Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün maçı izlerken Visca'nın formu dikkatimi çekti, yerlerdeydi maç boyunca. Avcı da inatla çıkarmamak adına savaş verdi. 10 kişi oynadığı bir maç oldu Başakşehir'in Visca yüzünden buna rağmen 2-0'dan dönüp 3-3 bitirmeyi başardı. Takımın uyumu başta kötüydü ancak 2-0'a güzel reaksiyon verip hataları en aza indirdiler.

Ben bunu biraz da Brugge'a bağlıyorum, kadrosu çok genç başlangıçta bu kadar dinamik başlayıp üstünlük kurmaları doğaldı. Başakşehir ilerleyen dakikalarda fizik düştüğünde tecrübesiyle bu işi kafa kafaya çevirdi. Dün akşam D. Bonaventure'ye bir göz gezdireyim dedim inanılmaz yetenekli ve 1 Milyon €'ya transfer edilmiş bir servet olduğunu gördüm. Onun olduğu kanattan çok etkili oldular zaman zaman çok beğendim.

Zorya'dan alınmış kendisi belki kıyası burası olamaz ama Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir de dahil olduğu için söylemek istedim saçma sapan oyunculara boş para vereceklerine bu oyuncuları, bu maliyetle neden almıyorlar merak ediyorum.

Elia transferi de takıma çok güzel şeyler katacaktır bu arada sözüm kesinlikle ona değil. Elia kendisini kanıtlamış bir oyuncudur benim gözümde dün maçta gayet iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Beter olun.

Olmadılar. Sizi görücez bu akşam. İnş. österduns v.2 olmaz...
  • Başakşehire helal olsun. Haftaya maçtan önce kombinemi alıyorum, stadlarına yakın oturuyorum zaten. Bu sene seyir zevki yüksek maçlar olacak belli oldu, 150 liraya sezon boyunca

Maça gelirsek ilk 25 dk hem uyum sorunu hemde çok heyecan yaptılar bence. Başakşehirle alakası olmayan çok fazla ve basit pas hataları yaptılar. Sonra oyunun akışına odaklanıp heyecanları gitti ve gerçek başakşehir ortaya çıktı. Bu maçı başakşehir 4-2 alsa kimse hak etmedi diyemezdi. Adamların golleri ultra beleş oldu. Gökhan inlerin saçma sapan gereksiz faul'u + volkan babacana yakışmayan firikik golü ile beraberliği zoraki yakaladılar. İstanbulda süpriz olmazsa başakşehir yine ayakları titreyerek başlamazsa show yapabilir. Dünkü oyunla play off u hakettiler bence. Play off da eleneceklerse de arsenal falan gelsin güzel futbol izleyip avrupa liginden devam edelim derim ben. Ama dünkü futbol ve kura şansı ile şampiyonlar ligi grupları hiçte hayal değil...

• Fenerbahçe dan alışkanlık oldu gider gene Arsenal i çekerler

Başakşehir gerçekten sağlam oynadı goller iyiydi.

Kalecimizin böyle bir zaafı olması ve zaafını milli takımda bile ortaya çıkmaması gerçekten çok düşük bir ihtimal idi ve gerçek oldu. Hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun cok iyi mucadele etti basaksehir galibiyeti hak etmislerdi. Insallah ikinci macta istedigi skoru alirlar

• Takdire şayan bir futbol vardı malesef 2 serbest vuruşu golü üzdü umarım burdaki maçta yenip bir üst tura çıkıcaz.
  • Haklısın hocam, bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: diyecekmisin34

Haklısın hocam, bakıyorum

Teşekkürler, hocam.
  • Efsane top oynadık ama Volkan'ın amatörce kurduğu barajdan heriflere 2 gol hediye ettik.Visca rezaletti ama en azından asist yaptı umarım rovanşta böyle olmaz.2. Maç için İstanbul'a erken dönebilirsem batı üstte yerimi alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Beter olun.

Olmadılar. Sizi görücez bu akşam. İnş. österduns v.2 olmaz...

