Bildirim
İstanbul aydın üniversitesi Bilgisayar programcılığı iö ing
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: chatlak11542
beyler başlıktaki gibi iaü bil prog. ingilizce iö kazandım okulda okuyanlardan bilgi alabilirmiyim internette araştırdım abuk subuk yazılar vardı hazırlık kitapları ne kadardır okul eğitimi nasıldır hocalar ilgilimidir yani benim bölümümdekiler .vs vs.
Bilgi alabildin mi kardeş? -
Yok malesef bir bilginiz varsa hala yardıma açığım -
quote:
Orijinalden alıntı: chatlak11542
beyler başlıktaki gibi iaü bil prog. ingilizce iö kazandım okulda okuyanlardan bilgi alabilirmiyim internette araştırdım abuk subuk yazılar vardı hazırlık kitapları ne kadardır okul eğitimi nasıldır hocalar ilgilimidir yani benim bölümümdekiler .vs vs.
Bende aynı bölümü yazıcam nasıl eğitimi falan ? konu hort :d -
Kardesim ben yerlestim iau de hazirlik bitti bu sene simdiden soyleyeyim 560 lira toefl parasi vericeksin 180 dolar dahada yukselebilir yani kitap paralari 350 lira para tuzegi bir okul egitimi iyi ortami iyi egitimi calisirsan iyi hocalarla aran iyi olursa kardesim istersen ozelden numara ver soracagin varsa konusalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mezun oldunmu şuan ne iş yapıyorsun okulu tavsiye edermisin? -
Okulum bir sene uzadi.Tavsiye etmiyorum daha iyi bir eğitim veren okulu tercih edebilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cevap verdiğin için çok teşekkürler aklımda birsürü soru var en iyisi maddeler halinde yazıyım da seni yormayayım
1-tavsiye etmemendeki en büyük sebepler neler?
2-okulun eğitimi nasıl zormu ? bişeyler öğretiyormu ?
3-hocalar öğrencilerle ilgileniyormu? Öğrenciler dersle ilgileniyormu kısaca sınıf ortamı nasıl
3-bilgisayar laboratuvarlarının kalitesi nasıl
4-sınıfların öğrenci sayısı kaç?
5-burslular burssuzlarla berabermi okuyor?
6 hazırlık ortamı falan nasıldı ve sana faydası oldumu
7-bilg prog. İng eğitim veren tek üni burası ondan dikkatimi çekti sen tekrar tercih yapsan hangi üni seçerdin hangisini önerirsin
Şimdilik bukadar cevap verirsen bana çok büyük iyilik yaparsın tercih haftasındayım çok kararsızım mezunada kalabilirim şimdiden çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2- okulun eğitimi zor evet ve gecmen içinde hocalarla aranin iyi olmasi gerekiyor böyle bir muhabbet var okulda çok iğrenc bir olay ögretme kisminda basic programlama dillerinin üstünden geciyorlar ama hiçbir yarari olmuyor önemli olan yeni teknoloji
3-Kalitesi programcilik okuyanlara kötü bilgisayar veriyorlar hep bir teknik ariza var zaten ama grafik okuyorsan mac bilgisayarlardasin sadece web dersinde 1 donem mac sinifina gectik öğrenciler onlar için birer müsteri ayrica ingilizce eğitimi sadece ilk dönem oluyor baslangicta sonrasi full türkce isliyor nedeni ise ogrencilerin anlamamasiymis.
4- ilk basladiğimda 2 section ve 25 er kisi falan vardi okuyanlarin yarisindan fazlasi ya birakti yada baska okula gecti 10 kisi kaldik.
5-evet
6-Evet hazirlik eğitimi eger ilgilenirsen biraz güzel geciyor iyi öğreniyorsun benim zamanimda final sinavi toefl di hala öylemi bilmiyorum ama toefl ücretini ödüyorsun baya iyi bi fiyatti.
7- puanin ne bilmiyorum ama aydin arel gibi özeller değilde daha iyi bir özel okul olabilir kadrosu kesinlikle kotü ingilizce eğitimi için zaten seçme sadece ilk dönem oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Özelden ver telefonunu konusalim istersen yardimci olmaya calisirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladığım kadarıyla aydını tercih etmeyin diyorsunuz peki kültür yada arel hakkında bilginiz var mı -
istanbul ve marmarada yazabilirim hem uzaktalar hemde dersleri teorik olarak daha fazla olduğun için yazmama taraftarımı bir yardımcı olabilirseniz iyi olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X