400lük değil.

şimdiden teşekkürler
  • 23 liraya işçilik mi olur ya
    bi vida sökmeye 20 lira alıyor millet

benim tavsiye ettiğim yerler film olarak en iyisini kullanan ve işçilik konusunda çok tecrübeli olan yerler
    fiyatlar da 200-300 arasında

15 yıldan fazladır solarmaster ve llumar sattım. zaten dogru durust 3 film markası var.
    solarmaster soalrgard ve llumar

diğer hiç bir oto bakım ve korumacıların filmleri kendilerine ait deil. bu firmalaradn ya da diger uzak dogu ürünü firmalarından kullanıyorlar.

quote:

Sırf denemelik bile yaptırırımda 23 liraya arabayı kaplicak alüminyum folyo bile vermezler adama cidden çok ucuz bir rakam.

Ben kapıları vs söktürmeden yaptırmak istiyorum bu şekilde mümkünmü acaba?Birde ben 100 lira civarında bişeyler yaptırım diyorum hani 1-2 sene güzel güzel dayansın diye.

Birde o 23 liralık filmde içeriden dışarısı ne derece net gözüküyor?Bi sorun yaşıyormu arkadaşınız?

@bariskaratas

• quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

23 liraya işçilik mi olur ya
    bi vida sökmeye 20 lira alıyor millet

benim tavsiye ettiğim yerler film olarak en iyisini kullanan ve işçilik konusunda çok tecrübeli olan yerler
    fiyatlar da 200-300 arasında

15 yıldan fazladır solarmaster ve llumar sattım. zaten dogru durust 3 film markası var.
    solarmaster soalrgard ve llumar

diğer hiç bir oto bakım ve korumacıların filmleri kendilerine ait deil. bu firmalaradn ya da diger uzak dogu ürünü firmalarından kullanıyorlar.

quote:

@bariskaratas

Açıkcası 300 tl verdikten sonra biraz koyup ziebart'da vs yaptırabilirim biraz daha uygun fiyatlı orta kalitede bişeyler arıyorum ben.Birde kapılar sökülüyormu cam filmi yaptırırken bunu öğrenemedim hala?

• Cam filmi konusu çok detaylı bir iş görülmesede birincisi göz sağlığı ikincisi güneşin zararlı ulv ışınları, üçüncüsü görüntü bozukluğu dördüncüsüde kapıları söktürüp yaptırırsanız aracın döşemelerinde ses gelme gibi handikapları wardır .

Ucuz olan cam filmleri hem ulv lerden koruyamamakta hemde zaman içerisinde güneşten rengi solup çizilme riski yaşatmaktadır. Barış arkadaşımızın dediği gibi solarmaster ve solargard marka cam filmleri bu işte iyi markalardır ama şöyle bişi Bildiğiniz Lummar cam filmini çekiyoruz deyip 3. kalite film kullanıldığında gene aynı sorunlar ortaya çıkmaktadır .

En önemliside bana göre aracın camlarını söküp montaj yaptırdığınız zaman kapı pandizotlarında gelen abuk subuk seslerdir adamın sinirini bozuyor ki herkeste bu hastalık war sese karşı

Ön cama da Film uygulaması yaptırırken Bu işin filmi özeldir ön cam filmi diye adlandırılıyor en açık renktir aracımızın içi siyah renkse yan camlar 2 numara en ön de 1 numara süper ötesi bir kullanım kolaylığı sağlıyor wede insanı yormuyor hem polisten yana hemde görüş açısı olarak

Bir de ön cama uygulama yaparken Ön cama sıkılan fazla sıwının torpidodan aşağı gittikten sonra içerdeki elektronik aksamlara zarar werme riski war bunuda göz ardı etmek lazım wede işi prof kişilere yaptırmak bence şarttır

Biz garajımızda 5 sene garantili Amerikan cam filmi kullanıyoruz bu uygulamayı 300 Tl ön cam dahil 400 Tl ye yapıyoruz dilerseniz yardımcı oluruz dediğim gibi tek parça artı kapıları sökmeden

web sitemizden konu ile alakalı birimler tarafınıza yardımcı olacaktır..