Olmadı.
  • okan saraçoğlu en yakın arkadaşım kıymetini bil başakşehir

• Başakşehir 1-0 Erokspor Gol:Hakan Özmert 65'

• Avcı çok yanlış yapıyor. yeni cengiz ünderler bulacağına gidip 30'luk adamlara dağıttı parayı. oysa çok iyi bir ortam var baskı yok stres yok para var bu ortam da bir çok genç oyuncu yetiştirilebilirdi avcı ne yaptı gidip clichy,gökhan inler falan çer çöpe dağıttı parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Avcı çok yanlış yapıyor. yeni cengiz ünderler bulacağına gidip 30'luk adamlara dağıttı parayı. oysa çok iyi bir ortam var baskı yok stres yok para var bu ortam da bir çok genç oyuncu yetiştirilebilirdi avcı ne yaptı gidip clichy,gökhan inler falan çer çöpe dağıttı parayı.

Bende böyle düşünüyorum. Taraftar baskıları yok. Yeni cengizler keşfedip yatırım yapmalıydılar. Tamam ajax gibi takımın hepsini çocuk yapın demiyorum. Ama iskeleti bozmadan(emre mossoro visca vs.) ilk 11'e 2, rotasyon2 2 tane genç oyuncuyu monte etmeye çalışabilirlerdi.

Ama haklarına da vermek lazım. Tam f/p takımı ve makina gibi takım oluşturmuş abdullah avcı ve göksel gümüşdağ. GS başakşehirden belki 5 kat fazla harcıyor. Sonuç başakşehirin çeyreği etmiyor. GS den 2.2m alan chedjou bile başakşehire 900 bine anlaşmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Avcı çok yanlış yapıyor. yeni cengiz ünderler bulacağına gidip 30'luk adamlara dağıttı parayı. oysa çok iyi bir ortam var baskı yok stres yok para var bu ortam da bir çok genç oyuncu yetiştirilebilirdi avcı ne yaptı gidip clichy,gökhan inler falan çer çöpe dağıttı parayı.

Bende böyle düşünüyorum. Taraftar baskıları yok. Yeni cengizler keşfedip yatırım yapmalıydılar. Tamam ajax gibi takımın hepsini çocuk yapın demiyorum. Ama iskeleti bozmadan(emre mossoro visca vs.) ilk 11'e 2, rotasyon2 2 tane genç oyuncuyu monte etmeye çalışabilirlerdi.

Ama haklarına da vermek lazım. Tam f/p takımı ve makina gibi takım oluşturmuş abdullah avcı ve göksel gümüşdağ. GS başakşehirden belki 5 kat fazla harcıyor. Sonuç başakşehirin çeyreği etmiyor. GS den 2.2m alan chedjou bile başakşehire 900 bine anlaşmış.

Hocam ikiniz de haklısınız ama şu an takımın iskeletinden ziyade kaleci haric baya bi değişiklik oldu as ve yedek kadrodan, e bu değişikliği de gençlerle yapamazdı, o büyük risktir, şimdi yeni ilk 11 kuruluyor, ve bu 11 inşallah oturcak bu sene, öyle olursa gelecek sezon başına ilk 11 e 1,2 tane yedeğe 2,3 tane genç alırlar, oynatıp patlatmak, yatırım yapmak adına

• BAŞAKŞEHİR'DEN KOMBİNE REKORU 28 Temmuz 2017 - 23:07http://www.ntvspor.net/...597b999aed4ea02a10fc409a
    Medipol Başakşehir, yeni sezon öncesi kombineleri satışa çıkardı. Kulüp tarihinde, ilk kez iki blok için satışa çıkarılan kombinelerin tamamı satıldı.
    Medipol Başakşehir'de yeni sezon öncesi kombine biletlere olan büyük ilgi yüzleri güldürdü.
    Güçlendirdiği kadrosuyla Süper Lig'de yeni sezonda da iddialı ekiplerden biri olması beklenen ve UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika ekibi Club Brugge önünde ilk maçı deplasmanda 3-3 berabere tamamlayarak avantaj elde eden Medipol Başakşehir'in, kombine biletlerine futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın batı üst ve batı alt tribünleri için satışa sunulan tüm kombinelerin tükendiği duyuruldu. Kombine satışlarında 5 bin rakamının aşıldığı, ilginin ise devam ettiği aktarıldı.

