Bildirim
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Basın toplantısı 18.30'da başlayacak.Basın toplantısına Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcumuz Emmanuel Adebayor katılacak.Basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaklar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Verimli geçen bir basın toplantısı oldu, Avcı takımının ve sevilla gücünün farkında. Eğer ki brugge maçındaki gibi skandal bir başlangıç yapilirsa 4-0 fana biter, aynı şekilde oyunu kendi sahasında da kabullenmemek gerek. Ben inanıyorum ibb elense bile iyi bi result alacak bu maçtan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şlde 2 türk takımı olsa keşke
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu akşam güzel bir maç izleyeceğimize inanıyorum.
Başarılar Başakşehir. -
bu akşamki şampiyonlar ligi maçı için Kombinesinden bu maç hakkını devredicek var mı?
Hadi bakalım futbol sevmeyip izlemememe rağmen bugün kalbim sevilla ile.
Türk takımı diye laga luga yapıcaklar hiç yorulmasın başkomutanı MKA olan takımları desteklerim böyle arap sevici takımlarla işim olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aspiratör
Türk takımı diye laga luga yapıcaklar hiç yorulmasın başkomutanı MKA olan takımları desteklerim böyle arap sevici takımlarla işim olmaz.
Bizde diyorduk aspiratör gelsin bizi desteklesin -
Sevilla Kadrosu Gelenler Gidenler ile Önemli Değişim Yaşıyor. 11 i Oluşturma Çabaları Var. Bu Durumdan İstifade Edeceğiz Gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal
quote:
Türk takımı diye laga luga yapıcaklar hiç yorulmasın başkomutanı MKA olan takımları desteklerim böyle arap sevici takımlarla işim olmaz.
Bizde diyorduk aspiratör gelsin bizi desteklesin
Desteklemicem dedi adam boşa bekleme -
quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
quote:
Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal
quote:
Bizde diyorduk aspiratör gelsin bizi desteklesin
Desteklemicem dedi adam boşa bekleme
-
Bugün maçtayım kısmetse ilk kez gideceğim. Umarım barzo holiganlar yoktur.
Batı üstteyseniz tribünün sol tarafında barzolar var.Ama sağ taraflara oturursanız bişey olmaz.Onlar orda bağırıp çığırıyolar.
başakşehir doğru yönetim doğru tesisleşme ile nerelere geleceğini gösterdi hemde camiası olmadan. Buda kulüplerimizin ne kadar kötü yönetildiğinin göstergesi. -
sevillayi elemek istiyorlarsa tavsiye verebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: QualityDommage
Bugün maçtayım kısmetse ilk kez gideceğim. Umarım barzo holiganlar yoktur.
Batı üst C d bloklarda var o yamyamlar, Kuzey kale arkası alt blokta da varlar ama kimse bagirmayinca susuyorlar.
Bugün maçtayım la maça gidecek forumdaşlar varsa buluşak
Ben de maçtayım nasipse, hadi hayırlısı ;))
Vakit yaklaştıkça heyecan artıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X