• Zaten pandizotları kesinlikle söktürmeyi düşünmüyorum bedava dahi yapsalar söktürmem kapılarımı bi kere servisde ön sağ kapıdan ses geliyor diye söktürmüştüm o ses gitti aynı kapıdan başka ses geliyor neyseki ufak bişeyde 10.000 bakımını bekliyorum yaptırmak için tövbe bir daha kapı söktürmem kolay kolay.

Açıkcası yaptırmışken iyisini yaptırmak isterim tabiki ama ön cama kesinlikle düşünmüyorum aracın içi zaten siyah olduğu için yan camlara 2 numara yaptırma fikri var aklımda.Önümüzdeki günlerde beklediğim bir miktar para var eğer olurda o para elime geçerse aracımın film uygulamasını sizde yaptırabilirim.

Herhalde bi indirimde yaparsınız dh hatrına

Açık adresinizle beraber birde kullandığınız filmin markasını öğrenebilir miyim?

• Omerf'e katılıyorum.. buranın hatrına bir fiyat verirse ben de yaptıracagım..
  • Uygulamada kullanmış olduğumuz filmler SABANCI tarafından ithalatı yapılan Amerikan Solar Gard Firmasının ürünleridir

Fiyat olarak DH Dostlarımıza 250 TL ye yaparız uygulamayı Yanlızca randevu ile çalışıyoruz zaman konusunda sıkıntı yaratmak istemeyiz siz değerli dostlarımıza . Herbirinizide garajımıza bekleriz.

adresimiz ÇOBANÇEŞME MAH. KALENDER SOK. ACAR SAN.İŞ MRK. NO:25 GİRİŞ KAT BAHÇELİVLER / İSTANBUL 0212 5528097-98 FAKS:0212 5528092www.istanbulgaraj.com info@istanbulgaraj.com istanbulgaraj.net

Çobançeşme Adli tıp kurumunun karşı sokağından girdiğinizde orta kısımda yani 200 mt gittikten sonra solda Nissan Kuzey Serwisinin Yanındayız bekleriz..

• Arkadaşlar kimsenin işini baltalamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Bahsettiğim Cander otoda kendime de film çektirdim. Sebebi sadece hevestir, başka birşey değil.
    Bilmem kaç milimetrelik siyah naylona 300 400 lira verecek insan olmadığım için 23 liraya yaptırdım.

Öncelikle kapılar falan kesinlikle sökülmüyor, ilk film cam üzerine koyuluyor ölçüsüne göre kesilip ısıtılarak camın şeklini alması sağlanıyor, sonra içeriden yapıştırılıp kurumaya bırakılıyor.

Gördüğüm kadarıyla cam filmleri büyük kolilerle toplu olarak alınmakta. Elbette uzak doğu ülkelerinden geliyor bunlar. llumar kadar kaliteli olmasını beklemek saçmalıktır.

Aksaray'da, yani bahsettiğim yerde, dükkanlar karşılıklı olarak bu işi yapıyor ve sokağa girer girmez şu tabelaları görüyorsunuz:

"KOMPLE CAM FİLMİ 50 LİRA"

Uygulama yaptılan yerde beklerken inanılmaz bir akın olduğunu görüyorsunuz. İki kere gitim, ikisinde de aynı manzara vardı. Film çektirmek için saatlerce bekleyenler bile vardı. İş yeri sahibiyle biraz ayaküstü konuşma fırsatım oldu. "Burada herkes 50 liraya film çekiyor. Ben 23 liraya çektiğim film ile hem sürümden, hemde maliyet bakımından onlardan daha çok kazanıyorum." dedi. Haklıydı da, çünkü karşılıklı iki dükkan var ve aynı işlemi yarı yarıya daha ucuza yaptırabilme fırsatı var.

Günde ortalama 20 arabaya kadar film çekiliyor, film çeken arkadaşlarda neredeyse profesyonel olmuşlar işinde.

Ayrıca cam filmi için 100 150 lira verdiğiniz yerler emin olun bundan daha kaliteli değil.