Medipol Başakşehir, geçen sezon lig başlarken bin 200, yapılan çeşitli kampanyalarla birlikte tüm sezonda ise 3 bin 800 kombine satışı yapabilmişti.

• Mert Günok, Başakşehir ile imzalıyor

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Mert Günok, Başakşehir ile imzalayacak.
    Galatasaray ile adı geçen hatta bu hafta İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı iddia edilen Mert Günok, Başakşehir ile anlaşma sağladı.

Kaynak: Bein Sport

Başakşehir'de yedek kaleci UFUK CEYLAN takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kulüpten ayrıldı.
  • Başakşehir potansiyelli kulüp. 2. olup itibar olarak iyi konuma geldiler. 4 büyüklerden rahatlıkla oyuncu alabiliyorlar, çünkü ezeli rekabetleri yok. Ama ben de tüm paranın ligdeki oyunculara veya yaşı geçmiş harcanmasını yanlış buluyorum. Başakşehir biraz scouting'e yatırım yapıp Portovari girişimlerle ekonomi yapıp dev bir kulüp olabilirdi ama bu fırsatı şimdilik tepti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyecekmisin34

BAŞAKŞEHİR'DEN KOMBİNE REKORU 28 Temmuz 2017 - 23:07http://www.ntvspor.net/...597b999aed4ea02a10fc409a
    Medipol Başakşehir, yeni sezon öncesi kombineleri satışa çıkardı. Kulüp tarihinde, ilk kez iki blok için satışa çıkarılan kombinelerin tamamı satıldı.
    Medipol Başakşehir'de yeni sezon öncesi kombine biletlere olan büyük ilgi yüzleri güldürdü.
    Güçlendirdiği kadrosuyla Süper Lig'de yeni sezonda da iddialı ekiplerden biri olması beklenen ve UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika ekibi Club Brugge önünde ilk maçı deplasmanda 3-3 berabere tamamlayarak avantaj elde eden Medipol Başakşehir'in, kombine biletlerine futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın batı üst ve batı alt tribünleri için satışa sunulan tüm kombinelerin tükendiği duyuruldu. Kombine satışlarında 5 bin rakamının aşıldığı, ilginin ise devam ettiği aktarıldı.

Medipol Başakşehir, geçen sezon lig başlarken bin 200, yapılan çeşitli kampanyalarla birlikte tüm sezonda ise 3 bin 800 kombine satışı yapabilmişti.

Bugün öğle sonu gittim bende kombine almaya. 3 gişede kuyruk vardı. Batı üst bitmişti çoktan, batı alt ta çok az yer kalmıştı orasıda bitmiştir. Doğu üstten en sol ve en sağdaki bloklarda biraz yer kalmıştı. Kale arkasıda baya tükenmişti. Millet talan etmiş resmen. Sıradakilerle konuşuyoruz doğru düzgün başakşehir taraftarı yok. BJK, GS Fener hepsinden var, herkes başakşehirin oyununu beğendiği için geliyor. Başakşehir ve türk futbolu adına sevindim, fanatiklik olmadan iyi futbol ilgi görüyor. Başakşehir kombinelerden öyle abartı paralar kazanmıyor. Asıl kazancı seyirci çekmesi oldu. Özellikle avrupa maçlarında ilgi olacak. İlk defa başakşehir oyuncuları dolu stada karşı oynayacak. Daha iyi motivasyon olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 29 Temmuz 2017; 20:27:6 >

• Bu visca toparlar inş. Brugge maçında leş oynadı. Aklı sahada değildi. Trabzona gidemedim diye yapıyorsa saçmalıyor. Şu an başakşehir daha iyi takım. Gitse tutmasa trabzonda ıslıklansa daha mı iyi. Sanki roma viscayı istedide gidemedi.

Seyirciye karşı oynamak istiyor olabilir belki. Trabzon stadı gibi olmaz ama kombine satışları baya iyi. Özellikle kritik maçlarda baya seyirci gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.