Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başakşehir süper ligde ilk üçe oturur bu sene. Çok iyi oynuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne oynadık be

• Işin en komiği ise başakşehirden 4 yemiş Tudor'un rakibe taktik vermesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 2 Ağustos 2017; 21:58:41 >
  • Volkan içeri gelen her topu almasa hem deplasmanda hem burda yenmiştik bu takımı. Olsun varsın.

Her şeyden önce bir konusunun olması çok güzel ve herkesin oy kullanabilmesi.
  • Başakşehir'in Play-Off'taki Muhtemel Rakipleri:Liverpool,Sevilla,Napoli,Sporting Lizbon,CSKA Moskova

• İlk golde Clichy ve Adebayor uyumu müthişti. Kaliteli oyuncu ilk maç,ilk gün dinlemiyor. Elia,Clichy ilk ciddi maçlarında döktürdü resmen. Adebayor bu sezon gol krallığına oynayacak gibi.

Emre ilerleyen yaşına rağmen mevkisinde ligin en iyisi bence. Yerli yabancı farketmez. Çok kaliteli oyuncu. Umarım bir sonraki elemeyi de geçerler ve Şampiyonlar ligine katılırlar. Hocası,oyuncuları,takım çalışanları verdikleri emekle bunu hakediyor. Taraftarı da unutmamak gerek. Hepsi emeğiyle, seviyesiyle en iyisini hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 3 Ağustos 2017; 0:14:22 >
  • Başakşehir gayet güzel işini yürütüyor,

Galatasaray gitti 9 milyon euro değerindeki kulübe gümledi,

Fenerbahçe 14 milyon euroluk bir kulüple mücadelesini devam ettiriyor, sanarsın fenerbahçenin rakibi olabilecek bir kulüp,

Başakşehir kalktı 90 küsür milyon euro değerinde bir kulübü devirdi herhalde takdiri hak edecek

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Fenaydık hocam fena

• Fena ki fena.Çok iyi oynadık oynamayada devam ederiz İNŞALLAH ama play-offtaki rakipler çok çok dişli rakipler sporting,cska bizi eler Napoli,Liverpool,Sevilla elek eder.Ben ŞL gruplarına kalacağımızı sanmıyorum ama İNŞALLAH yanılırım.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Hocam zor ama bakalım, UEFAda ilerleyebiliriz aslında da, bi şampiyonlar ligine kalıp, güzel takımlarla maç yapmak efsane olur, tabi ama o zaman 3. Olup uefaya gidebilmek çok daha zor :/ benim isteğim bu yönde, önce cl, sonra uefa :))

• Bence clde 3.lük sonra uefa iyi olur.Clde Real ve United gelmesini istiyorum.İçimizden geçerler ama onları burda izlemek müthiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

İlk golde Clichy ve Adebayor uyumu müthişti. Kaliteli oyuncu ilk maç,ilk gün dinlemiyor. Elia,Clichy ilk ciddi maçlarında döktürdü resmen. Adebayor bu sezon gol krallığına oynayacak gibi.

Emre ilerleyen yaşına rağmen mevkisinde ligin en iyisi bence. Yerli yabancı farketmez. Çok kaliteli oyuncu. Umarım bir sonraki elemeyi de geçerler ve Şampiyonlar ligine katılırlar. Hocası,oyuncuları,takım çalışanları verdikleri emekle bunu hakediyor. Taraftarı da unutmamak gerek. Hepsi emeğiyle, seviyesiyle en iyisini hakediyor.

başkanları gs genel kurul üyesi, hocası gs li, kaptanı gs altyapısından
    bizimde başımızda başkan seçilene kadar gs maçı canlı izlememiş yağlı surat
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Fena ki fena.Çok iyi oynadık oynamayada devam ederiz İNŞALLAH ama play-offtaki rakipler çok çok dişli rakipler sporting,cska bizi eler Napoli,Liverpool,Sevilla elek eder.Ben ŞL gruplarına kalacağımızı sanmıyorum ama İNŞALLAH yanılırım.

Başakşehir Liverpool haricinde hepsini eler.

• CSK çıksın tam Başakşehirin dişine göre takım.

• Başakşehir'e inşallah Sevilla çıkar. Eğer Başakşehir tur atlarsa bir Türk takımının Avrupa'daki başarısına sevinirim, Sevilla elerse de bir Fenerbahçeli olarak kulübe gelicek ekstra 250.000 euroya sevinirim.
  • quote:

Fena ki fena.Çok iyi oynadık oynamayada devam ederiz İNŞALLAH ama play-offtaki rakipler çok çok dişli rakipler sporting,cska bizi eler Napoli,Liverpool,Sevilla elek eder.Ben ŞL gruplarına kalacağımızı sanmıyorum ama İNŞALLAH yanılırım.

Muhim olan ezilmeden bükülmeden adam gibi performans ile çarpışa çarpışa oynamak,

Böyle oynadıktan sonra elenmekte önemli değil, yeterki elimizden geleni yaptığımızı bilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Başakşehir Liverpool haricinde hepsini eler.

Sevilla ve Napoli liverpooldan daha kaliteli takımlar.

• Play-Off'taki rakibimiz Sevilla oldu.İlk maç İstanbul'da.

• quote:

Play-Off'taki rakibimiz Sevilla oldu.İlk maç İstanbul'da.

İlk maçın burada olması avantaj. Gol yemezsek eleme ihtimali epey yükselir. Sevillayı yıllardır tanıtım izlerim ve desteklerim. Geçen sene 4. Olmuş da olsa çok iyiydiler Sampaoli sistemini kurmuştu. Fakat Sampaoli Arjantinin başına geçti biraz bocalamış olabilirler. Nolito ve Simon Kjaer i aldılar. Önemli isimler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.