Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkan bir önceki turda da çok kötü goller yedi,

Milli takımı hak etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başakşehir harika bir takım, disiplin ve nizami oyun konusunda çok iyiler.

• Gözlerimmmmmmmmmmmmm ımmmmhhhhhhh. ULaaaaaa Başakşehir transfer muhabbet falan ne ayaklan bu konu? siz kimsiniz, siz ne ara oluştunuz, siz ne ara böyle oldunuz,
  • Başakşehirspor kesinlikle Bursaspor'dan daha büyük bir kulüp, devlet yardımı vs den ziyade zihin ve vizyon olarak daha büyük.

Bursaspor şampiyon oldu, ertesi sene tüm iyi oyuncularını sattı. Büyük kulüp iyi oyuncularını rakiplerine alenen satmaz. Bursa şampiyon oldu ertesi sene gol kralı olmuş golcüsünü fernandao'yu fenere sattı, ozan'ı sattı, volkan şen'i sattı. Büyük kulüpsen hedefin bir şampiyonluk daha ise iyi oyuncularını satmayacaksın. Fener Beşiktaş Gs birbirlerine alenen oyuncu satıyor mu, satmıyor. Başakşehir geçen sene çok iyi performans gösterdi birçok oyuncusu level atladı ama hiçbirini satmadı visca, mossoro, adebayor hiçbirini satmadı çünkü hedefi büyük, büyük düşünen büyük kulüp vizyonu budur, Bursa gibi bir defa şampiyon oldum bana yeter oyuncularımı satayım para kazanayım zihniyeti ile büyük olunmaz.

• 2-1 yeniliyorsunuz Karabük'e, az daha 3 oluyordu.
  • Emre nin oynamadığı maclarda basaksehir sıradan bir takım haline geliyor. Bu sene ilk beşe zor girer.

• 3 oldu. Sevilla'yı elerim umuduyla yedekleri sürmüş sahaya.
  • 4'ü kendi aptallığından kaçırdı Karabük. Karşı karşıya kalıp pas verdi adam. Pas verdiği yerde de koşu yapan arkadaşı yok Kendi vursa %90 atacak durumda.
  • 11 oyuncudan 9 oyuncu rotasyon yaptık, riskliydi, olmadı, sağlık olsun, umarım Sevilla karşısında bunun meyvesini yeriz, turu geçme ihtimaLimiz imkansıza yakın ama bakalım..

• Sevilla maçını TRT mi verecek?

İlk maçta da A Spor verecekti reklamını görmüştüm ama vermedi bunda da TRT reklam yaptı şu an baktım bulamadım

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Trt1 vericek hocam, gecenki tivibudaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Hadi bakalım futbol sevmeyip izlemememe rağmen bugün kalbim sevilla ile.
    Türk takımı diye laga luga yapıcaklar hiç yorulmasın başkomutanı MKA olan takımları desteklerim böyle arap sevici takımlarla işim olmaz.

Darısı 2. maça.

Küfür edip ban yemeye değmeyecek bir tipsin toz ol. Sevilla yükseltir senin ülke puanını. Kapıkule sınır kapısı istanbuldan 3 saat, yallah yunan adalarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 21 Ağustos 2017; 19:48:42 >
  • 1-1 bitse biraz umutlanacaktım. Ama 2-1 çok çok zor çevirmesi. Anca ilk dakilarda süpriz bir gol bulursak ve hatasız oynarsak bir ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

quote:

quote:

Hadi bakalım futbol sevmeyip izlemememe rağmen bugün kalbim sevilla ile.
    Türk takımı diye laga luga yapıcaklar hiç yorulmasın başkomutanı MKA olan takımları desteklerim böyle arap sevici takımlarla işim olmaz.

Darısı 2. maça.

Küfür edip ban yemeye değmeyecek bir tipsin toz ol. Sevilla yükseltir senin ülke puanını. Kapıkule sınır kapısı istanbuldan 3 saat, yallah yunan adalarına.