"solarmaster soalrgard ve llumar" gibi markalar elbette parasını hak edecek nitelikte kalite sunmakta.

Dediğim gibi sadece denemek amaçlı gidip yaptırılabilir.

Bu arada, kendim satıcısı olsam bu kadar reklamını yapmazdım ya

Aracımı ve filmleri merak edenlere her zaman kapım açıktır, İstanbul Küçükçekmecede ikamet etmekteyim. Yolunuz düştüğünde gelip görebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Kesinlikle uzun vadede itimat edilecek bir uygulama değil, ama ucuz fiyatı cezbediyor.

• omer bey ziebart veya sonax markali film yok. bunlarda solargard veya solarmaster dan aliyorlar filmleri.
    hatta cok daha farkli yerlerden alan bayileri de var uyaniklik yapip. ama bi uskudar ziebat maltepe ziebart merter ziebart maltepe sonax bostanci sonax vs. bunlara guvenebilirsiniz.

istanbulgaraj dan arkadasta hakli. daha onceden de yazdim.
    solarmasterin HP veya ARC, solargar HP ve llumar ATR veya ARC kodlu fimleri disindakileri yaptirmayin.
    on cam icin de %35 lik en az yaptirin. hatta %60-70 oraninda cok acik olan ve isigi cok daha fazla kesen
    IR filmleri kullanmanizi tavsiye ederim on cam icin.
    nerdeyse seffaf ama isiyi %50-60 kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedicivalvole

Uygulamada kullanmış olduğumuz filmler SABANCI tarafından ithalatı yapılan Amerikan Solar Gard Firmasının ürünleridir

Fiyat olarak DH Dostlarımıza 250 TL ye yaparız uygulamayı Yanlızca randevu ile çalışıyoruz zaman konusunda sıkıntı yaratmak istemeyiz siz değerli dostlarımıza . Herbirinizide garajımıza bekleriz.

adresimiz ÇOBANÇEŞME MAH. KALENDER SOK. ACAR SAN.İŞ MRK. NO:25 GİRİŞ KAT BAHÇELİVLER / İSTANBUL 0212 5528097-98 FAKS:0212 5528092www.istanbulgaraj.com info@istanbulgaraj.com istanbulgaraj.net

Çobançeşme Adli tıp kurumunun karşı sokağından girdiğinizde orta kısımda yani 200 mt gittikten sonra solda Nissan Kuzey Serwisinin Yanındayız bekleriz..

Herkese verdiği cevaplar için çok teşekkür ederim.

Dediğim gibi önümüzdeki günlerde para elime geçerse arayıp randevu alırım ama telefonda söylerim ben donanımhaber'den fiyat ona göre olsun diye

Hatta isminizi söylerseniz direk sizi isterim telefonda en olmadı

@uazro

Aslında denemelik yaptırcak olsam gözümü karartır yaptırırım fakat aracımı en azından 4-5 yıl daha kullanacağım ve kaliteli ömürlük bi film olsun istiyorum bi defaya mahsus paraya kıyıp yaptırcaz gibi duruyor.

Benim tek korkum camlarda çizilme olması filmlerde atmalar,kabarcıklar vb şeyler.Birde içeriden dışarıyı net görebilmekde benim için önemli o yüzden iyi bişey olsun istiyorum.

Bu cam filmlerinin koyuluk yüzdesi hakkında pek bir bilgim yok ön cama şuan bişey düşünmüyorum fakat diğer kalan camlara orta koyulukda genelde "2 numara" diye tabir edilen koyulukta film yaptırma düşüncesi var aklımda.

Bakalım ne zamandır niyetliyim inş en kısa zamanda yaptırırım ve yaptırcak olursam istanbul garaja gideceğim büyük ihtimalle.

• eger cok koyu olmasin istiyorsaniz hp 25 ch yaptirin solarmasterin

normal oranlar %5 %20 ve %35 tir
    %35 acik olan(isik gecirme orani)
    bunlarin %15 %50 %60 %70 olanlari var ama piyasada herkeste bulamazsiniz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.