Şimdi Ara

İstanbul Bahçelievlere Yakın Dershane Tavsiyesi 2019-2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
10.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mezuna kaldim bahçelievler civarında dershane bakıyorum, Bakırköy de final ugur vs. baktim ama suanlik güneşlikde ki fen bilimleri ni düşünüyorum, fikri olan tanıdıkları bu dershanelerde eğitim gören kisiler yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Ağustos 2019; 17:2:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• medicananin orada final vip var ya oraya sakın gitmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran

medicananin orada final vip var ya oraya sakın gitmek
    Neyi oneririsin?

• Kardeşim bu sene sınava girdi. 1,5 sene Çözüm VIP Bakırköy'e gitti. Mart ayında dershane iflas etti ve mart-haziran arası için verdiğimiz para boşa gitti. MEB tarafında şikayet sürecimiz devam ediyor. Çözüm VIP kapandıktan sonra dershane araştırdık. Bakırköy Sevinç ve adını hatırlamadığım bir dershaneyle görüştük. Geri kalan zaman için yüksek fiyatlar istenince hem düşük maliyetli hem de eve yakın olduğu için Soğanlı Final'e göndererek seneyi tamamladık. Kardeşim Marmara İşletme'yi kazandı.

Tecrübelerime dayanarak Final,Uğur,Birey,Murat gibi bilinen dershanelerin Bakırköy,Şirinevler gibi merkezi yerlerdeki şubelerini araştır derim. Final ve Uğur sınav sisteminden biraz uzak ve ezber eğitim veriyor diye biliyorum. Fen Bilimleri düşünüyorsan Bakırköy veya Şirinevler'de ki şubeleri varsa git görüş. Ders saati,etütler,kaynak kitaplarını sor öğren.

Uzun yazmamın nedeni dershane işi yüzünden kardeşimin senesi heba oluyordu; senin başına aynı veya benzer durumlar gelmesin. O yüzden internetten araştır,gidenlerin yorumlarını oku, ona göre karar ver. Hakkında hayırlısı olsun.

• Şirinevler veya Bakırköy Kazananlar ÖÖK

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms2947

Kardeşim bu sene sınava girdi. 1,5 sene Çözüm VIP Bakırköy'e gitti. Mart ayında dershane iflas etti ve mart-haziran arası için verdiğimiz para boşa gitti. MEB tarafında şikayet sürecimiz devam ediyor. Çözüm VIP kapandıktan sonra dershane araştırdık. Bakırköy Sevinç ve adını hatırlamadığım bir dershaneyle görüştük. Geri kalan zaman için yüksek fiyatlar istenince hem düşük maliyetli hem de eve yakın olduğu için Soğanlı Final'e göndererek seneyi tamamladık. Kardeşim Marmara İşletme'yi kazandı.

Tecrübelerime dayanarak Final,Uğur,Birey,Murat gibi bilinen dershanelerin Bakırköy,Şirinevler gibi merkezi yerlerdeki şubelerini araştır derim. Final ve Uğur sınav sisteminden biraz uzak ve ezber eğitim veriyor diye biliyorum. Fen Bilimleri düşünüyorsan Bakırköy veya Şirinevler'de ki şubeleri varsa git görüş. Ders saati,etütler,kaynak kitaplarını sor öğren.

Uzun yazmamın nedeni dershane işi yüzünden kardeşimin senesi heba oluyordu; senin başına aynı veya benzer durumlar gelmesin. O yüzden internetten araştır,gidenlerin yorumlarını oku, ona göre karar ver. Hakkında hayırlısı olsun.
    Öncelikle onemseyip uzun yazdığın için ayriyeten teşekkür ederim.
    Bakırköydeki Ugur ve finale uğradık çok tatmin etmedi ikisi de.
    fen bilimlerinin Şirinevler subesine uğradık konuştuk zaten güneşli nin yan subesiyimis sahipleri aynı kisi ogretmenlerin de çoğu ayniymis net bir kararım yok ama fen bilimleri guzel gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkseid09

Şirinevler veya Bakırköy Kazananlar ÖÖK
    😀 ne demek istediğini tam anlayamasam da , yapıcak bir sey yok el mahkum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Ekspertiz Tavsiyesi 2020
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ernydmr E kullanıcısına yanıt
    Kazananlar özel öğretim kursu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ++++

• Bakırköy final varken hala düşünen var mı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finale gitme, kaynakları aşırı kötü yanlış soru dolu; denemeler kaynaklardan da kötü

• Ben kocasinandaki fen bilimlerine gidiyorum gayet güzel güneşliyle aynı kişi sahibi zaten geçen yıl güneşliden 3k çıkmış o kadar biliyorum kardeşim şimdiden h.o

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.