Yarın elendikten sonra gelmem daha merak etme.
    Tam bilmiyorum ama bjk ülke puanına yeterince katkı yapıyor sanırım başakşehir yapmasa da olur.

• #sevillamucizesi

Akşam gruplara kalacağız demişti dersiniz :)

• Gün geldi çattı, neden olmasın, #SevillaMucizesi

“Sonuna kadar yine oyunun içinde olmak istiyoruz”

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve kalecimiz Volkan Babacan, Sevilla ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kulüp tarihimizde ilk kez Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynadığımızın altını çizen teknik direktörümüz Abdullah Avcı, “İlk maçın üzerinden 2. maçı konuşmak lazım. Oyunun içinde hep kalmayı başardık ama küçük detaylarda kaybettiğimiz bir mücadele oynadık.” dedi.

Yarın sonuna kadar yine oyunun içinde olmak istiyoruz diyen Avcı, “Oyun içindeki hamleler bir başka oyunu getirecektir. Biz şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz ve umarım bu seviyede kalmak için şansımızı sonuna kadar zorlarız. Biz bu seviyede ne kadar oynayabilirsek oynamak istiyoruz. Bu oyuncularımın gelişimi için faydalı oluyor ayrıca ülke ve takım olarak daha fazla tanınıyoruz. Burada olmak, bana, takıma ve ülkeme fayda sağlıyor. Sevilla, bizi çok ciddiye alıyor, geniş bir rotasyon yapmayacaklar. Geçen sezon Barcelona’dan fazla sahip olan bir takım Sevilla, rakipten fazla pozisyona girdik ama yarın bu fırsatları daha iyi değerlendirmek istiyoruZ. Biz buradan kafamız dik çıkmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İlk maçta iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.” diyen kalecimiz Volkan Babacan, “Kendi takım disiplinimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Yarın sahada aklıyla, hırsıyla ve enerjisiyle Şampiyonlar Ligi’nde olabilme adına iyi bir takım olacağını söylemek isterim. Umarım gruplara kalırız. Kulüp tarihi açısından bu tür turnuvalarda tecrübemiz eksik. Oyuncu olarak ise tecrübeli oyuncularımız var. Kaybedecek bir şeyimiz olmadığını bilmek ve üç senedir Avrupa’da olabilmek bizim adımıza sevindirici. Hep istediğimiz ve arzuladığımız; Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek.” ifadelerini kullandı.

• Emre çıkar çıkmaz gol yiyoruz sinir oluyorum ya. Oyuncu değişiklikleri olmasa o maç 1-1 bitecekti biraz ümidimiz olacaktı. Gökhan inler bizden gitti, bizimkiler ağladı nasıl bedava veririz diye. Şenol hoca haksız değilmiş, olmuyor gökhan inlerle şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 22 Ağustos 2017; 13:56:58 >
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Gsnin juvenin grubundan çıktığı sezondan beri şlde gruptan çıkan tr takımı mı var kardeş? Nasıl bir katkıymış bu daha tarihinizde gruptan çıkamamışsınız yanlış anlama eğlenmek için demiyorum bu sene inş. Çıkar gruptan bjk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Gsnin juvenin grubundan çıktığı sezondan beri şlde gruptan çıkan tr takımı mı var kardeş? Nasıl bir katkıymış bu daha tarihinizde gruptan çıkamamışsınız yanlış anlama eğlenmek için demiyorum bu sene inş. Çıkar gruptan bjk

Valla bjk gs fb benim için pek bir farkı yok futbolla çok ilgilenmiyorum.
    Sadece malum kişilerin desteklediği takımların elenmesini istiyorum.
  • Cengiz'den 15 milyon para geldi ama alınan oyuncu yok.Bu tarz klüpleri hiç sevmiyorum.Parayı yönetim kendi arasında mı paylaşıyor acaba ?Umarım başarısız olur Başakşehir.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.